Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
PRO-palkintojen koti on nyt Avecissa! Tutustu uuteen sivustoon
SUOSITTELEMME:
Harvinainen haastattelu yksinoikeudella: Michelin-tarkastaja paljastaa, miten hän operoi ravintoloissa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Ravintolat
Berthan ja Huberin ravintoloitsijoiden uutuus Tampereella: tältä näyttää Haarla, joka tarjoilee klassikoita
Ravintolat
Millaista on pyörittää fine dining -ravintolaa Joensuussa? Työuupumus on tuttua Petri Heikkiselle, mutta nyt hän on täynnä energiaa
Ravintolat
Parmesaanijäätelö (kyllä, luit oikein) omatekoiseen vohveliin ja muut Henri Alénin uudet kesäkuviot
Ravintolat
Hans Välimäki avaa kaksi uutta ravintolaa Helsinkiin: tasokasta brittipubiruokaa ja italialainen “bistro”
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Ravintolat ja muu kulttuuri eivät ole luksusta
Ravintolat
Mikko Utter loihti pikkukaupunkiin suositun ravintolan, johon tullaan varta vasten kaukaakin
Ravintolat
Sasu Laukkonen, Maija Silvennoinen ja Hans Välimäki: Tällaisen ravintolan perustaisin nyt
Bistrot
Omakasellaan hurmanneella pariskunnalla on Helsingissä nyt isompi uutuusravintola, joka on Japanin ja Ranskan liitto: “Yhdistelmät ovat nerokkaita”
Ravintolat
Tällainen on Kirsikka! Kauppahalleja rakastava Ville Relander rakensi ravintolaansa 2,5 vuotta unelmapaikalleen Helsinkiin
Ravintolat
Suomalainen menestysresepti -voittaja avaa Tampereelle ravintolan – toiveissa kokonainen ketju
Ravintolat
10-vuotias pihviravintola Goodwin porskuttaa Helsingissä virolaisvoimin: iso panostus laatulihaan
Ravintolat
Dani Hänninen mullisti helsinkiläisen klassikkoravintolan ja pelkäsi tyrmäystä – toisin kävi
Erikoisuudet
Ethän sinä voi kiveksiä listalle laittaa, sanoi joku – ja niin kuopiolaisravintola alkoi tarjoilla kivesleipää
Asiakaspalvelu
Kävely lounaspaikkaan on tärkeä osa kotona työskentelevän muusikon arkea – Miljoonasateen Heikki Salo, mistä ravintoloista tykkäät?
Ravintolat
Suomen 50 parasta ravintolaa 2023 – katso koko lista
Messut
Tällainen oli Fastfood & Café & Restaurant Expo 2023
Ravintolat
Tv:stä tuttu “Arktinen kokki” on saanut ravintolansa liitoon Rovaniemellä – laajentuminen harkinnassa
Ravintolat
Vuoden ravintola 2023 on yhden miehen Mikko Utter
Vaikuttaja
Turkulaisveljesten ravintolasta tuli hitti – “Shokkiäijä” kertoo, miten Malmin Kebabin valtava somesuosio syntyi
Ravintolat
Ex-jääkiekkoilija pyörittää kahta ravintolaa – uusi ura on ollut täynnä yllätyksiä: “Ihmiset ovat erittäin värikkäitä”
Asiakaspalvelu
Räppäri Paleface arvostaa ravintolassa sopivasti kustomoitua asiakaspalvelua
Ravintolat
Riian ravintoloilla ei ole ollut helppoa – Avec vieraili 3 Pavārussa, joka on selvinnyt mullistuksista
Ravintolat
Teemu Aura, Riku Stenros ja kumppanit avaavat uuden ravintolan: “Maailman makein spotti”
Ravintolat
Ragun porukan uusi ravintola säväyttää: raakabaari, fermentointia, muraaleja, savua ja rosoa
Hinnoittelu
Uskaltaako hinnoilla leikkiä? Tiukat ajat ovat otollinen hetki testata erilaisia hinnoittelumalleja ravintolassa tai kahvilassa
Ravintolat
Kim Mikkola avaa Izakaya-vaikutteisen ravintolan Tallinnaan, mukana Michelin-palkitun Inarin tiimi
Innovaatiot
Fafa’s-perustajan uusi ravintolakonsepti ravistelee: “Haluan muuttaa vanhanaikaiset toimintamallit”
Ravintolat
Ravintola Sanchome lopettaa toimintansa
Street food
Ville Haapasalo avaa georgialaisen pikaruokaravintolan Helsingin Kallioon
Liha
Kanta-asiakas Asko Jylhä syö Kallion legendaarisessa pihviravintolassa viisi kertaa viikossa
Ravintola-ala
Älä ole ensimmäinen vaan nopea kakkonen, neuvoo futuristi Perttu Pölönen – mutta Suomessa päädytään usein hitaaksi vitoseksi
Kala ja merenelävät
Bistron ja kalakaupan yhdistelmä vetää nyt lounasasiakkaita Helsingissä – mutta pari vuotta siihen meni
Hinnoittelu
Tallinna lyö pian Helsingin ravintolakaupunkina, sanoo Kim Mikkola: “Suomessa kaikki pyrkivät keskihintaan”
Pizza
Italialaiskokki perusti roomalaistyylisen pizzerian vantaalaiseen lähiöön
Ravintolat
Sasu Laukkosen Michelin-palkittu ravintola Ora lopettaa
Talous
Tutkija: Voisivatko ravintolat maksaa vähemmän alkoholiveroa kuin kaupat?
Ravintolat
Suomeen palannut huippukokki Sauli Kemppainen kertoo, miksi hänen uudessa ravintolassaan soi hissimusiikin sijasta Rammstein ja miksi hän tykkää tarjoilla lautasannoksia omin käsin
Ravintolat
Tuore PRO-voittaja, maailmaa kiertänyt keittiömestari Kim Mustonen avaa ravintolan Tahkovuoren rinteille
Ravintolat
Lahtelainen ravintola Taivaanranta palkittiin Rôtisseurs-kilvellä
Asiakaspalvelu
Anssi Kela kiusaantuu, jos ravintolassa kysytään maistuuko ruoka – “Kuka siihen vastaa rehellisesti, että ei maistu?”
Ravintolat
Perinteikäs kasvisravintola Silvoplee lopettaa
Vaikuttaja
Kättele kaikki töissä, suosittelee Vuoden kokki Jonathan Slotte – ja vältä harhakuvaa työn helppoudesta
Ravintolat
Vatsa täyteen ravintolassa muutamalla eurolla – maitobaarit ovat Puolan erikoisuus
Osaaminen
Mitä tarkoittaa mörkömisa? Erotatko walkkarin ja walkoutin? Ota haltuun ravintolaslangi
Inspiraatio
Sirly Ylläsjärvi inspiroituu Lapin luonnosta: ”Suunnittelen ruokalistan aina vuodenaikojen mukaan”
Ravintolat
Michelin-kokki Sauli Kemppainen avasi Helsinkiin uuden ravintolan – “1+1 on enemmän kuin 2”
Ravintolat
Helsinkiin avatusta brasilialaisesta ravintolasta tuli heti hitti – runsaan liha-annoksen hinta yllätti suomalaiset
Fine dining
Ikoninen pariisilaisravintola vierailee Helsingissä ja yhdistää voimansa Savoyn kanssa
Johtaminen
Pelolla johtavien diktaattorien aika ravintoloissa on ohi, sanoo Smörin keittiömestari Mikko Pakola
Ravintolat
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Ravintolat
Ina Niiniketo ja Roni Kerttula toteuttivat unelmansa: Canvas Canteen on pariskunnan oma ravintola Helsingissä
Asiakaspalvelu
Miki Liukkonen syö ravintolassa aina samaa ruokaa: “Minulle on ihan sama mitä syön tai juon”
Ravintolat
Piilotettu ravintolahelmi Adlerfelt haluaa helsinkiläiset Suomenlinnaan myös talvella
Kolumni
Laita ravintola-alan hyvät tarinat jakoon, Riikka Mantila haastaa
Kolumni
Ammattilainen, vähennä kahvihävikkiä ja säästä rahaa näillä Jarkko Issukan neuvoilla
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Klassikkoravintolalla on tärkeä tehtävä turbulensseissa
Vaikuttaja
32-vuotias suomalainen kokki kertoo, miltä työ maailman parhaassa ravintolassa tuntuu – tältä näyttää Noman kulisseissa
Ravintolat
Miten selvitä 125 vuotta? Näin Salve sen teki – epätrendikkäät ravintolat ovat nyt trendikkäitä
Ravintolat
Henri Hytönen avasi Vantaalle korttelibistron, jossa tehdään ruokaa ilman paistinpannua ja rasvakeitintä
Sosiaalinen media
Älä ammu tykillä joka kanavaan – rakenna ravintolasi some näillä vinkeillä
Ravintolat
Sylvester Soisalo luo kalaravintolastaan klassikkoa kokemuksella ja näkemyksellä – “Kuulen korvalla, jos kala ei kypsy oikein”
Vaikuttaja
Bahri Karagümüsille kunniakrouvarin arvonimi – tässä palkitun ravintoloitsijan 3 teesiä
Ravintolat
Storyvillen perustaja, ravintoloitsija ja jazzhenkilö Jorma Railonkoski on kuollut
Ravintolat
Helsinkiin aukesi ravintola, joka aikoo olla pystyssä 85 vuotta – tällainen on Café Savoy
Ravintolat
Jättisavustimen hankkinut Helsingin uutuusravintola haluaa vietellä BBQ:llaan naiset ja vegaanitkin
Ravintolat
Helsingin perinteikäs saksalaistyylinen Zinnkeller-ravintola siirtyy isältä tyttärelle
Viini
Mitkä punaviinit ravintolan viinilistalle? Sommelier Samuil Angelov neuvoo
Kasvisruoka
Näyttelijä Satu Silvon kasvisravintola Silvoplee on edelläkävijä, joka on selvinnyt vastoinkäymisistä
Tee
Iltapäivätee vetää asiakkaita: “Nyt kaivataan arjesta irrottautumista”
Hinnoittelu
Helsingin halvin artesaanipizza! Uusi ravintola kokeilee rohkeaa hintakilpailua: “Meissä kaikissa asuu pieni häirikkö”
Ravintolat
Texmex pitää pintansa Helsingissä – 30-vuotias ravintola Iguana on nähnyt trendien tulevan ja menevän
Japanilainen
Tyly tuomio sushibuffeteille – japanilaisen keittiön suomalainen mestarikokki paljastaa kolme inhokkipalaansa
Kolumni
Riikka Mantilan kolumni: Lähiruualla on vipuvoimaa
Ravintolat
“Liian erikoinen” ravintola Nokka alkaa vihdoin saada tunnustusta – Ari Ruoho pitää kiinni ideologiastaan
Asiakaspalvelu
Koomikkoon ei uppoa ravintolassa lipevä tyrkyttäminen – Anitta “Iso A” Ahonen arvostaa asiakaspalvelijan tilannetajua
Ravintolat
Helsingin Il Centro haluaa olla sopivasti (eli ei liian) autenttinen italialainen ravintola
Ravintolat
Vaasaan aukeaa syksyllä Pohjoismaiden suurin kelluva sauna- ja ravintolakokonaisuus
Ravintolat
Helsingin 10-vuotias ravintola-alue Teurastamo odottaa sykäystä uudelta isännältään – pettymys tuoreessa muistissa
Ruokatapahtumat
Avec-reportaasi: Smaku-ruokafestari kukoisti Loviisan wanhat talot -tapahtuman kyljessä
Ravintolat
Michelin-palkittu turkulainen ravintola Kaskis on aatteellinen, kekseliäs ja tinkimätön: “Taisimme suotta nössöillä”
Pop up -ravintolat
Yhteen Helsingin kiistellyimmistä rakennuksista, Alvar Aallon Sokeripalaan avautuu pop up -ravintola ja viinibaari
Riskinhallinta
Ravintolansa ja kotinsa tulipalossa menettänyt Riku Stenros toimii shokin keskellä: “Minua tuijotetaan Porvoossa kuin haamua”
Gluteeniton
Valitseeko gluteeniton asiakas sinut? Arvokkaat ohjeet ja vinkit kahviloihin ja ravintoloihin
Ravintolat
Rediä myllerretään kunnolla: tällainen on uusi 2800 neliön ravintolamaailma, johon etsitään nyt yrittäjiä
Ravintolat
Sauli Kemppainen avaa Helsinkiin uuden ravintolan – avoinna aamusta iltaan
Festarit
Miten Flow’ssa syötiin? Festarin ravintolat kuvina: kekseliäin, näyttävin, pisimmät jonot
Ravintolat
Helsingin uusi asuinalue täyttyy ravintoloista – ”Olemme vähän tällainen piilossa oleva helmi”
Ravintolat
Helsingin erikoisuus, pyöräilyravintola Peloton haluaa kukoistaa myös Suvilahden festarisesongin ulkopuolella
Ravintolat
Uusi ravintola vie sadan vuoden takaiseen Helsinkiin – tällainen on Sekel
Bistrot
Ei burgereita, ei pizzaa – itähelsinkiläinen korttelibistro tarjoilee nyt klassikoita
Asiakaspalvelu
Kun muusikko tulee syömään ravintolaasi, älä soita hänen biisejään – Pyhimys arvostaa pelisilmää myös asiakkaan koskettamisen suhteen
Asiakaspalvelu
Tippaus – kiitos hyvästä palvelusta vai epämiellyttävä pakko?
