Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kun perustat baarin, kannattaako lattiatkin luututa itse? Kaksi ravintoloitsijaa kertoo, mitä he yrittäjinä tekisivät nyt toisin
SUOSITTELEMME:
Farkkumuna välkkyy – Malmö-areenalla ahertava suomalainen Topi Rinne kertoo, millaista on teknikon työ Euroviisuissa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Innovaatiot
Oletko sinä seuraavan suuren idean keksijä? Neljän portaan malli onnistumiseen
Työhyvinvointi
Hyvä työilmapiiri hitsaa porukan yhteen, tietää henkilöstöravintolassa työskentelevä Pia Åkerblom
Evento Awards
Äänestys: Kuka näistä kymmenestä tapahtuma-ammattilaisesta on kulissien virtuoosi?
Työelämä
Suosituksi noussut podcast kerää tarinoita työnsä jättäneiltä – julmuus ja tunteettomuus hätkähdyttävät
Työhyvinvointi
Sauli Sillanmäki toivoo kunnioitusta nuorille kokeille: ”Autan heitä kehittymään ja onnistumaan”
Työhyvinvointi
Pascal Saulny palvelee asiakkaita helsinkiläisessä viinibaarissa 45 vuoden kokemuksella – lyhennetty työviikko auttaa jaksamaan
Tapahtumatuotanto
Game of Thrones -tähti saatiin suomalaisen tapahtuman tähdeksi sinnikkyydellä – ”Neuvottelut kestivät kuukausia”
Tapahtumatuotanto
Onko ilmaistyö tapahtumissa hyväksikäyttöä? Slushin vapaaehtoiset vastasivat
Vastuullisuus
Onko oikein lentää festareille, vaikka on ilmastokriisi? Niklas Kaskeala tyrmää tapahtumien yleisen tavan osoittaa ”vastuullisuutta”
Evento Awards
Ilmoittautuminen Evento Awardsiin on nyt käynnissä – tässä kolme syytä osallistua tapahtuma-alan arvostettuun kilpailuun
Asiakaspalvelu
Pitäisikö ohareista periä maksu? Tapahtumajärjestäjä voi ehkäistä no show’ta myös muilla keinoilla
Talous
Nordic Live Productions hakeutui yrityssaneeraukseen
Evento Awards
Evento Awards kokoaa tapahtuma-alan huiput yhteen – ”Kilpailutyöt ovat alan formula ykkösiä”
Tekoäly
Vain mielikuvitus ja osaaminen rajoitteina – katso visualistin luomat hätkähdyttävät tekoälykuvat
Tapahtumatoimistot
KL: Tapaus on Suomen suurin tapahtumatoimisto
Evento Awards
Evento Awards 2024 käynnistyy nyt – kilpailusivusto on auki!
Tapahtumatilat
Pikku-Finlandia sai vuoden jatkoaikaa ja anoo lisää – kaupungilla jo muita suunnitelmia
Talous
Tapahtumien yleisömäärät laahaavat huippuvuosista – aktiivikävijöiden määrä romahti
Hyväntekeväisyys
Nenäpäivä 2023 keräsi miljoonapotin hyväntekeväisyyteen, mutta tulos pieneni edellisvuodesta
Hotellit
Helsingin keskustan uuden luksushotellin operaattori vaihtuu – avautumassa vuoden 2024 alkupuolella
Evento Awards
Tapahtuma-alan suomalainen kilpailu Evento Awards 2024 lähestyy: tutustu sarjoihin
Tapahtumatuotanto
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow’llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
Tapahtumatilat
Jokerit unelmoi paluusta Helsinki-halliin: ”Ennemmin tai myöhemmin”
Gaalat
Kuvat: Suomen omaan Walk of Fameen kaiverrettiin kaksi uutta nimeä – Antti Luusuaniemen luoma elokuvatapahtuma porskuttaa Hyvinkäällä
Kolumni
Kolumni: Helsingin illat pimenevät mutta meno paranee – tuottajan menotärpit syksyyn
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Grillikioskit
|
Grillikioskien paras bisnes tehdään aamuyöllä – Asiakas on kuningas, sanoo Jaskan Grillillä työskentelevä 84-vuotias Aliisa Karhumäki
Ravintolat
|
Tampereen paras ravintola, top 50: Tamperelaisen lukijat äänestivät
Kahvilat
|
Teemu Selänne avasi kahvilan
Lonkerot
|
Ananaslonkeron seuraaja paljastettiin – Avec maistoi uutuutta: ”Maultaan isompi hitti kuin ananas”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Uuden luominen on parasta – ravintolayrittäjä, ota hyvät neuvot talteen
Yrittäminen
|
Kun perustat baarin, kannattaako lattiatkin luututa itse? Kaksi ravintoloitsijaa kertoo, mitä he yrittäjinä tekisivät nyt toisin
Pizza
|
New York -pizza, burgerit ja ramen: Vallila Food Club yhdistää kolme ravintolaa Helsingin Sturenkadulla
Uusi ravintola
|
Vantaan hittiravintola toimii nyt myös Helsingin Teurastamolla: Vintero ja Tislaamo löivät hynttyyt yhteen
Innovaatiot
|
Oletko sinä seuraavan suuren idean keksijä? Neljän portaan malli onnistumiseen