Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Ravintola-ammattilaisten PRO-haku käy kuumana – kolme suomalaista huipputekijää kertoo palkinnon merkityksestä
SUOSITTELEMME:
Mikko Pakola haastaa Bocuse-konkari Ismo Sipeläisen – toinen edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Juomatrendit
Baarimestarien parhaat reseptit ja ideat pimeneviin iltoihin: “Syksy on parasta aikaa”
Juomatrendit
Syötävää glitteriä ja terästettyä kuplateetä – kesän trendidrinkki saa naurattaa
Cocktailit
Tämän vuoden hitticocktail on rommipohjainen ja se lasketaan hanasta, uskoo baarimestari Mika Ammunét
Juomatrendit
Viisi suomalaista baarimestaria kertoo tärppinsä pimeän ajan sesonkiin
Juomatrendit
Baarityön ammattilainen, tartu näihin trendeihin! Euroopan suurimpien messujen pomo kiteyttää
Cocktailreseptit
Eksotiikkaa cocktailiin! Yuzu ja muut syksyn trendimaut sekä kolme reseptiä
Juomatrendit
Syksyn viileimmät juomatrendit: hard seltzer ja kova tee
Cocktailreseptit
Makeaa ilman lisättyä sokeria – kolme ihanaa cocktailreseptiä
Cocktailit
Cocktail pullosta tai hanasta vähentää hävikkiä – tässä kesän drinkkitrendit
Alkoholiton
Suomalainen, juo vähemmän mutta parempaa! Alkoholittomat isosti esillä cocktailmessuilla
Juomatrendit
Kolme sisäpiiriläistä kertoo, mihin juoma-alalla kannattaa nyt satsata
Juomatrendit
Highball, kova vesi ja hyperlokaali – baariammattilainen, panosta nyt näihin!
Kolumni
Jarkko Issukan kolumni: Miten sinä aiot pysytellä kahviaallon harjalla?
Viini
Vaaleanpunaisten juomien aallonharjalla: Prosecco rosee
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Tältä näyttää Helsinkiin avautunut hulppea kattoravintola – ravintoloitsija iloitsee muutoksesta: ”Ei olisi onnistunut menneinä vuosina”
PRO-palkinnot
|
Tässä ovat PRO-voittajat 2022! Suomen parhaat ravintola- ja keittiöammattilaiset palkittiin
Lounasravintolat
|
Suomen paras lounasravintola 2022 on helsinkiläinen Satama – tässä äänestyksen top 50
Festarit
|
Helsingin Viikissä järjestettävä iso konemusiikin ilmaisfestari tekee paluun elokuussa
Kilpailut
|
Mikko Pakola haastaa Bocuse-konkari Ismo Sipeläisen – toinen edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Kilpailut
|
Ravintola-ammattilaisten PRO-haku käy kuumana – kolme suomalaista huipputekijää kertoo palkinnon merkityksestä
In English
|
Hello, Suomi! Working in Finland: Australian chef Jarrad Dowd loves mämmi
Kilpailut
|
Mikko Pakola haastaa Bocuse-konkari Ismo Sipeläisen – toinen edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa
Nimitykset
|
Tavastian uusi toimitusjohtaja on Mari Hatakka, joka on esiintynyt legendaarisen klubin lavalla itsekin
Uusi ravintola
|
Tältä näyttää Helsinkiin avautunut hulppea kattoravintola – ravintoloitsija iloitsee muutoksesta: ”Ei olisi onnistunut menneinä vuosina”