Baaritekniikka
Baarimestari, uuta tiesi asiakkaan sydämeen – infusoi näin
Baarit
Näin helsinkiläinen baari on onnistunut ruokatuotteessaan – ilman keittiötä
Ravintolat
Englannin brutaaleista keittiöistä Kämpin kautta kulkenut keittiömestari palasi kotiin – tällainen on Jyväskylän Bistro Kirkkopuisto
Ravintolat
Yes Yes Yes -miesten Lulu’s yhdistää uuden kasvisravintolan ja omakase-hitti Latitude 25:n
Matkailu
Kuvat: Tältä näyttää pahamaineisessa Koplissa nyt – Tallinna houkuttelee lähimatkailijoita ruualla
Olut
Kallion uusi olutravintola toimii kahdessa kerroksessa ja kahdella terassilla
Asiakaspalvelu
Seksikäs-Suklaa on vaativa ravintola-asiakas: “Tunnistan tuoksusta, jos liha on laitettu öljyyn suoraan pakkasesta”
Kala ja merenelävät
Osterit ja makkara sovussa samassa annoksessa – tällainen on tähtikokki Rick Steinin kalaravintola
Ravintolat
Savoy rymistelee: 7. kerros remontoidaan, katutasoon kokonaan uusi ravintola – “Tulee olemaan kaukana skandinaavisesta minimalismista”
Ravintolat
Ravintola Smör avattiin erikoiseen paikkaan – nyt 13 vuotta myöhemmin se on klassikko
Urapolku
Työkeikka toi yllättäen pestin Michelin-palkitussa Finnjävelissä – tarjoilija Awa Camara, 23, unelmoi omasta ravintolasta
Viini
Suomalaisten hyvä kutina piti paikkansa – tällainen Farangin ja viinibaarien Vasastan Tukholmassa on nykyään
Ravintolat
Viro sai ensimmäiset Michelin-ravintolansa! Tällainen on 180° by Matthias Diether, joka palkittiin nyt tähdellä
Ravintolat
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Tuotekehitys
Kovaa puksuttavan grocerant-junan kyytiin hyppäsivät nyt Tomi Björck ja HOK-Elanto: premium-eineksinä hummeria, ribsejä ja vegaaninen curry
Robotiikka
Robotti voi pian kustomoida ravintola-annoksen sellaiseksi kuin asiakas toivoo
Rôtisseurs-kilpi
Kun ravintola Oobu palkittiin Rôtisseurs-kilvellä, työhakemuksia alkoi ropista ja asiakasvirta kasvoi
Ravintola
Mitä ravintoloiden ronskille edelläkävijälle kuuluu nyt? Avec kävi St. Johnissa, josta on tullut esikuva kokeille ympäri maailmaa
Johtaminen
Kun saat kokemattoman nuoren töihin ravintolaan, noudata opon kolmea pointtia
Ravintolat
Vain kuusi paikkaa joka illalle – Sanchome on Tomi Björckin omakase-uutuus Helsingissä
Ravintolat
Eriskummallinen nimi, oudot aukiolot, mäyrällä oma insta – Avec kävi Helsingin kiehtovassa ravintolatulokkaassa
Ravintolat
Viron parhaat ravintolat noteerataan jatkossa Michelin-oppaassa
Baarit
Jyrki Peltonen rakensi Helsingin keskustaan unelmiensa baarin, sisustus loksauttaa leuat – “Vastaavaa ei ole missään”
Asiakaspalvelu
Stig arvostaa ravintolassa asiantuntevaa palvelua, mutta rajansa kaikella – ”Ei tarvitse kertoa, miltä maatilalta mikäkin herne on tullut”
Ravintolat
Tämä Helsingistä on puuttunut: ravintola Brasassa roihuaa avotuli
PRO-palkinnot
Tässä ovat PRO-voittajat 2022! Suomen parhaat ravintola- ja keittiöammattilaiset palkittiin
Ansiohaarukka
Ari Ruoho ja Terhi Vitikka palkittiin gastronomien Ansiohaarukalla – ravintola Nokan uniikki toimintamalli kerää kiitokset
Asiakaspalvelu
“Vegaanina tulee usein se fiilis, että on vaivaksi” – Vesta puhuu ravintoloista ja asiakaspalvelusta
Kilpailut
Suomen 50 parasta ravintolaa 2022 -äänestys on käynnissä huhtikuun ajan
Ravintolat
Avec Italiassa: 28 Posti ja Ratanà, ravintoloiden suunnannäyttäjät Milanosta
Koronarajoitukset
Sulkemiskorvausta viimeisimmistä rajoituksista voi hakea 20.4. asti, koskee myös ravintoloita ja tapahtumia
Työvoimapula
Olivian vauhdikas avaus yllätti – päärautatieasemalle Helsingissä avattu ravintola etsii kiivaasti työvoimaa
Ravintolat
Vuoden ravintola 2022 on Nolla!
