Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Lasersuihkuja ja katosta roikkuva nainen – tältä näyttää Slush 2023
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Ajankohtaista
Tarjoamme tuoreen lehden ilmaiseksi! Lue Aromi 3/2022 digilehtenä
Vaikuttaja
Mikko Kosonen taistelee kulttuurialan puolesta: “Olen luvannut, etten vaikene”
Koronarajoitukset
Ruokaravintoloiden koronarajoituksia lievennettiin
Edunvalvonta
Uusi yhdistys Horeca ry on alan pienyrittäjien asialla: ”Uusia tukia tarvitaan, olemme täysin pulassa”
Koronarajoitukset
Pääministeri Sanna Marin: Rajoituksia voisi purkaa aiottua nopeammin
Ajankohtaista
Avec on ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten oma media – näin se sinua palvelee
Koronarajoitukset
Rajoitukset jatkuvat helmikuun puoliväliin – hallituksen tavoitteena ottaa koronapassi käyttöön
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
PRO-palkinnot
|
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Konkurssiaalto sulkee ravintoloita, mutta myös uusia avauksia tulee ennätystahtiin – nyt on aika miettiä hintoja
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Työhyvinvointi
|
Lihatukun pomo Asmo Votkin jatkaa isänsä työtä – avoimuus ja keskustelu kantavat surun yli
Uusi ravintola
|
Fine dining -liemissä keitetty Juho Saralehto pyörittää Kalliossa ravintola Outoa kuin pop upia
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ruokamatkailu
|
Naantalilaisen ravintolan piknik-elämys ja ruokatapahtuma valittiin Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2023
Tapahtumatuotanto
|
Lasersuihkuja ja katosta roikkuva nainen – tältä näyttää Slush 2023
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: 85 prosenttia suomalaisista kärsii kaamosväsymyksestä, mutta pimeän kauden taiteilijoille valo on kuin huumetta
Tapahtumatekniikka
|
Kun kattoon täytyy ripustaa valoja, muuta tekniikkaa tai vaikka auto, soitetaan Juki Tuomiselle
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Konkurssiaalto sulkee ravintoloita, mutta myös uusia avauksia tulee ennätystahtiin – nyt on aika miettiä hintoja