Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Helsingin Viikissä järjestettävä iso konemusiikin ilmaisfestari tekee paluun elokuussa
SUOSITTELEMME:
Espoon yläkoululaiset kehittelivät kilpaa kasvisruokia – tässä voitokas resepti ja sen suurkeittiöversio
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Vaikuttaja
Turkulaisveljesten ravintolasta tuli hitti – “Shokkiäijä” kertoo, miten Malmin Kebabin valtava somesuosio syntyi
Leipomotuotteet
Helsinkiin ilmestyi pieni mutta tehokas leipomon myymälä – yrittäjä Jussi Murtomaa elää ruokaunelmaansa
Tapahtumarakentaminen
Rovaniemen keskustaan rakennettu valtava lumikuutio kiinnostaa maailmalla
Sosiaalinen media
Älä ammu tykillä joka kanavaan – rakenna ravintolasi some näillä vinkeillä
Tapahtumat
Luo tapahtumallesi tehokas Facebook-event näillä ohjeilla
Markkinointi
Tapahtuma, joka sitouttaa oman heimonsa ympäri vuoden – “Assyjen” viehätys säilyy vuosikymmenestä toiseen
Somekoulu
Taso 8: Miten Instagramin tehoa mitataan? Ota analytiikka haltuun
Somekoulu
Taso 7: Näyttääkö yrityksesi Instagram kotikutoiselta? Lataa Canva nyt
Somekoulu
Taso 6: Buustaa somenäkyvyyttä – ota haltuun Instagram-tarinat
Somekoulu
Taso 5: Oletko tuppisuu? Näin opit keskustelemaan somessa
Somekoulu
Taso 4: SEO-talkoot! Päivitä Instagramisi profiili ja optimointi kuntoon
Urheilutapahtumat
Pikkuseura kasvoi yleisömagneetiksi – kulmakivenä on ajatus, jota Suomessa ei usein toteuteta
Somekoulu
Taso 3: Apua, Instagramini ei koukuta! Ota rohkeasti ihmiset somesi ytimeen
Somekoulu
Taso 2: Ideat lentoon! Opi Instagramin tehokas sisällöntuotannon metodi
Somekoulu
Taso 1: Luo ketterä ministrategia Instagram-kanavalle
Somekoulu
Somekoulu: Avec tarjoaa ilmaisen somevalmennuksen ravintoloiden ja tapahtumien ammattilaisille
Lipunmyynti
Lipunostajien käytös on muuttunut, mutta Dingo-musikaali veti mahtavasti väkeä kesäteatteriin
Olut
20-vuotias SOPP porskuttaa aina vain – olutfestarin isä kertoo menestyksen taustoista ja seuraa mielenkiinnolla kilpailijan rohkeaa kokeilua
Markkinointi
Hyödynnä somevaikuttajia markkinoinnissa! Ota termit haltuun, mieti strategia ja palkkio
Markkinointi
Älä mokaa näissä kolmessa asiassa! Messukeskuksen Lumia Ankkuri tuntee tapahtumaviestinnän sudenkuopat
Tapahtumatuotanto
Hitaammin ja mietitymmin! Ville Blåfield taistelee älämölöä vastaan, ja myöntää olevansa somessa ärsyttävä itsekin
Some
“Kun näytät räjähtäneeltä serviisin jälkeen, ota puhelin käteen” – vaikuttaja Kia Arpia kertoo, mikä somessa toimii
Ravintolat
Pretty Boyn ravintolakonsepti on rakennettu alusta asti kasvamaan ja kansainvälistymään: ”Kokeillaan, miten pitkälle siivet kantavat”
Tuotekehitys
Ateriakippo, lastenruoka… Henri Alénin tärkein ohje sivubisneksiin: Ole aidosti mukana!
Henkilöstöuutiset
Noora Wuolanteesta Sisters Incin ja Mätch Incin uusi toimitusjohtaja
Kehittyminen
Markkinointimestari Teemu Tommila kertoo parhaat vinkit luovuuteen: katso lista
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ammattikeittiö
|
Espoon yläkoululaiset kehittelivät kilpaa kasvisruokia – tässä voitokas resepti ja sen suurkeittiöversio
Asiakaspalvelu
|
Ravintolan vuoropäällikkö huomasi, että asiakas itkee – toimi näin, kun toisella on paniikkikohtaus
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa 2023 – katso koko lista
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Festarit
|
Helsingin Viikissä järjestettävä iso konemusiikin ilmaisfestari tekee paluun elokuussa
Ammattikeittiö
|
Espoon yläkoululaiset kehittelivät kilpaa kasvisruokia – tässä voitokas resepti ja sen suurkeittiöversio
Festarit
|
Kuvat: Maailma kylässä veti 49 000 festarikävijää Helsingin Suvilahteen
Kilpailut
|
Markus Sillanpää European Cocktail Championship -hopealle Käärijä-drinkillä – “Tein siitä pinkin, koska voin aina olla taustatanssija”
Kebab
|
Katso, kuinka robotti viipaloi kebabin – Akseli Herlevin DIF Döner laajenee ympäri Suomen