Tapahtumatoimistot

Tapauksen emoyhtiö paisuu: hankki tanskalaisen tapahtumatoimiston

Pohjoismaiden johtava tapahtumamarkkinointikonserni, suomalainen Liwlig on ostanut tanskalaisen Welcome A/S:n, joka on noin kuuden miljoonan euron liikevaihdollaan yksi Tanskan suurimmista tapahtumatoimistoista.

Welcomen omistajat jatkavat yhtiön palveluksessa ja heistä tulee Liwligin osakkeenomistajia. Yritysoston myötä Liwligillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

“Olemme erittäin innoissamme strategisen tavoitteemme saavuttamisesta ja että Liwlig on nyt aidosti pohjoismainen tapahtumamarkkinointitoimisto. Welcome istuu erinomaisesti Liwlig-perheeseen kulttuurin, johtamisen ja liiketoiminnan näkökulmasta, vahvistaa koko konsernia ja avaa meille pääsyn Tanskan markkinoille. Tällä joukolla voimme tarjota vertaansa vailla olevia luovia tapahtumapalveluita asiakkaillemme pohjoismaissa ja ympäri maailmaa. Rakennamme ja laajennamme Liwligiä ihmiset edellä ja vahvoihin pohjoismaisiin arvoihin perustuvaan kulttuurin pohjautuen. Uskomme, että tässä onnistuminen myös määrittää meidän tulevaisuuden menestyksen”, Liwlig-konsernin ja Tapauksen toimitusjohtaja Timo Aalto sanoo.

Tanskalainen Welcome tuottaa tapahtumamarkkinointipalveluja erityisesti terveydenhuollon, IT:n, rahoituksen, teollisuuden ja merenkulun toimijoille.

“Liwligiä parempaa kumppania emme voisi toivoa ja ajoitus yhteistyölle on täydellinen, sillä yhä useammat asiakkaistamme tarvitsevat kansainvälisiä tapahtumapalveluita. Osana Liwlig-perhettä voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja laajemmin. Odotamme innolla yhteistyötä ja mahdollisuutta päästä tukemaan Liwligin kunnianhimoisia kasvutavoitteita”, Welcomen partneri Jannik Seifert sanoo.

Noin 260 työntekijän kokoiseen Liwlig-konserniin kuuluvat entuudestaan Suomen ja Ruotsin tapahtumamarkkinointikentän markkinajohtajat Tapaus ja Eventyr Nine Yards sekä norjalainen 6. Sans. Liwlig tuottaa vuosittain asiakkailleen jo yli tuhat tapahtumaa noin 50 maassa. Konsernin vuoden 2023 liikevaihdon odotetaan nousevan noin sataan miljoonaan euroon.

LUE MYÖS: Tapahtuma-alan yrityskauppa: Tapauksen emoyhtiö ostaa palkitun norjalaistoimiston


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento