Ravintolat

Kovia kokenut ravintola Meat District avaa Meet Districtinä, kunhan remontti valmistuu – vetäjiksi Tom Immonen ja Maiju Pasto

Ravintoloitsija Riku Stenros (kesk.) yhdessä Meet Districtin vetäjien Maiju Paston ja Tom Immosen kanssa remontin keskellä. KUVA Niko Laurila

Vuodesta 2015 toiminutta Meat District -ravintolaa kohtasi onnettomuus elokuussa 2022, kun tulipalo tuhosi sen lähes kokonaan.

Vanhan Porvoon keskellä sijaitsevan talon remontti on kestänyt odotettua pidempään. Ravintola tiedotti perjantaina, että Jokikadulla tehdään nyt sisätöitä ja kalustaminen päästään aloittamaan huhtikuussa. Ovet on tarkoitus avata kesällä.

Jatkossa Meat District tunnetaan Meet Districtinä. Englanninkielinen lihaa tarkoittava meat vaihtuu tapaamista tarkoittavaan meetiin, mutta liharavintolan ydinkonsepti pysyy samana. Painopisteet ovat käsityössä ja paikallisuudessa.

”Nyt on tunne, että mennyt pitää laittaa taakse ja on aika katsoa eteenpäin. Samalla kun me avataan niin halutaan myös freesata ravintolaa tähän päivään sopivaksi ja siksi pieni muutos nimessä ja vielä isompi sisustuksessa. Me tullaan jatkossakin olemaan liharavintola ja vahvistetaan meidän vastuullisuutta entisestään”, ravintoloitsija Riku Stenros kertoo tiedotteessa.

Ravintolan vetäjinä aloittavat porvoolaiset Tom Immonen ja Maiju Pasto. Remontin aikana pariskunta on hakenut kokemusta Riku Stenrosin helsinkiläisistä ravintoloista Albina, Mat Distrikt sekä Le Coucou Vert. Dry age -lihaan ja hiiligrillaukseen painottuva ruokalista alkaa muotoutua tekijöiden mielessä ja viinien hankinta on jo aloitettu. Pääasiassa Espanjasta, Italiasta ja Ranskasta tulevat viinit ovat lähes kokonaan omaa maahantuontia.

Ravintola rekrytoi parhaillaan lisää keittiöhenkilökuntaa.

Porvoosta on tullut yksi Suomen kuumimmista ravintolakaupungeista. Lue Michelin-palkitusta Vårista ja toisesta suositusta porvoolaisravintolasta, uusitusta Sicapellestä.

LUE MYÖS: Purkukuntoinen ravintola voi muuttua tuottavaksi – entisöinnin mestari Airi Kallio kertoo, miten

Tekemistä riittää vielä. KUVA Niko Laurila


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi