Aromi
SUOSITTELEMME: Tyly tuomio sushibuffeteille – japanilaisen keittiön suomalainen mestarikokki paljastaa kolme inhokkipalaansa
SUOSITTELEMME: Taso 5: Oletko tuppisuu? Näin opit keskustelemaan somessa
SUOSITTELEMME: Ehdota PRO-palkinnon saajaa! Parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkitaan PRO-gaalassa Kaapelitehtaalla 18.1.2023
Ajankohtaista

Tarjoamme tuoreen lehden ilmaiseksi! Lue Aromi 3/2022 digilehtenä

Lue Aromi 3/2022 ilmaiseksi!

Siirry lukemaan lehti tästä Lehtiluukun linkistä.

Hyviä tyyppejä töihin, härski käännösvirhe ja somevinkit

Osa tuoreen Aromin jutuista on julkaistu nettiversioina täällä Avecissa. Kevään mittaan juttuja julkaistaan lisää.

Aromin tuoreen numeron kannessa on Huuvan vuoropäällikkö Meri Bäckström. KANNEN KUVA JA TYYLI Sami Repo ja Titti Uotila.

Aromi on ensisijaisesti ruoan ja juoman ammattilaisten lehti. Se on hyvä valinta myös intohimoisesti ruokaan suhtautuville harrastajille. Aromi tarjoaa mielenkiintoista lukemista ja näkökulmia, joita et kuluttajalehdistä löydä. Mukana on myös ravintoloiden omia reseptejä.

Aromissa käsitellään monipuolisesti horeca-alan aiheita ja huomioidaan erilaiset toimijat suurkeittiöistä kahviloihin ja fine dining -ravintoloihin. Ammattilaisille lehti on loistava arjen kumppani ja ammatillisen kehittymisen sparraaja.

Aromi ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa aina yhtä ajankohtaisena – täynnä mielenkiintoisia artikkeleita, joista on hyötyä työssä.


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento