SUOSITTELEMME: Työhyvinvointi vaatii kahviloidenkin pomoilta enemmän kuin ennen – "Asiakkaat huomaavat hyvän fiiliksen, sitoutuvat ja palaavat"
SUOSITTELEMME: Suomen kokkihuippuja arvioitiin omilla työpaikoillaan – tältä näytti uudistunut Vuoden kokki -semifinaali
SUOSITTELEMME: Vastaa Aromin lukijakyselyyn ja voit voittaa upean hotellipaketin ja illallisen
Ukrainan sota

Avec tukee Viiden Tähden käynnistämää kokkien ja ravintoloitsijoiden vetoomusta Ukrainan puolesta ja sodan lopettamiseksi

Aromi, Evento, Shaker ja Avec osallistuvat vetoomukseen Ukrainan kansan puolesta ja sodan lopettamiseksi. Viisi Tähteä -sivuston maanantai-iltana käynnistämään vetoomukseen on ilmoittautunut jo yli sata suomalaista kokkia, ravintoloitsijaa, gastronomia sekä ruoka- ja juomatuottajaa.

Mukana on paljon tunnettuja nimiä, esimerkiksi Kari Aihinen, Pipsa Hurmerinta, Ulla Liukkonen ja Hans Välimäki.

Listalla on myös Avecin, Aromin, Shakerin ja Eventon päätoimittaja Outi Tuomivaaran nimi.

”Totta kai olemme mukana. Viisi Tähteä ja päätoimittajakollegani Eeropekka Rislakki ovat tehneet tärkeää työtä vetoomuksen kanssa”, Tuomivaara kertoo.

”Vetoomus on määrä toimittaa ravintola-alan ammattilaisille Ukrainassa osoituksena siitä, että Suomessa seistään heidän tukenaan yhdessä rintamassa. Vetoomus toimitetaan myös venäläisille ravintola-ammattilaisille. Heistäkin moni vastustaa sotaa ja on tukalassa tilanteessa.”

Nimien keruu vetoomukseen jatkuu, ja päivittyvä nimilista on nähtävissä Viiden tähden sivuilla.

Suomen Punainen Risti on aloittanut hätäapukeräyksen Ukrainan sodassa kärsivien auttamiseksi. Taloudellista tukea ukrainalaisille voi osoittaa lahjoittamalla SPR:n katastrofirahastoon.

Uutisia Ukrainan tilanteesta voi seurata esimerkiksi Ylen sivuilla.

LUE MYÖS: Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento