Evento Awards 2024

Evento Awardsissa 2024 tapahtumien tekijät laittavat parasta pöytään, ja reilu kilpailu kehittää koko alaa.

Evento Awards on tapahtuma-alan kilpailu, jossa palkitaan Suomen parhaita tapahtumatoteutuksia, tapahtumapaikkoja, puhujia, tekijöitä ja yrityksiä. Uudistunut Evento Awards järjestetään keväällä 2024. Kilpailuun osallistutaan vuoden 2023 töillä.

Kilpailun voittajia juhlistetaan tunnustuksin ja pystein, joita arvostavat myös asiakkaat. Evento Awardsin pystit komeilevatkin tapahtumatoimistojen paraatipaikalla! Myös finalistit palkitaan upeasta työstään erityisillä Evento Awards -tunnuksilla.

Evento Awardsin odotettu iltajuhla on koko alan get-together, jossa juhlitaan voittajia ja finalisteja, verkostoidutaan ja kohdataan uusia ihmisiä.

3.1.2024

Kilpailutöiden
jättö alkaa

Ilmoita vuoden
2023 parhaat
työt mukaan
kilpailuun

31.1.2024

Kilpailutöiden
jättö päättyy

Työt siirtyvät
esiraadille, joka
valitsee sarjojen
kolme finalistia

Maaliskuu 2024

Finalistit
julki

Finalistien työt
tuomaristolle,
yleisöäänestys
käynnistyy

11.4.2024

Pitchaus
tuomaristolle

Kisatöiden pitchaus
tuomareille
Kongressi Meetings
& Events -messuilla

11.4.2024

Palkintojenjako
& iltajuhla

Palkintojenjako
messuilla ja iltajuhla
Helsingin
Kulttuurikasarmissa.

Evento Awardsissa jaetaan palkintoja kaikkiaan 13 sarjassa, esimerkiksi parhaiden yritys-, yleisö- ja henkilöstötapahtumien kategorioissa niin maksullisten kuin maksuttomien tapahtumien osalta. Omat palkintonsa saavat myös paras tuotelanseeraus, juontaja, tapahtumapaikka sekä kulissien virtuoosi.

Lue lisää kilpailusarjoista ja arviointikriteereistä täältä.

Kilpailun kehitystyötä tehdään yhdessä tapahtumatoimistojen, Tapahtumateollisuus ry:n ja muiden tärkeimpien sidosryhmien kanssa, jotta kisa vastaa alan toimijoiden tarpeisiin. Kilpailu viestii tapahtuma-alan elinvoimaisuutta ja tekemisen tasoa myös asiakasyrityksille ja suurelle yleisölle.

Evento Awardsista vastaa tapahtuma-alan Evento-lehti, jota kustantaa Omnipress oy. Omnipress kuuluu Mediakonserni Keskisuomalaiseen. Evento Awardsin kumppanit ovat avainasemassa kilpailun ja juhlan toteutumisessa ja alan arvostuksen nostamisessa. Jos olet kiinnostunut kumppanuudesta, keskustelemme aiheesta mielellämme.

Evento Awardsissa palkintoja ovat saaneet vuosien varrella monet tutut, pitkään alalla vaikuttaneet nimet. Katso kaikki voittajat vuosien varrelta.

Jaa tämä artikkeli

Osallistu >
TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker