Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Farkkumuna välkkyy – Malmö-areenalla ahertava suomalainen Topi Rinne kertoo, millaista on teknikon työ Euroviisuissa
SUOSITTELEMME:
Grillikioskien paras bisnes tehdään aamuyöllä – Asiakas on kuningas, sanoo Jaskan Grillin 84-vuotias yrittäjä Aliisa Karhumäki
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Ravintolat
Avec Tšekissä: Prahalaisgurun ravintolassa kokataan luonnonläheisesti, uusimmilla tekniikoilla – ”Kokin tehtävä on elää ajassa”
Ravintolat
Vaasalainen ravintola Hejm tekee kunniaa paikallisille raaka-aineille: laatua lautaselle kohtuuhintaan
Kala ja merenelävät
Islannissa on saari, jonne matkataan kalaravintoloiden perässä – Gott, Næs ja Einsi Kaldi tarjoavat päivän saalista kissakalasta molvaan
Ravintolat
Kokki Toni Leskinen toi Espanjan kansallisherkun Tampereelle – ja kauppa käy, vaikka kilpailu on kovaa
Bistrot
Bocuse d’Orissa menestyneen unkarilaiskokin bistro on Budapestin herkullisin
Fine dining
Riian varmaotteinen Vincents on Latvian paras ravintola
Ravintolat
Kolmen leipomo–ravintolan Levain kukoistaa Helsingissä – tulos tehdään myymällä määrää: ”Lounaan hintaa on jopa laskettu”
Ravintolat
”Puolan Tomi Björck” avaa ravintoloitaan entisiin teollisuushalleihin – kävimme niistä uusimmassa
Street food
Avec Sisiliassa, voileipien paratiisissa: sisäelimillä täytettyä pani câ meusaa syötiin jo keskiajalla
Olut
Maa, jossa olutta pannaan kirkossakin – Belgiassa on Euroopan rikkain olutkulttuuri
Ravintolat
Riian ravintoloilla ei ole ollut helppoa – Avec vieraili 3 Pavārussa, joka on selvinnyt mullistuksista
Kala ja merenelävät
Bistron ja kalakaupan yhdistelmä vetää nyt lounasasiakkaita Helsingissä – mutta pari vuotta siihen meni
Vaikuttaja
Suomalainen Eric Räty on kokannut ravintolalleen kaksi Michelin-tähteä ruokahullussa Hongkongissa
Vaikuttaja
Suomalaisilla on huono tapa olla pitämättä ääntä itsestään, sanoo uran ulkomailla luonut kokki Pinja Paakkonen
Vaikuttaja
Antti Lukkari 1993–2023 – Aromin muistokirjoitus keittiön tähdelle
Kasvisruoka
Näyttelijä Satu Silvon kasvisravintola Silvoplee on edelläkävijä, joka on selvinnyt vastoinkäymisistä
Keittiömestarit
Avec Mäntässä: Viisi suomalaista huippukokkia pisti parastaan avotulen ääressä – ”Ravintoloissa edelleen harvinaista”
Ravintolat
Michelin-palkittu turkulainen ravintola Kaskis on aatteellinen, kekseliäs ja tinkimätön: ”Taisimme suotta nössöillä”
Ravintolat
Englannin brutaaleista keittiöistä Kämpin kautta kulkenut keittiömestari palasi kotiin – tällainen on Jyväskylän Bistro Kirkkopuisto
Kala ja merenelävät
Osterit ja makkara sovussa samassa annoksessa – tällainen on tähtikokki Rick Steinin kalaravintola
Viini
Suomalaisten hyvä kutina piti paikkansa – tällainen Farangin ja viinibaarien Vasastan Tukholmassa on nykyään
Ravintolat
Viro sai ensimmäiset Michelin-ravintolansa! Tällainen on 180° by Matthias Diether, joka palkittiin nyt tähdellä
Ravintola
Mitä ravintoloiden ronskille edelläkävijälle kuuluu nyt? Avec kävi St. Johnissa, josta on tullut esikuva kokeille ympäri maailmaa
Ravintolat
Viron parhaat ravintolat noteerataan jatkossa Michelin-oppaassa
Ravintolat
Avec Italiassa: 28 Posti ja Ratanà, ravintoloiden suunnannäyttäjät Milanosta
Ravintolat
Viron paras ravintola Avecin testissä – 180° by Matthias Diether on Michelin-tasoa ilman tähtiä
Ravintolat
Kolme Tallinnan kiinnostavinta ravintolaa juuri nyt: Lee, Tsunft ja Rudolf
Ulkomaat
Ranskalainen keittiö on entistä kevyempi: neobistrot ovat nannaa
Ulkomaat
Reportaasi Sveitsistä: Fondue on kuuma juttu
Vaikuttaja
Jaakko Sorsa kotiutui Hongkongiin, jossa ei saa menettää kasvojaan: ”Meuhkaavasta pomosta ajatellaan, ettei hän osaa kontrolloida tunteitaan”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tapahtumatekniikka
|
Farkkumuna välkkyy – Malmö-areenalla ahertava suomalainen Topi Rinne kertoo, millaista on teknikon työ Euroviisuissa
Ravintolat
|
Helsingin ravintoloille elintärkeä toiminto saatetaan vielä pelastaa, mutta nyt on kiire – tällainen on pakastamon viimeinen oljenkorsi
Jälkiruoat
|
Kaikki gelatosta – näin se eroaa tavallisesta jäätelöstä
Vaikuttaja
|
Työholisti Kim Mustonen viettää lomatkin ravintolakeittiöissä – huippukokki kertoo, mitä on kansainvälisellä urallaan oppinut
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa 2023 – katso koko lista
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ravintolat
|
Helsingin ravintoloille elintärkeä toiminto saatetaan vielä pelastaa, mutta nyt on kiire – tällainen on pakastamon viimeinen oljenkorsi
Tapahtumatekniikka
|
Farkkumuna välkkyy – Malmö-areenalla ahertava suomalainen Topi Rinne kertoo, millaista on teknikon työ Euroviisuissa
Grillikioskit
|
Grillikioskien paras bisnes tehdään aamuyöllä – Asiakas on kuningas, sanoo Jaskan Grillin 84-vuotias yrittäjä Aliisa Karhumäki
Kilpailut
|
Suomen Alice Laasonen ja Daniel Romi voittivat kokkiopiskelijoiden Pohjoismaiden mestaruuden
Vaikuttaja
|
Työholisti Kim Mustonen viettää lomatkin ravintolakeittiöissä – huippukokki kertoo, mitä on kansainvälisellä urallaan oppinut