Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kun perustat baarin, kannattaako lattiatkin luututa itse? Kaksi ravintoloitsijaa kertoo, mitä he yrittäjinä tekisivät nyt toisin
SUOSITTELEMME:
Farkkumuna välkkyy – Malmö-areenalla ahertava suomalainen Topi Rinne kertoo, millaista on teknikon työ Euroviisuissa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Keikkapaikat
Tällainen on Böle Arena & Club – Helsinkiin avatun keikkapaikan avajaisissa 2000 katsojaa, hanaolut 10 euroa
Kahvilat
Pientä kahvilaa pyörittävä Erika Poussa, 26, kehitti hittituotteen, joka vietiin käsistä
Tapahtumatilat
Sopisiko Helsingin kuuluisa maamerkki pysyvään tapahtumakäyttöön? Kalliisti remontoidun kaasukellon ongelma on, että se on kaasukello
Uusi ravintola
Eppu Kiiskinen, 26, avasi Helsinkiin ravintolan, joka tarjoilee vain Philadelphian erikoisuutta – ”Ihmettelin, miksi tällaista ei ole ollut ennen”
Tapahtumatilat
Onko tässä uusi Nosturi? Elmu havittelee keikkapaikkaa tyhjänä seisovasta arvorakennuksesta Helsingissä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Baarit
|
5 kiinnostavaa baaria Turusta – alan aktiivi esittelee suosikkinsa kaupungista
Yrittäminen
|
Kun perustat baarin, kannattaako lattiatkin luututa itse? Kaksi ravintoloitsijaa kertoo, mitä he yrittäjinä tekisivät nyt toisin
Tapahtumatekniikka
|
Farkkumuna välkkyy – Malmö-areenalla ahertava suomalainen Topi Rinne kertoo, millaista on teknikon työ Euroviisuissa
Uusi ravintola
|
Nyt se on auki: tällainen on Redin uusi Food Port -ravintolamaailma – Avec tutustui
Järjestyksenvalvonta
|
Hyvä portsari on ravintolalle arvokas – 6 asiaa pikkujoulukauden järjestyksenvalvonnasta
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Joakim Parkkosen ravintola Uoma Hämeenlinnassa avaa uusissa tiloissa bistrona, jossa on komea viinikellari
Luvat
|
MM-jääkiekko alkaa! Baari saa näyttää Suomen ottelut ja kisojen ratkaisupelit ilmaiskanavalta, mutta muuhun tarvitaan luvat
Asiakaspalvelu
|
Miitta Sorvali viihtyy kansanravintoloissa, kunhan homma toimii – joskus klassikkoannos voikin olla pettymys
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Uuden luominen on parasta – ravintolayrittäjä, ota hyvät neuvot talteen
Yrittäminen
|
Kun perustat baarin, kannattaako lattiatkin luututa itse? Kaksi ravintoloitsijaa kertoo, mitä he yrittäjinä tekisivät nyt toisin