Rôtisseurs-kilpi

Kun ravintola Oobu palkittiin Rôtisseurs-kilvellä, työhakemuksia alkoi ropista ja asiakasvirta kasvoi

Kiristääkö kauhaa?

Koko Oobun henkilöstö tekee töitä ammattiylpeydellä ja korkealla moraalilla, mutta totta kai kilpi kohottaa entisestään rimaa. Lepsuiluun ei ole varaa, eikä meistä kukaan aio jäädä paistattelemaan parrasvaloihin, koska meillä on kilpi. Nyt nostetaan tekemisen taso tappiin.

Työnantajana on ollut ilo huomata, että Oobulla on nyt imua tekijöiden keskuudessa. Kilven some-hehkutus sai aikaan kesätyöhakemusten tulvan ja keittiön harjoittelijatkin ilmoittivat haluavansa jäädä meille töihin.

Oobu
KUVA Abo Creatives

Kiliseekö kassa?

Mukavasti kilisee, kiitos kysymästä. Kilpi itsessään on lisännyt asiakasvirtaa ja tuonut meille uusia asiakkaita. Ja onpa meille ajanut jopa pariskuntia toiselta puolelta Suomea syömään. Mahtavaa, että tilauskantamme näyttää nyt ylipäätään hyvältä – liekö syynä elämisen riemu vai kilpi. Mene ja tiedä, mutta pääasia, että tupa on täynnä ja ihmiset viihtyvät hyvän ruuan ja juoman äärellä.

Kiinnostaako kilpi asiakkaita?

Kiinnostaa ja herättää myös kysymyksiä. Osa asiakkaista sekoittaa Rôtisseurs-kilven Michelin-tähteen, mutta kerromme mielellämme arvolupauksesta ja kilven ansainneen ravintolan arviointiperusteista. Tunnustus on selvästi nostanut Oobun arvoa entisestään, mutta samaan aikaan se on saanut myös osan asiakkaista suhtautumaan meihin entistä kriittisemmin.

LUE MYÖS: Ravintola Oobu palkittiin Kilvellä – rahoitusalalta siirtynyt ravintoloitsija Turo Jokinen kertoo filosofiastaan ja Netflix-julkisuudesta


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi