SUOSITTELEMME: Pete Parkkonen selvisi kamalasta keväästä – laskuvarjohyppy tarjosi oivalluksen, joka auttaa kiireessä
SUOSITTELEMME: Taso 6: Buustaa somenäkyvyyttä – ota haltuun Instagram-tarinat
SUOSITTELEMME: Avec on ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten oma media – näin se sinua palvelee
Antero Niemiaho
Veli-Antti Koivuranta
Uuden-Seelannin sauvignon blancit
Toni Feri
Parhaat roseeviinit
Antero Niemiaho
Vasastan
Laivan viinit
Olut
Fiskarsin Veitsitehdas
Sommelier Kirsi Seppänen
Mies haistelee viininäytettä viinitynnyreiden keskellä.
Tuomas Meriluoto
Jari Leinonen ja Simon McCabe
Ainoa Winery
Vermuttia cocktailissa Madridissa
Jean Claude Rateaun tila
  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi
    Shaker
    Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

    Tilaa Shaker
    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento