Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
SUOSITTELEMME:
Etene urallasi henkilöbrändäyksellä – vaikutusvaltainen baarimestari kertoo, miten
SUOSITTELEMME:
Avec täytti vuoden! Tässä 20 luetuinta juttuamme
PRO-palkinnot
Kouluruuan tuotekehittäjä Jukka Turta oli PRO-gaalan kuningas: “Mykistynyt fiilis”
Kouluruoka
Kouluruokailua halutaan kehittää: lounaalle aina kasvisvaihtoehto, iltapäiväksi välipala
Ammattikeittiö
Keittiöammattilaisten voimahahmo Marjo Niskanen säkenöi Linnan juhlissa – korvakoruissa kunnianosoitus työpaikkaa kohtaan
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Vantaan kouluruoka-gate kärjistyy mutta tiedämme, että se ei ole koko totuus
Ammattikeittiö
Palvelukeskus tarjoaa 75 000 helsinkiläiselle tänään Itämeren kalaa burgereina ja pihveinä
Ammattikeittiö
Kouluruoka muuttuu ajan hengen mukaan: Lahdessa kasvisruoka ensimmäisenä linjastolla, vähemmän kastikkeita ja enemmän mausteita
Ammattikeittiö
Lukioruokalan maaginen Marjo Niskanen palkittiin kahdella PRO-palkinnolla – “Hän on aikuinen, josta kerrotaan seuraaville opiskelijoille”
Ammattikeittiö
PRO-finalisti Teemu Männikön intohimo on hyvä kouluruoka – paras palaute on, kun on syöty “kastikkeet korvia pitkin”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Sisustus
|
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
PRO-gaala
|
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
Ravintolat
|
Sasu Laukkosen Michelin-palkittu ravintola Ora lopettaa
Ravintolat
|
Suomeen palannut huippukokki Sauli Kemppainen kertoo, miksi hänen uudessa ravintolassaan soi hissimusiikin sijasta Rammstein ja miksi hän tykkää tarjoilla lautasannoksia omin käsin
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
PRO-gaala
|
Mikä ilta! Ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti – video PRO-gaalan säihkeestä
Työhyvinvointi
|
Tutkassa työyhteisövalmentaja Hanna Tähkäaho: Erilaisuus lisää työhyvinvointia ja tulosta
Tapahtuma-ala
|
Kansainvälisen tapahtuma-alan parhaimmisto palkittiin – finalisteissa myös suomalaisväriä
Sisustus
|
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky
Ravintolat
|
Sasu Laukkosen Michelin-palkittu ravintola Ora lopettaa