Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
5 kiinnostavaa baaria Turusta – alan aktiivi esittelee suosikkinsa kaupungista
SUOSITTELEMME:
Näin luodaan suosittu gaala: esimerkkeinä Urheilugaala, Vuoden huiput ja PRO-gaala
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Johtaminen
Kokemattoman kesätyöntekijän johtaminen vaatii asennetta, muistuttaa ravintolapäällikkö Iida Paloniemi
Kolumni
Tomi Lantto: Osaatko tukea tiimisi jäseniä?
Johtaminen
Puhu uramahdollisuuksista, neuvoo saliapulaisena aloittanut Riikka Tenhunen muita ravintolapomoja
Johtaminen
Mikä sai sinut kirjoittamaan kirjan olemisen voimasta, Tommy Hellsten?
Rekrytointi
Älä karsasta sivubisneksiä! Pätevistä tekijöistä on nyt pulaa, joten työhaastatteluun kannattaa panostaa – 8 vinkkiä pomolle
Kolumni
Tomi Lantto: Ota vastuu työhyvinvoinnistasi
Johtaminen
Pelolla johtavien diktaattorien aika ravintoloissa on ohi, sanoo Smörin keittiömestari Mikko Pakola
Esihenkilötyö
Irti paineista, esihenkilö! Ammenna Jaana Ketosen teeseistä
Kolumni
Tomi Lantto: Työhyvinvoinnin kolme peruspilaria
Kolumni
Tomi Lantto: Osaatko sinä ohjata esihenkilöäsi?
Työhyvinvointi
Työhyvinvointi vaatii kahviloidenkin pomoilta enemmän kuin ennen – “Asiakkaat huomaavat hyvän fiiliksen, sitoutuvat ja palaavat”
Johtaminen
Kun saat kokemattoman nuoren töihin ravintolaan, noudata opon kolmea pointtia
Työntekijäkokemus
Baarialalla työntekijät vaihtuvat, ja siksi sinun pomona kannattaa lukea tämä juttu loppukeskustelusta
Työhyvinvointi
Ole työpaikan Usain Bolt! Katso yritysvalmentaja Petteri Kilpisen inspiroiva puheenvuoro
Rekrytointi
Kuinka löydät hyviä tyyppejä töihin? 7 ohjetta onnistuneeseen rekrytointiin
Johtaminen
Lässytys sikseen – tässä jutussa kerrotaan, miten empatialla tehdään tulosta
Työhyvinvointi
Ravintola-alan konkari Marjo Mäkelä uskoo huomiseen: “Ihmiset rakentavat tulevaisuuden”
Kolumni
Riikka Mantilan kolumni: Hyvä pomo!
Johtaminen
8 tapaa luoda turvallinen ilmapiiri, jossa ihmiset haluavat antaa parastaan
Johtaminen
Näin johdetaan kolmen Michelin-tähden ravintola Nomaa – Miikka Inkisen kolme oivallusta
Työhyvinvointi
Kun suru seuraa töihin: murheen murtama ei ole sairas, mutta sairausloma otetaan syystä
Vaikuttaja
Mikael Backman on ravintola-alan isoin toimitusjohtaja
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Olut
|
Portion Boysin A.P. Vuori on olutharrastaja – pienpanimo-oluet kuuluvat keikkaraideriin
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa 2023 – katso koko lista
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
In English
|
Hello, Suomi! Working in Finland: Thai chef likes experimenting with Finnish ingredients
Burgerit
|
Äänestys käynnissä: Mikä on Suomen paras hampurilaisravintola?
Gaalat
|
Näin luodaan suosittu gaala: esimerkkeinä Urheilugaala, Vuoden huiput ja PRO-gaala
Baarit
|
5 kiinnostavaa baaria Turusta – alan aktiivi esittelee suosikkinsa kaupungista
Tapahtuma-ala
|
Tutkassa Nokia-areenan liiketoimintapomo Sami Rumpunen: Hetket tapahtumissa muistetaan