Olut
Plevna on olutravintoloiden pioneeri, jossa vannotaan lagerin ja pilsin nimeen
Ravintolat
Viron paras ravintola Avecin testissä – 180° by Matthias Diether on Michelin-tasoa ilman tähtiä
Ravintolat
Kolme Tallinnan kiinnostavinta ravintolaa juuri nyt: Lee, Tsunft ja Rudolf
Ravintolat
Tältä se nyt näyttää! Asemahalli Helsingissä mullistettiin näyttäväksi ravintolaksi
Olut
Koneet käyntiin! Maku Brewing valmistaa nyt olutta Panimoravintola Bruuverissa, ja luvassa on rohkeita irtiottoja
Innovaatiot
Finnjävel iskee pökköä pesään – Avec testasi 114 euron Aistit-kokemuksen
Olut
Kahdesta kalasta lähtenyt juomabisnes kävi jo 50 miljoonassa eurossa – Teemu Lehto aikoo tuplata Momentinin liikevaihdon
Vastuullisuus
Kuinka viestit vastuullisuudesta asiakkaalle? Vihreä merkki kiinnittää huomion ruokalistassa
Reportaasi
Avec neitsytristeilyllä: työ Viking Glorylla eroaa maakravun hommista – keittiöpäällikkö painaa 10 päivän putkia
Pienyrittäminen
8 tapaa parantaa pienen ravintolan tai kahvilan kannattavuutta
Ravintolat
Avec vieraili supersuositussa Astoriassa, joka on Tukholmassa nyt kaikkien huulilla
Tapahtumaruokailu
Rest in peace, nakkimuki! HJK astuu Michelin-kokki Kim Mikkolan aikakauteen
Koronarajoitukset
Ravintolarajoitukset jatkuvat kevennettyinä maanantaista alkaen
Vaikuttaja
Ravintolatykit Toni Feri ja Lauri Kähkönen paljastavat ratkaisut suosionsa takana
Vastuullisuus
Nämä ovat asiakkaiden 5 tärkeintä vaatimusta ravintoloiden vastuullisuudesta
Koronarajoitukset
Ravintola-ammattilainen rajoituksista: “Tykitetään täysillä sitten kun siihen on mahdollisuus”
Tapahtumatilat
Tampereen kesäkatukokeilu ja Kesäkeidas laajenevat – MM-jääkiekolle oma kisakatu
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Aromi-lehti koki 55-vuotisen historiansa suurimman uudistuksen
Vaikuttaja
Aira on vaikuttava näky – Tommy Myllymäki kertoo miten ravintola on selvinnyt korona-ajasta Ruotsissa
PRO-gaala
Tässä he ovat: vuoden 2022 PRO-finalistit!
