Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Farkkumuna välkkyy – Malmö-areenalla ahertava suomalainen Topi Rinne kertoo, millaista on teknikon työ Euroviisuissa
SUOSITTELEMME:
Tässä kaikki viinitrendit, jotka tänä vuonna pitää tietää
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Trendit
Tässä ovat vuoden 2024 astiatrendit! Suomalaisella ravintolayrittäjällä on nyt tilaisuus erottua kilpailijoista
Työvaatteet
Älyvaatteita ja antibakteerisia materiaaleja – tällaisia ovat tulevaisuuden työvaatteet ravintola-alalla
Ruokakulttuuri
Liettuan ravintolat pyristelevät eroon neuvostovaikutteista – inspiraatiota haetaan nyt Skandinaviasta
Messut
Messut ovat taas nosteessa – älä jää päivystämään ständillesi, vaan ota osallistujana kaikki irti
Baarit
T24: Näin baarin pyörittäminen Virossa eroaa sääntö-Suomesta – yrittäjä Jukka Tenhunen kertoo Tallinnan kummallisuuksista
Tapahtumatoimistot
Työ Yhdysvalloissa on aivan erilaista, kertoo Manhattanilla asuva suomalainen tapahtuma-ammattilainen
Ilmiö
Erä minigolfia ennen jälkiruokaa? Ravintola-asiakkaalle halutaan nyt tarjota elämys
Ravintolat
Parin tunnin ajon päässä Tallinnasta on edullinen ravintolahelmi – Avec vieraili
Ravintolat
Villiyrttivelho Sami Tallberg toteuttaa elämäntehtäväänsä uudessa paikassa: tältä ravintolauutuus näyttää
Hävikki
Muuta hävikki uusiksi tuotteiksi – kierrätysappelsiinijätski ja muut oivallukset
Ruokakulttuuri
Valmista hatsapuri itse! Tässä resepti tuhtiin herkkuun, jolle on Georgiassa oma liputuspäivä
Työhyvinvointi
Ex-intendentti palasi eläkkeeltä töihin rivimiehistöön risteilylaivan kahvilaan – ”Nautin jokaisesta hetkestä”
Hinnoittelu
Uskaltaako hinnoilla leikkiä? Tiukat ajat ovat otollinen hetki testata erilaisia hinnoittelumalleja ravintolassa tai kahvilassa
Street food
Ville Haapasalo avaa georgialaisen pikaruokaravintolan Helsingin Kallioon
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Grillikioskit
|
Grillikioskien paras bisnes tehdään aamuyöllä – Asiakas on kuningas, sanoo Jaskan Grillillä työskentelevä 84-vuotias Aliisa Karhumäki
Kilpailut
|
Suomen Alice Laasonen ja Daniel Romi voittivat kokkiopiskelijoiden Pohjoismaiden mestaruuden
Ravintolat
|
Muikea Muikku lopetti, tilalle burgereistaan tunnettu Treffi Pub & Bistro – sulkemiseen oli monta syytä, kertoo Kalaravintoloiden pomo
Viini
|
Tässä kaikki viinitrendit, jotka tänä vuonna pitää tietää
Baarit
|
5 kiinnostavaa baaria Turusta – alan aktiivi esittelee suosikkinsa kaupungista
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Innovaatiot
|
Oletko sinä seuraavan suuren idean keksijä? Neljän portaan malli onnistumiseen
Viini
|
Tässä kaikki viinitrendit, jotka tänä vuonna pitää tietää
Tapahtumatekniikka
|
Kommentti: Windows95man on loistava kolmesta syystä
Koulutus
|
Heidi Kouhia vaihtoi turvallisuusalalta ravintolakokiksi: ”Oppisopimus on minun juttuni”
Ravintolat
|
Helsingin ravintoloille elintärkeä toiminto saatetaan vielä pelastaa, mutta nyt on kiire – tällainen on pakastamon viimeinen oljenkorsi