Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tuomaan markkinoiden erikoisuus on aasialaistyylinen riisipuuro: ”Monilla pyöri silmät päässä”
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Tapahtumatuotanto
Hämmentäväksi sekasotkuksi viime kesänä muuttunut Epikset-festari yrittää paluuta joukkorahoituksella
Festarit
20 vuotta täyttävä Flow Festival julkaisi ensimmäiset kesän 2024 esiintyjistään
Festarit
Mitä uutta suunnittelee Hellsinki Metal Festival? Toni Törrösen järjestämä festari on “sopivasti DIY”
Tapahtumatuotanto
Teknikko, näpit irti kaljahanasta! Tapahtuma-alan konkari muuttaa sitkeitä asenteita
Festarit
Kuvakooste: Näistä syistä Kuusamon legendaarinen Epikset oli samaan aikaan katastrofi ja ihan paras festari
Juontaminen
Sami Kuronen kertoo, mikä on hänen tärkein tehtävänsä juontajana festareilla – ja mitä tapahtuu takahuoneessa
Vaikuttaja
Anniina Kumara on ravintola-alan moniosaaja, jonka urapolku on vienyt kukkakaupasta festarimestariksi
Tapahtumaruokailu
Tällainen on Flow’n ruokatarjonta 2023 – Henri Alénin ja Tomi Björckin ravintolat uutuuksina
Festarit
Festarit laajentavat hiihtokeskusten sesonkia kesälle – tässä kesän tärpit
Oluttapahtumat
Suomen isojen festarien oluttarjonta on kehnoa, jyrähtää pienpanimopomo – “Kaikkien pitäisi katsoa peiliin”
Festarit
Helsingin Viikissä järjestettävä iso konemusiikin ilmaisfestari tekee paluun elokuussa
Festarit
Kuvat: Maailma kylässä veti 49 000 festarikävijää Helsingin Suvilahteen
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Festareille lompsis
Festarit
Aki Roukalan järjestämät boutique-festarit myydään heti loppuun – ”Olemme marginaalissa, ja olen tyytyväinen siihen”
Festarit
Helsingin uusi metallifestari erottuu artisteillaan: ”Tiedän, mitä diggarit haluavat”
Festarit
Tutkassa promoottori Timo Isomäki: ”Ohjelmisto tekee onnistuneen festarin”
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Pelkkä kiitos ei riitä – tapahtuma-alalla on painettu kahta kovemmin
Festarit
Espoossa järjestettiin neljä uutta isoa festaria – kaupunki panostaa nyt tapahtumiin
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Lasten kanssa juhliminen on fiksua kulttuurikasvatusta
Festarit
Miten Flow’ssa syötiin? Festarin ravintolat kuvina: kekseliäin, näyttävin, pisimmät jonot
Festarit
Festarien muutos tulee lujaa – mönkijäsafarit ja skumppatwerkit ovat kaukana telttailusta mutavellissä
Festarit
Uusi festari houkuttelee metallifaneja Himokselle viikonloppuna – kilpailuvalttina suuri majoituskapasiteetti
Festarit
Tuskan uusi oivallus räjäytti kauppakeskus Redin kävijäluvut – rannekkeita ei vaihdettu festariporteilla enää ollenkaan
Festarit
Pääsymaksuton Kerafest tarjoaa bändejä, vegeruokaa ja pienpanimo-olutta Keran halleilla Espoossa
Vastuullisuus
Tuska on esimerkillinen festari, hehkuttaa Helsingin brändipomo – “He tekevät enemmän kuin olisi kivaa ja pakollista”
Festarit
Tutkassa Tuska-festivaalin tuottaja Niklas Nuppola: Hienointa on, kun uuden artistin esiintyminen varmistuu
Vastuullisuus
Suomen suurimmassa vessassa Himoksella kädet pestään järvivedellä
Tapahtumaruokailu
Flow Festival luopuu punaisesta lihasta – tässä lista festarien kaikista ravintoloista
Festarit
Kassakone kilisemään festareilla! Myy viinipullo koko porukalle, sadepäivänä kahvia ja konjakkia
Vaikuttaja
Älä säästä väärissä paikoissa – tapahtumavelho Samuli Pasanen antaa arvokkaat vinkit ja toivoo kulttuurinmuutosta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tukkutoiminta
|
Tältä se nyt näyttää: Avec tutustui uuteen hulppeaan ravintolatukkuun Helsingin Konepajalla
Suomen keittiömestarit ry
|
Kalareissu Norjaan ja sodanaikainen soppatykki – Keittiömestareiden kuulumisia kentältä
PRO-palkinnot
|
Tässä ovat PRO-finalistit 2024!
Työvaatteet
|
Älyvaatteita ja antibakteerisia materiaaleja – tällaisia ovat tulevaisuuden työvaatteet ravintola-alalla
Ruokatapahtumat
|
Tuomaan markkinoiden erikoisuus on aasialaistyylinen riisipuuro: ”Monilla pyöri silmät päässä”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ruokatapahtumat
|
Tuomaan markkinoiden erikoisuus on aasialaistyylinen riisipuuro: ”Monilla pyöri silmät päässä”
Baariala
|
Pohjoismaista baariosaamista ei tunneta maailmalla, huomasi baarimestari – nyt hän kokoaa tiimiä korjaamaan tilannetta
Tapahtumateollisuus
|
Tapahtumateollisuus: Tapahtuma-alan kasvusopimus – mistä on kysymys?
Uusi ravintola
|
Italialainen on nyt nosteessa Helsingissä – Kalle Tanner toteuttaa Scolaressa omaa visiotaan
Tapahtumatoimistot
|
KL: Tapaus on Suomen suurin tapahtumatoimisto