SUOSITTELEMME: Natasha Henriksson haluaa olla Suomen paras tarjoilija: "Ei ole kyse siitä, että saan myytyä paljon"
SUOSITTELEMME: Pääkirjoitus: Kaveri hommiin, sinulle rahaa – rekrytointibonus helpottaa työvoimapulassa
SUOSITTELEMME: Vastaa Aromin lukijakyselyyn ja voit voittaa upean hotellipaketin ja illallisen
Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Tomi Björck
Robotti ravintolassa
Oobu
St. John
Töihin ravintolaan
Sanchome
Luovuus kukkii kaaoksesta
Viron ravintolat
Roudaribaari Ihme
Stig
Brasa
Jonathan Slotte
Ari Ruoho, Terhi Vitikka
Vesta
Suomen 50 parasta ravintolaa
Milanon ravintolat
Sulkemiskorvaus
Olivia
Vuoden ravintola 2022
Plevna
Viron paras ravintola
Tallinnan parhaat ravintolat
Ravintola Olivia
Maku Brewing
Finnjävel
Teemu Lehto
Vastuullisuus
Viking Glory
Malina Pursiainen
Mickael Einarsson, Astoria
Kim Mikkola
Olutravintola
Toni Feri ja Lauri Kähkönen
Luomutomaatteja
Paul Hickman
Tampereen Kesäkeidas
Aromi
Tommy Myllymäki
PRO-gaala
Finnresta #NytRiittää
Bar Hamlet
Koronarajoitukset
Mat Distrikt
Hangon Makaronitehdas.
Finnjävelin työntekijät
Lauri Domnick / Ravintolan asiakkaat skoolaavat
Ravintolakriitikko Anna Paljakka
Tarjoilija ja tyytymätön ravintola-asiakas
Juha Räsänen
Ranskalainen keittiö
Kirsi ja Mark Heidt
Miikka Inkinen
Tero Laukkanen
Tomi Björck
Mickael Viljanen
Varattu-kyltti ravintolan pöydässä
Ensio Virta ravintolassa
Ego kortteliravintola
Gustav Kitchen & Bar
Vesibussi Föli Ruissaloon
Haapala BNB Korhosen sisarukset
Korealainen ravintola Old Boy BBQ, Helsinki
Ravintola Local Bistro Joensuu
Espilä Helsinki
Mika Backman Restel ravintolat
Hanavesi juomana
Bistro Manun keittiömestari Janne Tihtonen ja ravintolapäällikkö Heli Lahtinen.
Ravintola Coussicca Tampere Kaleva
  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi
    Shaker
    Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

    Tilaa Shaker
    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento