Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Amerikkalainen muusikko perusti Kallioon rommibaarin – veikeä sisustusratkaisu peräisin uskonlahkolta
SUOSITTELEMME:
Uusi ravintola vie sadan vuoden takaiseen Helsinkiin – tällainen on Sekel
SUOSITTELEMME:
Avec on ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten oma media – näin se sinua palvelee
Tapahtumatuotanto
Hitaammin ja mietitymmin! Ville Blåfield taistelee älämölöä vastaan, ja myöntää olevansa somessa ärsyttävä itsekin
Tapahtuma-ala
Röyhkeä asennemuija Jenni Janakka ja muut puhujatärpit tapahtuma-alan Kongressimessuille
Tilasuunnittelu
Muunneltava tila on tapahtumajärjestäjän ystävä: ulkokuori pysyy, mutta sisältö vaihtuu
Rekrytointi
Miten on rakennettu yritys, johon oikeasti halutaan tulla töihin? Mikko Kuitunen ja Julius Manni kertovat
Teknologia
Vuosi Clubhouse-sovelluksessa on kasvattanut yritykseni myyntilukuja, kertoo sometuntija Noora Verronen
Henkilöstöravintolat
Uudet innovaatiot muuttavat työpaikkaruokailua – ”Kermakerros, joka antaa syyn lähteä toimistolle”
Tapahtumatuotanto
Musiikki tapahtumaan katalogista? Kaksipiippuinen juttu
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Luetuimmat
Ravintolat
|
Uusi ravintola vie sadan vuoden takaiseen Helsinkiin – tällainen on Sekel
Tapahtumarakentaminen
|
Tokoinranta sai festivaalipuiston, joka tarjoilee Michelin-ravintolasta tuttua annosta: ”150 metriä pitkä puinen lahja helsinkiläisille”
Yökerhot
|
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: ”Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Tapahtumaruokailu
|
Flow Festival luopuu punaisesta lihasta – tässä lista festarien kaikista ravintoloista
Ravintolat
|
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Uusimmat
Tapahtumarakentaminen
|
Tokoinranta sai festivaalipuiston, joka tarjoilee Michelin-ravintolasta tuttua annosta: ”150 metriä pitkä puinen lahja helsinkiläisille”
Vastuullisuus
|
Maailman parhaan baarimestarin titteliä tavoitteleva Liisa Lindroos aikoo puhua finaalissa Itämeren puolesta
Baarit
|
Amerikkalainen muusikko perusti Kallioon rommibaarin – veikeä sisustusratkaisu peräisin uskonlahkolta
Messut
|
Työ- ja ammattimessujen superviikko Tampereella syyskuussa – tähtipuhujana Jukka Jalonen
Hinnoittelu
|
Kympin viikot palaavat 12 euron annoksilla, syynä ravintoloiden kohonneet kustannukset