Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tältä näyttää Helsingin keskustaan avautunut säihkyvä uutuushotelli – keittiöpäällikölle sellaisen avaaminen tarkoittaa ”maratonia housut nilkoissa”
SUOSITTELEMME:
Kun perustat baarin, kannattaako lattiatkin luututa itse? Kaksi ravintoloitsijaa kertoo, mitä he yrittäjinä tekisivät nyt toisin
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Riista
Kolme loistavaa peurareseptiä ja kaikki, mitä ravintola-ammattilaisen pitää peurasta ja sen lihasta tietää: ”Moni kokeilee kerran kokonaista”
Ammattikeittiö
Suomen pellot pullistelevat nyt kukkakaalia – keittiöammattilainen, auta viljelijöitä hädässä! Tässä suositun keiton resepti
Reseptit
Lohesta voi tehdä pekonia, ja se on täydellinen lisuke vaikka risottoon
Ammattikeittiö
Helpota työtäsi genarilla! Kondiittorimestari Eero Paulamäen vinkit ammattikeittiöön – ja kolme ihanaa reseptiä
MAINOS: Rollfoods
Nappaa talteen artesaanileipäreseptit, joilla erotut
Ruokakulttuuri
Valmista hatsapuri itse! Tässä resepti tuhtiin herkkuun, jolle on Georgiassa oma liputuspäivä
Reseptit
Ihanan överiä! Kokeile näitä kolmea erilaista laskiaispullaa
Ruokaresepti
Valmista hernekeitto luomuna – hyväksi havaittu resepti suurkeittiöön
Reseptit
Mahtava kattaus korealaisen keittiön reseptejä: ota haltuun kimchi, kimbap ja bibimbap
Ammattikeittiö
Ammattikeittiössä voi oikaista puolivalmiilla – viisi reseptiä, joilla säästät aikaa ja energiaa
Reseptit
Kun lihan hinta nousee, ammattikeittiössä kannattaa käyttää rohkeasti koko ruho – tässä 5 reseptiä
Ammattikeittiö
Viime joulun hittiherkun tehnyt Ville Kivinen loihti uuden reseptin: näin valmistat pistaasi-suklaabrownien suurkeittiössä
Reseptit
Hyvää ja halpaa! Viisi sesongin reseptiä kotimaisesta kalasta
Vegaaninen
Lyttyperunat, vegekäristys, risotto… viisi loistavaa vegaanista reseptiä
Reseptit
Mahtavia reseptejä kesään: pehtoorin salaatti, vihervoimainen jäätelö, lehtikaalicollins…
Reseptit
Tässä kolme ahvenanmaalaisinta ruokaa – pannukakku jyräsi ylivoimaiseen äänestysvoittoon
Reseptit
Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Teknologia
Tekoäly ja cocktail – Jussi Viljala ja Matti Tedre toteuttivat ”pelottavan” yhdistelmän
Reseptit
Tomi Björck: Parhaat jälkiruoat juuri nyt
Reseptit
Mausta nyhtökaura ja muut kasviproteiinit hyvin! 5 mahtavaa reseptiä
Reseptit
Tartar on aina muodissa – uskaltaako sitä syödä?
Alkutuotanto
Ensin oli muna, sitten tuli paljon strutseja
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Helsingin keskustaan avattiin liharavintola – näin sillä menee
Asiakaspalvelu
|
Miitta Sorvali viihtyy kansanravintoloissa, kunhan homma toimii – joskus klassikkoannos voikin olla pettymys
Hotellit
|
Tältä näyttää Helsingin keskustaan avautunut säihkyvä uutuushotelli – keittiöpäällikölle sellaisen avaaminen tarkoittaa ”maratonia housut nilkoissa”
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Ravintolaterassi
|
Helsingin Senaatintorille tulee terassi myös tänä kesänä: 500 asiakaspaikkaa ja Michelin-kisakatsomo
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Hotellit
|
Tältä näyttää Helsingin keskustaan avautunut säihkyvä uutuushotelli – keittiöpäällikölle sellaisen avaaminen tarkoittaa ”maratonia housut nilkoissa”
Tapahtumatuotanto
|
Idän kyläjuhliin Helsinkiin odotetaan Stoan aukion täydeltä porukkaa – pääesiintyjänä 22-Pistepirkko
Michelin-gaala
|
Kisakatsomo ja sata ruokatapahtumaa – Michelin-huuma valtaa Helsingin, ja ravintoloiden kannattaa nyt suositella toisiaan
Uusi ravintola
|
Helsingin keskustaan avattiin liharavintola – näin sillä menee
Pienpanimot
|
Olarin Panimo muuttaa Helsinkiin – ravintolan rakentaminen Vallilan Konepajalla alkoi jo