Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kattoravintolasta näkee kiitoradalle – Helsinki-Vantaalle avautuu pian iso hotelli- ja tapahtumakompleksi
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Tästä tietää olevansa baarin kantis
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Tapahtumatuotanto
Miten tapahtuman onnistumista kannattaa mitata?
Messut
Vinkit tapahtuma-alan Kongressi Meetings & Events -messuille: brändinrakennusta, asiakaskokemusta ja verkostoitumista
Tapahtumatuotanto
Sää voi sekoittaa festarin täysin – näin suomalaisissa tapahtumissa toimitaan poikkeustilanteissa
Tapahtuma-ala
Uusia halleja keskustoihin! Suomen kaupungeissa on huutava puute tiloista, sanoo tapahtumapomo
Tietoturva
Disobeyn Benjamin Särkkää ärsyttää hakkeri-sanaan liitetty negatiivisuus: ”Missään muussa ammatissa eettisyys ei vaadi etuliitettä”
Tapahtumaruokailu
Buffet vai pöytiintarjoilu? Klassikoita vai katuruokaa? Catering on tärkeä osa tapahtumaa
Tapahtumatekniikka
Kun kattoon täytyy ripustaa valoja, muuta tekniikkaa tai vaikka auto, soitetaan Juki Tuomiselle
Tapahtumatuotanto
Tapahtumajärjestäjä, älä pihistele vessa-asioissa
Tapahtumatuotanto
Mieti tarkkaan, mistä tingit! Näin toteutat hyvän ja kustannustehokkaan tapahtuman
Vaikuttaja
Lapset, päivätyöt, omat yritykset… Netta ja Jussi Paavoseppä paljastavat, miten hurja ruuhka pysyy hallinnassa
Tapahtumatuotanto
Aikatauluta tapahtumasi ammattilaisen vinkeillä – ota 10 kohdan lista talteen
Hävikki
Pitäisikö tapahtumien ruokahävikkiä hillitä rahakannustimilla? Buffeteista tykätään, mutta niistä lentää valtavasti ruokaa roskiin
Tapahtumatilat
Showstopper toimii aina – näin somistat tapahtumasi
Festarit
Aki Roukalan järjestämät boutique-festarit myydään heti loppuun – ”Olemme marginaalissa, ja olen tyytyväinen siihen”
Messut
Kongressi Meetings & Events -messuilla tavataan! Listasimme parhaat tärpit
Tapahtuma-ala
Juhani, Mirva ja Mikko Merimaa ennustavat: tältä näyttää tapahtuma-alan tulevaisuus
Tapahtumatuotanto
Karkkia, heijastin tai ehkä aineeton lahja? Valitse tapahtumasi giveaway-tuotteet tarkasti
Tapahtumatuotanto
Valitse oikea istumajärjestys tapahtumaasi – väritäplä paikkakortissa auttaa tarjoilijaa
Tapahtumatuotanto
Valosuunnittelija Matti Jykylä on kasvanut mestariksi unelmatyössään – tiimityötä, kokeilua ja röyhkeyttä
Tapahtumatuotanto
Hitaammin ja mietitymmin! Ville Blåfield taistelee älämölöä vastaan, ja myöntää olevansa somessa ärsyttävä itsekin
Tapahtuma-ala
Röyhkeä asennemuija Jenni Janakka ja muut puhujatärpit tapahtuma-alan Kongressimessuille
Tilasuunnittelu
Muunneltava tila on tapahtumajärjestäjän ystävä: ulkokuori pysyy, mutta sisältö vaihtuu
Rekrytointi
Miten on rakennettu yritys, johon oikeasti halutaan tulla töihin? Mikko Kuitunen ja Julius Manni kertovat
Teknologia
Vuosi Clubhouse-sovelluksessa on kasvattanut yritykseni myyntilukuja, kertoo sometuntija Noora Verronen
Henkilöstöravintolat
Uudet innovaatiot muuttavat työpaikkaruokailua – ”Kermakerros, joka antaa syyn lähteä toimistolle”
Tapahtumatuotanto
Musiikki tapahtumaan katalogista? Kaksipiippuinen juttu
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Kattoravintolasta näkee kiitoradalle – Helsinki-Vantaalle avautuu pian iso hotelli- ja tapahtumakompleksi
Ravintolavideo
|
Helsingin keskustaan avautui Ibiza-vaikutteinen yökerho, jonka avauksen budjetti oli miljoona euroa – ”Yli meni”
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Kebab
|
Uusi kebab-ilmiö valtaa Helsinkiä – ”Nousee isommaksi trendiksi kuin napolilaiset pizzat”
Vaikuttaja
|
Tommy Myllymäen Aira sai toisen Michelin-tähden – ravintolan alku oli hankala
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ruokakulttuuri
|
Jaakko Kolmosen rahaston 5 000 euron ruokakulttuuripalkinnot Haapalan panimoravintolalle ja Liepuskan Herkkupajalle
Kolumni
|
Kolumni: Tästä tietää olevansa baarin kantis
Hotellit
|
Kattoravintolasta näkee kiitoradalle – Helsinki-Vantaalle avautuu pian iso hotelli- ja tapahtumakompleksi
Ravintola-ala
|
Lappeenrantalaiset tinkivät baarireissuista, ja se näkyy keskustan pubien kassassa – ”Ei tämä valoisalta näytä”
Tapahtumatuotanto
|
Helsingissä julkistettiin kesän grillituotteita lumituiskun keskellä – tältä se näytti