Yleisöäänestys: Juontaja/moderaattori 2024

Tämän sarjan voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksellä. Yleisöäänestys on päättynyt. Voittaja julkistetaan Evento Awardsin palkintojenjaossa 11.4. klo 15-16.30 Kongressi meetings & events -messuilla.

Tapahtumien onnistumiselle keskeistä on vahva, valovoimainen, sanavalmis ja asiantunteva juontaja tai moderaattori. Hän luo ja ylläpitää tapahtuman dynamiikkaa, pitää yleisön huomion otteessa ja varmistaa, että tapahtuman ydinviesti välittyy selkeästi ja vaikuttavasti. Juontaja tai moderaattori toimii myös taustalla varmistaen tapahtuman sujuvan etenemisen ja osallistujien viihtyvyyden. 

Sarjan ehdokaslistan on kerännyt MySpeaker.

 • Kirsi Alm-Siira

  Kirsi Alm-Siira on kokenut tv-ankkuri ja juontaja, joka tunnetaan MTV Uutisten kasvona, Huomenta Suomen -juontajana ja Nelosen urheilu-uutisten ankkurina. Kirsi on myös monipuolinen mediapersoona. Kirsillä on kyky luoda lämmin tunnelma niin isoissa gaaloissa kuin pienemmissä tapahtumissa. Ammattitaitoisena uutistoimittajana hän hallitsee keskustelut, olipa aiheena politiikka, kulttuuri, teknologia, urheilu tai terveys. Lue lisää.

  Yleisöäänestys on päättynyt 2.4.2024.

 • Amel Gaily

  Amel Gaily on kokenut ja dynaaminen juontaja ja moderaattori. Hänen vahvuutensa ovat selkeä viestintä, ammattimaisuus ja energisyys. Hän hallitsee monikameratuotannot ja virtuaalilähetykset. Amelin monipuolinen tausta kauppatieteiden ja valtiotieteiden maisterina tuo ymmärrystä liiketoiminnasta ja erityisesti startup-kentästä. Hänen kiinnostuksensa kattaa teknologian, politiikan, liikunnan ja yrittäjyyden. Lue lisää.

  Yleisöäänestys on päättynyt 2.4.2024.

 • Mervi Kallio

  Mervi Kallio on monikielinen juontaja ja esiintymisen ammattilainen, erityisesti urheilun ja Formula 1:n parissa. Aikaisempi lentoemännän tausta vahvistaa hänen asiakaspalvelutaitojaan. Mervi on kokenut juontaja, joka hallitsee tilaisuudet yritystapahtumista gaaloihin. Hän tarjoaa huolellisen taustatyön ja taitavan moderoinnin. Mervin motto: ”Kotona kaikkialla – Monacosta Muonioon.” Lue lisää.

  Yleisöäänestys on päättynyt 2.4.2024.

 • Jenni Kivessilta

  Jenni Kivessilta on kysytty juontaja ja moderaattori, jolla on yli 20 vuoden kokemus. Jenni on monipuolinen live-esiintyjä, hän hurmaa suurilla lavoilla ja intiimeissä tilaisuuksissa. Jenni moderoi asiaseminaareja ja juontaa gaaloja ja kansainvälisiä foorumeita. Jennillä on vahva ammattitaito myös podcast-alalla, ja hän oli ehdolla Vuoden Podcastaajaksi ja Vuoden Podcastiksi Audioland Awardseissa. Jenni tuo tapahtumiin tarkkuutta, ammattitaitoa ja positiivista energiaa. Lue lisää.

  Yleisöäänestys on päättynyt 2.4.2024.

 • Baba Lybeck

  Baba Lybeck on valovoimainen juontaja ja kysytty ammattilainen erilaisissa tapahtumissa ja juhlissa. Baba on erityisen vahva vuorovaikutustilanteissa, kuten paneelikeskusteluissa ja haastatteluissa. Hänen yli 30 vuoden kokemuksensa tapahtumien juontajana näkyy asiakkaan toiveiden mukaisessa käsikirjoituksessa. Kokeneena esiintyjänä hän on myös arvostettu esiintymiskouluttaja, erityisesti kameran edessä esiintymisen ja jännityksen hallinnan alueilla. Lue lisää.

  Yleisöäänestys on päättynyt 2.4.2024.

 • Peter Nyman

  Peter Nyman on kokenut ja karismaattinen juontaja ja moderaattori, joka tunnetaan laajasta yleissivistyksestään ja huumoristaan. Hänellä on laaja kokemus sadoista suurista seminaareista. Hän on esiintynyt niin kansainvälisten tähtien, yritysmaailman huippujen kuin kuninkaallisten kanssa. Peter on palkittu journalisti ja tv-juontaja. Hänen av- ja digituotantotiiminsä, Ny Man, tarjoaa yrityksille näkyvyyttä, markkinointia ja brändäystä. Lue lisää.

  Yleisöäänestys on päättynyt 2.4.2024.

 • Nina Rahkola

  Nina Rahkola on esiintymisen ammattilainen ja kokenut haastattelija ja moderaattori. Hän on tuttu tv-kasvo: Nina juontaa ja osin tuottaa MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmaa ja on vakiotoimittaja ja haastattelija Huomenta Suomessa. Hän on kiertänyt dokumentaristina ympäri maailmaa. Itsevarmuus ja ammattitaito heijastuvat sadoista suorista lähetyksistä ja tuhansista haastatteluista. Valoisa persoona ja taito viedä keskustelu eteenpäin luovat turvallisen ilmapiirin Ninan ympärille. Lue lisää.

  Yleisöäänestys on päättynyt 2.4.2024.

 • Riku Rantala

  Riku Rantala on moneen otteeseen palkittu toimittaja-tuottaja ja Madventures-ilmiön luoja. Hänen Docventures-transmediasarja herättää keskustelua yhteiskunnallisista aiheista. Riku on asiantunteva juontaja tapahtumiin, joissa asiasisältö halutaan tuoda esille rennolla ja dynaamisella otteella. Hänen vankka kokemuksensa suorista tv-lähetyksistä takaa paneelikeskustelujen syvyyden ja monipuolisen teeman käsittelyn. Lue lisää.

  Yleisöäänestys on päättynyt 2.4.2024.

 • Isak Rautio

  Isak Rautio on Futucast-podcastin juontaja. Nuoresta iästään huolimatta hän on kokenut, ihmisläheinen ja yleissivistynyt keskustelija, fasilitoija ja haastattelija. Isakilla on varma ja luonteva ote myös juontajana. Hänellä on viiden vuoden kokemus stand up -koomikkona, joten mikki ja lava ovat hänelle äärimmäisen tuttuja. Isak on myös juontanut lukuisia yritystapahtumia, radio-ohjelmia ja muita yleisötilaisuuksia. Lue lisää.

  Yleisöäänestys on päättynyt 2.4.2024.

 • Anna Ståhle

  Anna Ståhle on johtava viestinnän ja johtamisen asiantuntija, kirjailija sekä työyhteisösovittelija. Yli 30 vuoden kokemuksella hän tarjoaa strategista viestintää, konfliktien ratkaisua ja johtajuusvalmennusta omassa yrityksessään No Dramassa. Hänellä on myös vankka tausta mediassa ja tunnustettu kirjailija useiden palkintojen saajana. Anna on myös kokenut esiintymisvalmentaja ja tapahtumien moderaattori.” Lue lisää.

  Yleisöäänestys on päättynyt 2.4.2024.

Jaa tämä artikkeli

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker