Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Helsingin Viikissä järjestettävä iso konemusiikin ilmaisfestari tekee paluun elokuussa
SUOSITTELEMME:
Espoon yläkoululaiset kehittelivät kilpaa kasvisruokia – tässä voitokas resepti ja sen suurkeittiöversio
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Ravintola-ala
Asiakas valitti, kun tarjoilija ei puhunut suomea – työvoimapulasta kärsivä ravintola-ala on tukalassa tilanteessa
Kolumni
Satu Koiviston kolumni: “Nyt kyllä haet”, puuskahti puolisoni – aloitin aikuisiällä kokkiopinnot
FBSK
Greta Grönholm: Nuori, tule töihin ravintola-alalle!
Työharjoittelu
Työharjoittelu ei saa olla pelkkiä hanttihommia – ravintola-alalla harjoittelijat ovat nyt elintärkeitä
Ravintola-ala
Älä ole ensimmäinen vaan nopea kakkonen, neuvoo futuristi Perttu Pölönen – mutta Suomessa päädytään usein hitaaksi vitoseksi
Ravintola-ala
Samasta vai erikseen? -podcastissa keskustellaan ravintola-alan ilmiöistä iloisella otteella
Ravintola-ala
Ravintolaruuan suosio Suomessa on korkealla, mutta kustannusten nousu ajaa yrityksiä ahtaalle
Asiakaspalvelu
Presidenttejä vuosikymmenet palvelleet hovimestarit Erdal Bedretdin ja Olavi Virtamo jakavat tärkeimmät oppinsa
FBSK
Greta Grönholm: Ravintola-alan töissä vain taivas on rajana
Rekrytointi
Sirpa Kilpeläinen ja Nataliia Selivánova auttavat ukrainalaisia työllistymään Suomessa – moni löytänyt horeca-töitä
Koulutus
Mara-alan koulutukseen kaivataan pelillisyyttä, mutta tekemistä riittää
Kilpailut
Ravintola-alan osaajille uusi kilpailu – finaali Levillä syyskuussa
Ammattikeittiö
Pitäisikö ravintola-alalla ottaa taas käyttöön prosenttipalkka? Tekijäpula on valtava ongelma
Koulutus
Helmi Niemelä, 20, rakentaa ravintolauraa: “Jos on itse halukas oppimaan jatkuvasti uutta, on tällä alalla toimiminen unelmaa”
PRO-gaala
Näin PRO-gaala 2022 eteni – Avec oli paikalla juhlahumussa
Kilpailut
Gastro-viikko! Avec on paikalla Gastro-messuilla keskiviikosta perjantaihin
Ukrainan sota
Avec tukee Viiden Tähden käynnistämää kokkien ja ravintoloitsijoiden vetoomusta Ukrainan puolesta ja sodan lopettamiseksi
Ravintola-ala
Nordea ennakoi ravintoloille parempia aikoja
Tulevaisuus
Miltä Suomen ravintola- ja tapahtuma-ala näyttää 2025? Avecin juttusarjassa ministeri Antti Kurvinen
Rekrytointi
Ravintola-alan työvoimapula ei ole ongelma Emmi Huuskoselle: Tiimi on rekrytoijan valtti
Vaikuttaja
Tällainen on pelätty ravintolakriitikko Anna Paljakka
Alkoholi
Vaikka työhön liittyy läheisesti alkoholia, voisiko itse olla juomatta? Eetu Topo kokeili
Urapolku
Uramuotoilun 4 vinkkiä: näin teet oman näköistäsi uraa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ammattikeittiö
|
Espoon yläkoululaiset kehittelivät kilpaa kasvisruokia – tässä voitokas resepti ja sen suurkeittiöversio
Asiakaspalvelu
|
Ravintolan vuoropäällikkö huomasi, että asiakas itkee – toimi näin, kun toisella on paniikkikohtaus
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa 2023 – katso koko lista
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Festarit
|
Helsingin Viikissä järjestettävä iso konemusiikin ilmaisfestari tekee paluun elokuussa
Ammattikeittiö
|
Espoon yläkoululaiset kehittelivät kilpaa kasvisruokia – tässä voitokas resepti ja sen suurkeittiöversio
Festarit
|
Kuvat: Maailma kylässä veti 49 000 festarikävijää Helsingin Suvilahteen
Kilpailut
|
Markus Sillanpää European Cocktail Championship -hopealle Käärijä-drinkillä – “Tein siitä pinkin, koska voin aina olla taustatanssija”
Kebab
|
Katso, kuinka robotti viipaloi kebabin – Akseli Herlevin DIF Döner laajenee ympäri Suomen