Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Työholisti Kim Mustonen viettää lomatkin ravintolakeittiöissä – huippukokki kertoo, mitä on kansainvälisellä urallaan oppinut
SUOSITTELEMME:
Tällaista on New York -tyylinen pizza, jota Helsingin uusi ravintola tarjoaa – kotiin tilaamiseen liittyy lämmityskikka
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Pubit
Pubiketju Hemingway’s vaihtaa omistajaa
Yrityskaupat
Elämyksiin panostava ravintolakonserni Noho ostaa sisäsurffauskeskus Surf House Helsingin
Yrityskaupat
Lapland Hotels ostaa Haikon Kartanon
Yrityskaupat
Suomalainen Noho iskee toden teolla Eurooppaan – uusin yrityskauppa on osa suurta burgerisuunnitelmaa
Tapahtumatoimistot
Tapauksen emoyhtiö paisuu: hankki tanskalaisen tapahtumatoimiston
Tapahtumatuotanto
Tapahtumajätti Creative Technology osti suomalaisen Bright Groupin – yrityskauppa tuo muskelia
Tukkutoiminta
Heinon Tukku on nyt nimeltään Valio Aimo
Talous
Restel ostaa Hangon Makaronitehdas- ja Classic Pizza -ravintolaketjut
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kebab
|
Uusi kebab-ilmiö valtaa Helsinkiä – ”Nousee isommaksi trendiksi kuin napolilaiset pizzat”
Yökerhot
|
Video: Tällainen on uusi yökerho No Name Helsingin keskustassa
Vaikuttaja
|
Työholisti Kim Mustonen viettää lomatkin ravintolakeittiöissä – huippukokki kertoo, mitä on kansainvälisellä urallaan oppinut
Johtaminen
|
Puheenvuoro: Ravintolan johtaminen on vaikeaa, mutta sitä tiettyä tunnetta ei korvaa mikään
Tuotekehitys
|
Nyhtökauran äiti Maija Itkonen keskittyy nyt kanattomaan munaan
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Vaikuttaja
|
Työholisti Kim Mustonen viettää lomatkin ravintolakeittiöissä – huippukokki kertoo, mitä on kansainvälisellä urallaan oppinut
Tutkassa
|
Tutkassa Helsingin jäähallin uudistaja Noora Luojus: ”Tapahtumapuoli on todella inspiroiva”
Viini
|
Paras lasi kuohuviinille? Samppanjatuntijat laittavat lasit järjestykseen
Pizza
|
Tällaista on New York -tyylinen pizza, jota Helsingin uusi ravintola tarjoaa – kotiin tilaamiseen liittyy lämmityskikka
Ammattikeittiö
|
Koskelan seniorikeskuksessa valmistetaan lähes 300 yksilöllisesti räätälöityä ateriaa päivässä – keittiön apuna ovat uudistuneet ravitsemushoitosuositukset