Markkinointi

Naimisiin Tuskassa? Olutmerkki etsii pariskuntaa, joka haluaa avioitua Helsingin hevifestareilla

Pääyhteistyökumppanuuden myötä Tuskan päälava on nimetty Karhu Main Stageksi. Festivaalialueelle kohoaa Karhu-kotakylä, jossa on muun muassa ravintolapalveluita ja vihkimisalue. KUVA Petri Lyytikäinen

Tuskassa voi ensi kesänä todistaa hääseremoniaa. Tapahtuman pääsponsori Karhu etsii parhaillaan pariskuntaa, joka haluaa mennä naimisiin festareilla.

Valittu pariskunta astuu avioon Karhu-kappeliksi nimetyllä alueella Tuskan avauspäivänä, perjantaina 28. kesäkuuta. Hääparin haku on käynnissä 4.4.–2.5.2024. Karhu-olutta valmistava Sinebrychoff tiedotti hääparihaun käynnistymisestä torstaina.

“Etsimme pariskuntaa, jolla on tunteen paloa ja heittäytymiskykyä astella avioon festariväen keskellä kesän kovimmissa metallipidoissa. Kiinnostava rakkaustarina ja Tuskaan liittyvät yhteiset muistot vaikkapa oluen äärellä ovat toki plussaa“, Karhun Senior Brand Manager Elli Karppinen Sinebrychoffilta kertoo. 

Tuska lähetti viime kesänä kaikille lipunostajille kävijäkyselyn, jossa 35 prosenttia vastaajista kertoi saapuneensa festivaaleille puolisonsa tai kumppaninsa kanssa. Vastaajia oli 7322.

“Tuska-kansan mustanpuhuvan ja jurohkon kuoren alla sykkii ainutlaatuinen aitous ja lämpö. Tiedän monia romansseja, joiden synnyssä festivaalilla on ollut tärkeä rooli, joten mikäs sen parempaa kuin päästä juhlistamaan Tuskassa rakkautta yhdessä Karhun kanssa”, Tuskan festivaalijohtaja Eeka Mäkynen kuvailee. 

Karhu tarjoaa hääparille kolmen päivän VIP-liput Tuskaan, hääseremonian jälkeiset pienimuotoiset juhlallisuudet kippistelyineen ja kakkutarjoiluineen sekä hääkuvauksen. Lisäksi hääparin läheiset saavat Tuska-perjantaille päiväliput festivaalille. Lisätiedot ja hakuehdot löytyvät täältä.

Metallimusiikkiin painottunut Tuska-festivaali järjestetään Helsingin Suvilahdessa 28.–30.6.2024.

LUE MYÖS: Näkökulma: Festivaali, joka suututti lihansyönnin puolustajat – tapahtumien arvot mitataan teoissa


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento