Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
SUOSITTELEMME:
Etene urallasi henkilöbrändäyksellä – vaikutusvaltainen baarimestari kertoo, miten
SUOSITTELEMME:
Avec täytti vuoden! Tässä 20 luetuinta juttuamme
Koulutus
Tällainen on Perho, jossa toimittaja Satu Koivisto opiskelee aikuisiällä kokiksi
Tapahtumatekniikka
Kannattaako tapahtuma-ammattilaisen keskittyä yhteen asiaan vai pyrkiä moniosaajaksi?
Koulutus
Voiko oliiviöljyllä paistaa? Kyllä voi, sanoo öljysommelier Laura Valvanne
Koulutus
Konditoria-alan huippukouluttaja Markku Vengasaho palkittiin
Koulutus
Ravintolakonkari huolissaan: Opiskelijat passitetaan liian aikaisin työharjoitteluun
Koulutus
Mara-alan koulutukseen kaivataan pelillisyyttä, mutta tekemistä riittää
Somekoulu
Somekoulu: Avec tarjoaa ilmaisen somevalmennuksen ravintoloiden ja tapahtumien ammattilaisille
Kilpailut
Suomen parhaat nuoret ammattiosaajat kisaavat Taitaja-tapahtumassa Porissa tällä viikolla
Koulutus
Ruokakulttuurirahastolta 5000 euroa nuorten kokkien koulutukseen ja kymppitonnin tunnustus vastuulliselle Nolla-ravintolalle
Koulutus
Helmi Niemelä, 20, rakentaa ravintolauraa: “Jos on itse halukas oppimaan jatkuvasti uutta, on tällä alalla toimiminen unelmaa”
Koulutus
Osaajille on pian taas tarvetta – tapahtuma-alan koulutustarjonta laajenee
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Sisustus
|
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
PRO-gaala
|
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
Ravintolat
|
Sasu Laukkosen Michelin-palkittu ravintola Ora lopettaa
Ravintolat
|
Suomeen palannut huippukokki Sauli Kemppainen kertoo, miksi hänen uudessa ravintolassaan soi hissimusiikin sijasta Rammstein ja miksi hän tykkää tarjoilla lautasannoksia omin käsin
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Pizza
|
Italialaiskokki perusti roomalaistyylisen pizzerian vantaalaiseen lähiöön
PRO-gaala
|
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
Työhyvinvointi
|
Tutkassa työyhteisövalmentaja Hanna Tähkäaho: Erilaisuus lisää työhyvinvointia ja tulosta
Tapahtuma-ala
|
Kansainvälisen tapahtuma-alan parhaimmisto palkittiin – finalisteissa myös suomalaisväriä
Sisustus
|
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky