Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Natasha Henriksson haluaa olla Suomen paras tarjoilija: "Ei ole kyse siitä, että saan myytyä paljon"
SUOSITTELEMME:
Pääkirjoitus: Kaveri hommiin, sinulle rahaa – rekrytointibonus helpottaa työvoimapulassa
SUOSITTELEMME:
Vastaa Aromin lukijakyselyyn ja voit voittaa upean hotellipaketin ja illallisen
Ravintolat
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Tuotekehitys
Kovaa puksuttavan grocerant-junan kyytiin hyppäsivät nyt Tomi Björck ja HOK-Elanto: premium-eineksinä hummeria, ribsejä ja vegaaninen curry
Robotiikka
Robotti voi pian kustomoida ravintola-annoksen sellaiseksi kuin asiakas toivoo
Rôtisseurs-kilpi
Kun ravintola Oobu palkittiin Rôtisseurs-kilvellä, työhakemuksia alkoi ropista ja asiakasvirta kasvoi
Ravintola
Mitä ravintoloiden ronskille edelläkävijälle kuuluu nyt? Avec kävi St. Johnissa, josta on tullut esikuva kokeille ympäri maailmaa
Johtaminen
Kun saat kokemattoman nuoren töihin ravintolaan, noudata opon kolmea pointtia
Ravintolat
Vain kuusi paikkaa joka illalle – Sanchome on Tomi Björckin omakase-uutuus Helsingissä
Ravintolat
Eriskummallinen nimi, oudot aukiolot, mäyrällä oma insta – Avec kävi Helsingin kiehtovassa ravintolatulokkaassa
Ravintolat
Viron parhaat ravintolat noteerataan jatkossa Michelin-oppaassa
Baarit
Jyrki Peltonen rakensi Helsingin keskustaan unelmiensa baarin, sisustus loksauttaa leuat – ”Vastaavaa ei ole missään”
Asiakaspalvelu
Stig arvostaa ravintolassa asiantuntevaa palvelua, mutta rajansa kaikella – ”Ei tarvitse kertoa, miltä maatilalta mikäkin herne on tullut”
Ravintolat
Tämä Helsingistä on puuttunut: ravintola Brasassa roihuaa avotuli
PRO-palkinnot
Tässä ovat PRO-voittajat 2022! Suomen parhaat ravintola- ja keittiöammattilaiset palkittiin
Ansiohaarukka
Ari Ruoho ja Terhi Vitikka palkittiin gastronomien Ansiohaarukalla – ravintola Nokan uniikki toimintamalli kerää kiitokset
Asiakaspalvelu
”Vegaanina tulee usein se fiilis, että on vaivaksi” – Vesta puhuu ravintoloista ja asiakaspalvelusta
Kilpailut
Suomen 50 parasta ravintolaa 2022 -äänestys on käynnissä huhtikuun ajan
Ravintolat
Avec Italiassa: 28 Posti ja Ratanà, ravintoloiden suunnannäyttäjät Milanosta
Koronarajoitukset
Sulkemiskorvausta viimeisimmistä rajoituksista voi hakea 20.4. asti, koskee myös ravintoloita ja tapahtumia
Työvoimapula
Olivian vauhdikas avaus yllätti – päärautatieasemalle Helsingissä avattu ravintola etsii kiivaasti työvoimaa
Ravintolat
Vuoden ravintola 2022 on Nolla!
Olut
Plevna on olutravintoloiden pioneeri, jossa vannotaan lagerin ja pilsin nimeen
Ravintolat
Viron paras ravintola Avecin testissä – 180° by Matthias Diether on Michelin-tasoa ilman tähtiä
Ravintolat
Kolme Tallinnan kiinnostavinta ravintolaa juuri nyt: Lee, Tsunft ja Rudolf
Ravintolat
Tältä se nyt näyttää! Asemahalli Helsingissä mullistettiin näyttäväksi ravintolaksi
Olut
Koneet käyntiin! Maku Brewing valmistaa nyt olutta Panimoravintola Bruuverissa, ja luvassa on rohkeita irtiottoja
Innovaatiot
Finnjävel iskee pökköä pesään – Avec testasi 114 euron Aistit-kokemuksen
Olut
Kahdesta kalasta lähtenyt juomabisnes kävi jo 50 miljoonassa eurossa – Teemu Lehto aikoo tuplata Momentinin liikevaihdon
Vastuullisuus
Kuinka viestit vastuullisuudesta asiakkaalle? Vihreä merkki kiinnittää huomion ruokalistassa
Reportaasi
Avec neitsytristeilyllä: työ Viking Glorylla eroaa maakravun hommista – keittiöpäällikkö painaa 10 päivän putkia
Pienyrittäminen
8 tapaa parantaa pienen ravintolan tai kahvilan kannattavuutta
Ravintolat
Avec vieraili supersuositussa Astoriassa, joka on Tukholmassa nyt kaikkien huulilla
Tapahtumaruokailu
Rest in peace, nakkimuki! HJK astuu Michelin-kokki Kim Mikkolan aikakauteen
Koronarajoitukset
Ravintolarajoitukset jatkuvat kevennettyinä maanantaista alkaen
Vaikuttaja
Ravintolatykit Toni Feri ja Lauri Kähkönen paljastavat ratkaisut suosionsa takana
Vastuullisuus
Nämä ovat asiakkaiden 5 tärkeintä vaatimusta ravintoloiden vastuullisuudesta
Koronarajoitukset
Ravintola-ammattilainen rajoituksista: ”Tykitetään täysillä sitten kun siihen on mahdollisuus”
Tapahtumatilat
Tampereen kesäkatukokeilu ja Kesäkeidas laajenevat – MM-jääkiekolle oma kisakatu
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Aromi-lehti koki 55-vuotisen historiansa suurimman uudistuksen
Vaikuttaja
Aira on vaikuttava näky – Tommy Myllymäki kertoo miten ravintola on selvinnyt korona-ajasta Ruotsissa
PRO-gaala
Tässä he ovat: vuoden 2022 PRO-finalistit!
Koronarajoitukset
Katso kuvat: #NytRiittää-mielenilmaus täytti somen ja näkyi katukuvassa
Koronarajoitukset
Matkailu- ja ravintola-alan mielenilmaus #NytRiittää näkyi somessa ja ikkunoissa
Koronarajoitukset
Rajoitukset jatkuvat helmikuun puoliväliin – hallituksen tavoitteena ottaa koronapassi käyttöön
Ravintolat
Mat Distrikt on Konepajan kultasormien uusi kortteliravintola Tehtaankadulla: arvolihaa dry age -kaapissa ja vermuteria
Talous
Restel ostaa Hangon Makaronitehdas- ja Classic Pizza -ravintolaketjut
Työntekijäkokemus
6 tapaa kohdella työntekijää paremmin – ratkaisuja ravintoloiden tekijäpulaan
Asiakaskokemus
Älä tee näitä kolmea virhettä! Tilan äänisuunnittelulla on iso merkitys
Vaikuttaja
Tällainen on pelätty ravintolakriitikko Anna Paljakka
Asiakaskokemus
Kun asiakas valittaa, salamannopea ymmärrys ja tilannetaju palkitaan
Olut
Nainen sai juoda yksin olutta baarissa vasta 1960-luvulla
Ravintolat
Ketjunkin ravintolasta voi tehdä yksilöllisen – näin sitä yritetään Helsingin Olivia-ravintoloissa
Ulkomaat
Ranskalainen keittiö on entistä kevyempi: neobistrot ovat nannaa
Kahvilat
Valkoinen puu -kahviloiden Kirsi ja Mark Heidt: jo 10 vuotta yrittäjäpariskuntana
Johtaminen
Näin johdetaan kolmen Michelin-tähden ravintola Nomaa – Miikka Inkisen kolme oivallusta
Koulutus
Tero Laukkanen leimattiin tyhmäksi ja häiriköksi – nyt hän kertoo, miten nuorta työntekijää kannattaa kohdella
Ravintolat
Tomi Björckin uudet avaukset: ”Teen vain sitä, mikä tekee minut onnelliseksi”
Ravintolat
Michelin-kokki Mickael Viljanen painaa pitkää päivää Irlannissa: ”En ole helppo kaveri keittiössä”
Ravintolat
No show -pöytävarausten tehtailua ravintolaan voi estää näillä keinoilla
Asiakaskokemus
Ensio Virta on syönyt 1430 ravintolassa Helsingissä – nämä asiat olivat ennen paremmin
Ravintolat
”Kesäbisneksen” toimiva oivallus: kokki vaihtuu koko ajan! Houtskärin Hyppeis Värdshus kiehtoo
Ravintolat
Ego on rempseä kortteliravintola Helsingin Kaartinkaupungissa
Ravintolat
Ravintola Gustav Kitchen & Bar on Rovaniemen uusi olohuone
Ravintolat
Suomalainen ravintola Ruissalon maininki Netflixin Unelmien näköalaravintolat -sarjassa
Ravintolat
Haapala BNB:n nuori yrittäjänelikko mullisti sukutilan: originelli ravintola, majoitus ja oma panimo
Ravintolat
Korealainen ravintola Old Boy BBQ: ehta elämys Helsingissä
Ravintolat
Joensuun Local Bistro -ravintolan Marko Turunen: Yrittäjyys on muuttanut käsitystäni alasta
Ulkomaat
Kolme vinkkiä Viipuriin – ravintola Espilä toimii taas Torkkelin puistossa eli nykyisessä Park Leninassa
Vaikuttaja
Mikael Backman on ravintola-alan isoin toimitusjohtaja
Hinnoittelu
Maksaako vesi ravintolassa? Eri käytäntöjä
Ravintolat
Sanonta ”kuin manulle illallinen” tulee entisaikojen perinteestä – Bistro Manu otti nimeensä mestarillisuutta
Ravintolat
Perinteinen ravintola Coussicca Tampereella on myynyt arviolta yli 2 miljoonaa annosta
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Luetuimmat
Työhyvinvointi
|
Työhyvinvointi vaatii kahviloidenkin pomoilta enemmän kuin ennen – ”Asiakkaat huomaavat hyvän fiiliksen, sitoutuvat ja palaavat”
Ravintolat
|
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Olut
|
Missä Suomen kaupungissa on eniten panimoita? Espoossa, ja uusilla tempauksilla satsataan myös ruokaan
Kilpailut
|
Suomen kokkihuippuja arvioitiin omilla työpaikoillaan – tältä näytti uudistunut Vuoden kokki -semifinaali
Kolumni
|
Mirva Merimaa: Tapahtuma-ala kärsi mutta elpyy
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Uusimmat
Tarjoilu
|
Natasha Henriksson haluaa olla Suomen paras tarjoilija: ”Ei ole kyse siitä, että saan myytyä paljon”
Kolumni
|
Mirva Merimaa: Tapahtuma-ala kärsi mutta elpyy
Tapahtumatuotanto
|
Maailman ensimmäinen event success manager löytyy Suomesta – Chryssa Skodran titteli on räätälöity tapahtuma-alan tarpeisiin
Olut
|
Missä Suomen kaupungissa on eniten panimoita? Espoossa, ja uusilla tempauksilla satsataan myös ruokaan
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Kaveri hommiin, sinulle rahaa – rekrytointibonus helpottaa työvoimapulassa