Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tuomaan markkinoiden erikoisuus on aasialaistyylinen riisipuuro: ”Monilla pyöri silmät päässä”
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Savustaminen
Ryminällä tulleet BBQ-ravintolat hävisivät Helsingistä – paitsi yksi, jolla pyyhkii hyvin
Pizza
“Helsingin halvinta” myynyt pizzeriaketju sulki viimeisenkin ravintolansa – loppu tuli alle vuodessa
Robotiikka
Kokkaa, tarjoilee ja siivoaa – robotit yleistyvät ammattikeittiöissä
Vaikuttaja
Suomalaisen ravintola-alan edelläkävijä Ragni Rissanen on kuollut
Baarit
Suomen tunnetuimman Hurriganes-pubin yrittäjä Raimo “Rami” Sorsa on kuollut
Liha
Kanta-asiakas Asko Jylhä syö Kallion legendaarisessa pihviravintolassa viisi kertaa viikossa
Burgerit
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Ravintolat
Helsinkiin avatusta brasilialaisesta ravintolasta tuli heti hitti – runsaan liha-annoksen hinta yllätti suomalaiset
Burgerit
Onko tässä Suomen kallein hampurilainen? 59 euron burgeria myydään kuukaudessa yli sata, kertoo yrittäjä
Kotiinkuljetus
11 euron pizza maksoi yllättäen 18 euroa – Wolt pyytää ilmiantoja ravintoloiden hintakikkailusta
Ravintolat
Helsingin perinteikäs saksalaistyylinen Zinnkeller-ravintola siirtyy isältä tyttärelle
Ravintolat
Texmex pitää pintansa Helsingissä – 30-vuotias ravintola Iguana on nähnyt trendien tulevan ja menevän
Olut
Kallion uusi olutravintola toimii kahdessa kerroksessa ja kahdella terassilla
Hinnoittelu
Helsingin uusi olutfestari testaa sääntö-Suomen rajat: juomat sisältyvät lipun hintaan
Yökerhot
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: “Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Baarit
Jyrki Peltonen rakensi Helsingin keskustaan unelmiensa baarin, sisustus loksauttaa leuat – “Vastaavaa ei ole missään”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tukkutoiminta
|
Tältä se nyt näyttää: Avec tutustui uuteen hulppeaan ravintolatukkuun Helsingin Konepajalla
Suomen keittiömestarit ry
|
Kalareissu Norjaan ja sodanaikainen soppatykki – Keittiömestareiden kuulumisia kentältä
PRO-palkinnot
|
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
Työvaatteet
|
Älyvaatteita ja antibakteerisia materiaaleja – tällaisia ovat tulevaisuuden työvaatteet ravintola-alalla
Ruokatapahtumat
|
Tuomaan markkinoiden erikoisuus on aasialaistyylinen riisipuuro: ”Monilla pyöri silmät päässä”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ruokatapahtumat
|
Tuomaan markkinoiden erikoisuus on aasialaistyylinen riisipuuro: ”Monilla pyöri silmät päässä”
Baariala
|
Pohjoismaista baariosaamista ei tunneta maailmalla, huomasi baarimestari – nyt hän kokoaa tiimiä korjaamaan tilannetta
Tapahtumateollisuus
|
Tapahtumateollisuus: Tapahtuma-alan kasvusopimus – mistä on kysymys?
Uusi ravintola
|
Italialainen on nyt nosteessa Helsingissä – Kalle Tanner toteuttaa Scolaressa omaa visiotaan
Tapahtumatoimistot
|
KL: Tapaus on Suomen suurin tapahtumatoimisto