Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Avec Sisiliassa, voileipien paratiisissa: sisäelimillä täytettyä pani câ meusaa syötiin jo keskiajalla
SUOSITTELEMME:
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Festarit
Helsingin Viikissä järjestettävä iso konemusiikin ilmaisfestari tekee paluun elokuussa
Festarit
Kuvat: Maailma kylässä veti 49 000 festarikävijää Helsingin Suvilahteen
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Festareille lompsis
Festarit
Aki Roukalan järjestämät boutique-festarit myydään heti loppuun – ”Olemme marginaalissa, ja olen tyytyväinen siihen”
Festarit
Helsingin uusi metallifestari erottuu artisteillaan: ”Tiedän, mitä diggarit haluavat”
Festarit
Tutkassa promoottori Timo Isomäki: ”Ohjelmisto tekee onnistuneen festarin”
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Pelkkä kiitos ei riitä – tapahtuma-alalla on painettu kahta kovemmin
Festarit
Espoossa järjestettiin neljä uutta isoa festaria – kaupunki panostaa nyt tapahtumiin
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Lasten kanssa juhliminen on fiksua kulttuurikasvatusta
Festarit
Miten Flow’ssa syötiin? Festarin ravintolat kuvina: kekseliäin, näyttävin, pisimmät jonot
Festarit
Festarien muutos tulee lujaa – mönkijäsafarit ja skumppatwerkit ovat kaukana telttailusta mutavellissä
Festarit
Uusi festari houkuttelee metallifaneja Himokselle viikonloppuna – kilpailuvalttina suuri majoituskapasiteetti
Festarit
Tuskan uusi oivallus räjäytti kauppakeskus Redin kävijäluvut – rannekkeita ei vaihdettu festariporteilla enää ollenkaan
Festarit
Pääsymaksuton Kerafest tarjoaa bändejä, vegeruokaa ja pienpanimo-olutta Keran halleilla Espoossa
Vastuullisuus
Tuska on esimerkillinen festari, hehkuttaa Helsingin brändipomo – “He tekevät enemmän kuin olisi kivaa ja pakollista”
Festarit
Tutkassa Tuska-festivaalin tuottaja Niklas Nuppola: Hienointa on, kun uuden artistin esiintyminen varmistuu
Vastuullisuus
Suomen suurimmassa vessassa Himoksella kädet pestään järvivedellä
Tapahtumaruokailu
Flow Festival luopuu punaisesta lihasta – tässä lista festarien kaikista ravintoloista
Festarit
Kassakone kilisemään festareilla! Myy viinipullo koko porukalle, sadepäivänä kahvia ja konjakkia
Vaikuttaja
Älä säästä väärissä paikoissa – tapahtumavelho Samuli Pasanen antaa arvokkaat vinkit ja toivoo kulttuurinmuutosta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa 2023 – katso koko lista
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Kilpailut
|
Kuka edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa? Kolme ehdokasta kilpailee Bocuse d’Or -paikasta
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Tapahtuma-ala
|
Tutkassa Nokia-areenan liiketoimintapomo Sami Rumpunen: Hetket tapahtumissa muistetaan
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Street food
|
Avec Sisiliassa, voileipien paratiisissa: sisäelimillä täytettyä pani câ meusaa syötiin jo keskiajalla
Kilpailut
|
Baarimestarit kisaavat hävikkiteemaisessa cocktailkilpailussa – lähetä resepti tällä viikolla
Kilpailut
|
Kuka edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa? Kolme ehdokasta kilpailee Bocuse d’Or -paikasta