Koronarajoitukset
Katso kuvat: #NytRiittää-mielenilmaus täytti somen ja näkyi katukuvassa
Koronarajoitukset
Matkailu- ja ravintola-alan mielenilmaus #NytRiittää näkyi somessa ja ikkunoissa
Koronarajoitukset
Rajoitukset jatkuvat helmikuun puoliväliin – hallituksen tavoitteena ottaa koronapassi käyttöön
Ravintolat
Mat Distrikt on Konepajan kultasormien uusi kortteliravintola Tehtaankadulla: arvolihaa dry age -kaapissa ja vermuteria
Talous
Restel ostaa Hangon Makaronitehdas- ja Classic Pizza -ravintolaketjut
Työntekijäkokemus
6 tapaa kohdella työntekijää paremmin – ratkaisuja ravintoloiden tekijäpulaan
Asiakaskokemus
Näin lisäät ravintolasi myyntiä äänen avulla – huippukaiuttimet ovat turha investointi
Vaikuttaja
Tällainen on pelätty ravintolakriitikko Anna Paljakka
Asiakaskokemus
Kun asiakas valittaa, salamannopea ymmärrys ja tilannetaju palkitaan
Olut
Nainen sai juoda yksin olutta baarissa vasta 1960-luvulla
Ravintolat
Ketjunkin ravintolasta voi tehdä yksilöllisen – näin sitä yritetään Helsingin Olivia-ravintoloissa
Ulkomaat
Ranskalainen keittiö on entistä kevyempi: neobistrot ovat nannaa
Kahvilat
Valkoinen puu -kahviloiden Kirsi ja Mark Heidt: jo 10 vuotta yrittäjäpariskuntana
Johtaminen
Näin johdetaan kolmen Michelin-tähden ravintola Nomaa – Miikka Inkisen kolme oivallusta
Koulutus
Tero Laukkanen leimattiin tyhmäksi ja häiriköksi – nyt hän kertoo, miten nuorta työntekijää kannattaa kohdella
Ravintolat
Tomi Björckin uudet avaukset: “Teen vain sitä, mikä tekee minut onnelliseksi”
Ravintolat
Michelin-kokki Mickael Viljanen painaa pitkää päivää Irlannissa: ”En ole helppo kaveri keittiössä”
Ravintolat
No show -pöytävarausten tehtailua ravintolaan voi estää näillä keinoilla
Asiakaskokemus
Ensio Virta on syönyt 1430 ravintolassa Helsingissä – nämä asiat olivat ennen paremmin
Ravintolat
“Kesäbisneksen” toimiva oivallus: kokki vaihtuu koko ajan! Houtskärin Hyppeis Värdshus kiehtoo
Ravintolat
Ego on rempseä kortteliravintola Helsingin Kaartinkaupungissa
Ravintolat
Ravintola Gustav Kitchen & Bar on Rovaniemen uusi olohuone
Ravintolat
Suomalainen ravintola Ruissalon maininki Netflixin Unelmien näköalaravintolat -sarjassa
Ravintolat
Haapala BNB:n nuori yrittäjänelikko mullisti sukutilan: originelli ravintola, majoitus ja oma panimo
Ravintolat
Korealainen ravintola Old Boy BBQ: ehta elämys Helsingissä
Ravintolat
Joensuun Local Bistro -ravintolan Marko Turunen: Yrittäjyys on muuttanut käsitystäni alasta
Ulkomaat
Kolme vinkkiä Viipuriin – ravintola Espilä toimii taas Torkkelin puistossa eli nykyisessä Park Leninassa
Vaikuttaja
Mikael Backman on ravintola-alan isoin toimitusjohtaja
Hinnoittelu
Maksaako vesi ravintolassa? Eri käytäntöjä
Ravintolat
Sanonta “kuin manulle illallinen” tulee entisaikojen perinteestä – Bistro Manu otti nimeensä mestarillisuutta
Ravintolat
Perinteinen ravintola Coussicca Tampereella on myynyt arviolta yli 2 miljoonaa annosta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hävikki
|
Baarimestari, varastossasi lymyää kultakaivos – näin saat jämäpullot liikkeelle
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Kala ja merenelävät
|
Helsingin päärautatieasemalle avautuu mereneläviin keskittyvä ravintola
Cocktailreseptit
|
Espresso Martini herättää ja ravistelee – cocktailguru kehitti drinkin tilaustyönä
Cocktailit
|
Käärijä räjäytti Piña Colada -drinkistä superhitin – katso resepti ja vinkit
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Festarit
|
Festarit laajentavat hiihtokeskusten sesonkia kesälle – tässä kesän tärpit
Hävikki
|
Baarimestari, varastossasi lymyää kultakaivos – näin saat jämäpullot liikkeelle
Ravintolat
|
Berthan ja Huberin ravintoloitsijoiden uutuus Tampereella: tältä näyttää Haarla, joka tarjoilee klassikoita
PRO-palkinnot
|
PRO-palkintojen koti on nyt Avecissa! Tutustu uuteen sivustoon
Kilpailut
|
Nämä baarimestarit kilpailevat Suomen mestaruudesta – Tuomas Hämäläinen voitti karsintakisan