Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Pahimmat kämmit tuovat mukanaan parhaat opit – 7 omakohtaista esimerkkiä ravintolayrittäjältä
SUOSITTELEMME:
Kun perustat baarin, kannattaako lattiatkin luututa itse? Kaksi ravintoloitsijaa kertoo, mitä he yrittäjinä tekisivät nyt toisin
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Innovaatiot
Oletko sinä seuraavan suuren idean keksijä? Neljän portaan malli onnistumiseen
Hävikki
Helsingissä kokeillaan koulujen hävikkiruoan lahjoittamista ruoka-apuun
Tekoäly
Vain mielikuvitus ja osaaminen rajoitteina – katso visualistin luomat hätkähdyttävät tekoälykuvat
Ruokatapahtumat
Tuomaan markkinoiden erikoisuus on aasialaistyylinen riisipuuro: ”Monilla pyöri silmät päässä”
Ruokamatkailu
Naantalilaisen ravintolan piknik-elämys ja ruokatapahtuma valittiin Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2023
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Tekoäly muuttaa tapahtuma-alaa – näitä taitoja tarvitaan tulevaisuudessa
Työvaatteet
Älyvaatteita ja antibakteerisia materiaaleja – tällaisia ovat tulevaisuuden työvaatteet ravintola-alalla
Innovaatiot
Toista Michelin-tähteään jahtaava helsinkiläisravintola panostaa eri tavalla: tuore Vuoden kokki aloittaa uudenlaisessa pestissä
Tekoäly
Foodora otti tekoälyn luomat annoskuvat käyttöön Suomessa – tältä ne näyttävät
Robotiikka
Kokkaa, tarjoilee ja siivoaa – robotit yleistyvät ammattikeittiöissä
Kebab
Katso, kuinka robotti viipaloi kebabin – Akseli Herlevin DIF Döner laajenee ympäri Suomen
Innovaatiot
Fafa’s-perustajan uusi ravintolakonsepti ravistelee: ”Haluan muuttaa vanhanaikaiset toimintamallit”
Alkutuotanto
Vesi- ja ilmaviljely sisätiloissa voi mullistaa tavan, jolla ruoka päätyy tulevaisuudessa lautaselle
Innovaatiot
Jyväskylässä järjestetään 7.2. avoin hackathon, jossa ratkotaan ravintola-alan haasteita
Innovaatiot
Raumalla jääkiekkokatsoja voi tilata istumapaikalleen oluen ja hampurilaisen tekstiviestillä: ”Herättänyt ihastelua”
PRO-palkinnot
PRO-finalistit esittelyssä: Yrittäjä, innovaatio, vastuullisuus
Street food
Suomen parhaaksi street food -keittiöksi valittiin Kusmiku – Karjalanrieska on nerokas katuruoka-annos
Tuotekehitys
Nyhtökauran äiti Maija Itkonen keskittyy nyt kanattomaan munaan
Tuotekehitys
Tiedätkö, mitä tarkoittaa grocerant? Kari Aihisen valmisruoat myydään ravintolamaisesti marketin tiskillä
Innovaatiot
Uutuuskeksintö säästää aikaa – tekoäly laatii henkilöstöravintolan ruokalistan
Innovaatiot
Suomalainen uutuusproteiini Solein tuotetaan ilmasta ja sähköstä
Henkilöstöravintolat
Uudet innovaatiot muuttavat työpaikkaruokailua – ”Kermakerros, joka antaa syyn lähteä toimistolle”
Teknologia
Tapahtuman järjestäminen: työkalupakki kuntoon! Katso hyödyllisimmät sovellukset ja ohjelmat
Reseptit
Tomi Björck: Parhaat jälkiruoat juuri nyt
Alkoholiton
Humalavesi on kevyt, monipuolinen – ja ravintolalle kiinnostava mahdollisuus
Innovaatiot
Miten voittaa ravintolakilvassa etäaikana? Onnistujat paljastavat salaisuutensa
Innovaatiot
Kyllä, peruna kasvaa ilmassa! Kuvat: Ilmaperuna on täysin puhdas poimittaessa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Keikkapaikat
|
Tällainen on Böle Arena & Club – Helsinkiin avatun keikkapaikan avajaisissa 2000 katsojaa, hanaolut 10 euroa
Pizza
|
Näin roomalainen ja napolilainen pizza eroavat toisistaan
Ravintolat
|
Eriskummallinen nimi, oudot aukiolot, mäyrällä oma insta – Avec kävi Helsingin kiehtovassa ravintolatulokkaassa
Pizza
|
Tällaista on New York -tyylinen pizza, jota Helsingin uusi ravintola tarjoaa – kotiin tilaamiseen liittyy lämmityskikka
Työelämä
|
Työaikaa vai vapaa-aikaa, missä menee raja? Työoikeuden asiantuntijat kertovat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Kahvilat
|
Asiat, jotka Suomen kahvikulttuurissa hämmentävät ammattilaista: ”Miksi kahvilassa kahvi ei ole se juttu?”
Kolumni
|
Kolumni: Pahimmat kämmit tuovat mukanaan parhaat opit – 7 omakohtaista esimerkkiä ravintolayrittäjältä
Ravintola-ala
|
Ruoka-ala on suuri työllistäjä Suomessa
Uusi ravintola
|
Vanajanlinnan uusi ravintola tähtää Suomen parhaiden joukkoon – näin se pyrkii erottautumaan
Hinnoittelu
|
Tässä on Helsingin kallein pizza – Kontulan 3,99 e pomppasi jo keskustan hintoihin