Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Sirly Ylläsjärven taistelu tv-ryhmän maksamattomista laskuista ratkesi – lappilaisyrittäjä panostaa nyt täysillä uuteen ravintolaansa
SUOSITTELEMME:
Evento Awards kokoaa tapahtuma-alan huiput yhteen – ”Kilpailutyöt ovat alan formula ykkösiä”
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Cocktailit
Kannu pöytään! Kannucocktail säästää baarissa myös asiakkaan aikaa, ja sen voi pullottaa valmiiksi
Reseptit
Mahtavia reseptejä kesään: pehtoorin salaatti, vihervoimainen jäätelö, lehtikaalicollins…
Kolumni
Tiesitkö, että iso noutokahvi on suositumpi kuin pieni? Jarkko Issukka: Cold brew ja “kahvin Netflix” trendaavat
Ammattikeittiö
“Huippuravintolassa tästä joutuisi maksamaan 25 euroa!” Hans Välimäki testasi Helsingin leikkipuistoruuan: kehujen lisäksi löytyi pari parannusehdotusta
Cocktailreseptit
Makeaa ilman lisättyä sokeria – kolme ihanaa cocktailreseptiä
Kesäteatteri
Karmeat kesät eivät tappaneet uskoa – tältä näyttää kesäteattereissa 2022
Viini
Roseen kausi on nyt – tässä viinituomarin 5 suositusta hellekesään
Terassi
Hietalahden, Töölön ja Mantan toriterassit käyttöön Helsingissä, Hietsun kirppis tekee paluun
Tapahtumatilat
Tampereen kesäkatukokeilu ja Kesäkeidas laajenevat – MM-jääkiekolle oma kisakatu
Keittiökoneet
Minkälainen grilli on asado? Entä kamado? “Vihreä muna” ja avotuli valloittavat
Jälkiruoat
Kaikki gelatosta – näin se eroaa tavallisesta jäätelöstä
Raaka-aineet
Sokerimelonit rakastavat rasvaa – ota makuparit haltuun
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa 2023 – katso koko lista
Tapahtumatuotanto
|
Jari Kupiainen kehittää kirkon tapahtumia: elektronista musiikkia, dance-messu…
Uusi ravintola
|
Tampereen uusi persialaisbistro keikauttaa vanhan suomalaisen ajatuksen ruoasta päälaelleen: Maahan Deli on kasvisravintola, josta saa poikkeuksellisesti myös lihaa
Ravintolat
|
Ex-jääkiekkoilija pyörittää kahta ravintolaa – uusi ura on ollut täynnä yllätyksiä: “Ihmiset ovat erittäin värikkäitä”
Ravintolat
|
Vuoden ravintola 2022 on Nolla!
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Vaikuttaja
|
Sirly Ylläsjärven taistelu tv-ryhmän maksamattomista laskuista ratkesi – lappilaisyrittäjä panostaa nyt täysillä uuteen ravintolaansa
Markkinat
|
Avec vieraili Ahvenanmaan ja Tallinnan joulumarkkinoilla: perinteitä, historiaa – ja juhannussalko
Työhyvinvointi
|
Kristina Rosenberg rakastaa palvelutyötään – ”Minä olen yksi niistä onnellisista, jotka ovat sellaisen työpaikan löytäneet”
Järjestyksenvalvonta
|
Hyvä portsari on ravintolalle arvokas – 6 asiaa pikkujoulukauden järjestyksenvalvonnasta
Olut
|
Oluttrendit kiertävät kuin muukin muoti – newyorkilainen panimomestari on jo uupunut hazy IPAn ylitarjontaan