Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Farkkumuna välkkyy – Malmö-areenalla ahertava suomalainen Topi Rinne kertoo, millaista on teknikon työ Euroviisuissa
SUOSITTELEMME:
7 erinomaista baaria Oulusta – oululainen baarimestari esittelee suosikkinsa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Arvot
Näkökulma: Festivaali, joka suututti lihansyönnin puolustajat – tapahtumien arvot mitataan teoissa
Tapahtumaruokailu
Maailma kylässä -festivaali tarjoaa ensi keväänä vain kasvisruokaa
Uusi ravintola
Tampereen uusi persialaisbistro keikauttaa vanhan suomalaisen ajatuksen ruoasta päälaelleen: Maahan Deli on kasvisravintola, josta saa poikkeuksellisesti myös lihaa
Ilmiö
Perinteinen lohturuoka teki paluun – Helsingin trendikadulla on leikkeisiin erikoistunut ravintola
Kasvikset
Nerokas niksi lasagneen! Kolmen ammattilaisen vinkit syksyn juuresten käyttöön
Ammattikeittiö
Suomen pellot pullistelevat nyt kukkakaalia – keittiöammattilainen, auta viljelijöitä hädässä! Tässä suositun keiton resepti
Ammattikeittiö
Espoon yläkoululaiset kehittelivät kilpaa kasvisruokia – tässä voitokas resepti ja sen suurkeittiöversio
Ravintolat
Perinteikäs kasvisravintola Silvoplee lopettaa
Kasvisruoka
Miten kasvisruoka kannattaa maustaa? Tässä keittiöammattilaisten parhaat vinkit
Vegaaninen
Pikaruoka voi olla hyvää ja terveellistä, sanoo ruokarekkaa Helsingissä pyörittävä Vladimir
Kasvisruoka
Näyttelijä Satu Silvon kasvisravintola Silvoplee on edelläkävijä, joka on selvinnyt vastoinkäymisistä
Kasvisruoka
Nyhtökaura tekee paluun!
Festarit
Miten Flow’ssa syötiin? Festarin ravintolat kuvina: kekseliäin, näyttävin, pisimmät jonot
Ravintolat
Yes Yes Yes -miesten Lulu’s yhdistää uuden kasvisravintolan ja omakase-hitti Latitude 25:n
Vaikuttaja
Erikoishaastattelussa ex-ministeri Emma Kari: Eettisen ruuan tuottamisen pitää olla halvempaa
Tapahtumaruokailu
Flow Festival luopuu punaisesta lihasta – tässä lista festarien kaikista ravintoloista
Tuotekehitys
Nyhtökauran äiti Maija Itkonen keskittyy nyt kanattomaan munaan
Ulosmyynti
Michelin-kokki Kim Mikkolan uudessa ravintolassa Töölön stadionilla ulosmyynnin suosikki on kasvislasagne
Vegaaninen
Tämäkin burgeri on vegaaninen – Avec esittelee Los Angelesin uuden aallon vegaaniravintoloita
Trendit
4 ruokatärppiä, joilla pysyt maailman muutoksessa mukana
Reseptit
Mausta nyhtökaura ja muut kasviproteiinit hyvin! 5 mahtavaa reseptiä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Jälkiruoat
|
Kaikki gelatosta – näin se eroaa tavallisesta jäätelöstä
Ravintolat
|
Muikea Muikku lopetti, tilalle burgereistaan tunnettu Treffi Pub & Bistro – sulkemiseen oli monta syytä, kertoo Kalaravintoloiden pomo
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Väkevät
|
Vodka ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ravintolat
|
Helsingin ravintoloille elintärkeä toiminto saatetaan vielä pelastaa, mutta nyt on kiire – tällainen on pakastamon viimeinen oljenkorsi
Tapahtumatekniikka
|
Farkkumuna välkkyy – Malmö-areenalla ahertava suomalainen Topi Rinne kertoo, millaista on teknikon työ Euroviisuissa
Grillikioskit
|
Grillikioskien paras bisnes tehdään aamuyöllä – Asiakas on kuningas, sanoo Jaskan Grillillä työskentelevä 84-vuotias Aliisa Karhumäki
Kilpailut
|
Suomen Alice Laasonen ja Daniel Romi voittivat kokkiopiskelijoiden Pohjoismaiden mestaruuden
Vaikuttaja
|
Työholisti Kim Mustonen viettää lomatkin ravintolakeittiöissä – huippukokki kertoo, mitä on kansainvälisellä urallaan oppinut