Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Tallinna lyö pian Helsingin ravintolakaupunkina, sanoo Kim Mikkola: "Suomessa kaikki pyrkivät keskihintaan"
SUOSITTELEMME:
Rovaniemellä tempaistaan: keskustassa pelataan kaksi jääkiekon ulkoilmaottelua
SUOSITTELEMME:
Avec täytti vuoden! Tässä 20 luetuinta juttuamme
Ravintola-ala
Samasta vai erikseen? -podcastissa keskustellaan ravintola-alan ilmiöistä iloisella otteella
Ravintola-ala
Ravintolaruuan suosio Suomessa on korkealla, mutta kustannusten nousu ajaa yrityksiä ahtaalle
Asiakaspalvelu
Presidenttejä vuosikymmenet palvelleet hovimestarit Erdal Bedretdin ja Olavi Virtamo jakavat tärkeimmät oppinsa
FBSK
Greta Grönholm: Ravintola-alan töissä vain taivas on rajana
Rekrytointi
Sirpa Kilpeläinen ja Nataliia Selivánova auttavat ukrainalaisia työllistymään Suomessa – moni löytänyt horeca-töitä
Koulutus
Mara-alan koulutukseen kaivataan pelillisyyttä, mutta tekemistä riittää
Kilpailut
Ravintola-alan osaajille uusi kilpailu – finaali Levillä syyskuussa
Ammattikeittiö
Pitäisikö ravintola-alalla ottaa taas käyttöön prosenttipalkka? Tekijäpula on valtava ongelma
Koulutus
Helmi Niemelä, 20, rakentaa ravintolauraa: “Jos on itse halukas oppimaan jatkuvasti uutta, on tällä alalla toimiminen unelmaa”
PRO-gaala
Näin PRO-gaala 2022 eteni – Avec oli paikalla juhlahumussa
Kilpailut
Gastro-viikko! Avec on paikalla Gastro-messuilla keskiviikosta perjantaihin
Ukrainan sota
Avec tukee Viiden Tähden käynnistämää kokkien ja ravintoloitsijoiden vetoomusta Ukrainan puolesta ja sodan lopettamiseksi
Ravintola-ala
Nordea ennakoi ravintoloille parempia aikoja
Tulevaisuus
Miltä Suomen ravintola- ja tapahtuma-ala näyttää 2025? Avecin juttusarjassa ministeri Antti Kurvinen
Rekrytointi
Ravintola-alan työvoimapula ei ole ongelma Emmi Huuskoselle: Tiimi on rekrytoijan valtti
Vaikuttaja
Tällainen on pelätty ravintolakriitikko Anna Paljakka
Alkoholi
Vaikka työhön liittyy läheisesti alkoholia, voisiko itse olla juomatta? Eetu Topo kokeili
Urapolku
Uramuotoilun 4 vinkkiä: näin teet oman näköistäsi uraa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Hinnoittelu
|
Tallinna lyö pian Helsingin ravintolakaupunkina, sanoo Kim Mikkola: “Suomessa kaikki pyrkivät keskihintaan”
Urheilutapahtumat
|
Rovaniemellä tempaistaan: keskustassa pelataan kaksi jääkiekon ulkoilmaottelua
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Ravintolat
|
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Kala
|
Bistron ja kalakaupan yhdistelmä vetää nyt lounasasiakkaita Helsingissä – mutta pari vuotta siihen meni
Urheilutapahtumat
|
Rovaniemellä tempaistaan: keskustassa pelataan kaksi jääkiekon ulkoilmaottelua
Oluttapahtumat
|
Pk-seudun oluttapahtumien alkukevät 2023: Tower Beeer Festival, Olari After Dark ja Craft Beer Helsinki Wanha Satama
Tapahtumatuotanto
|
Karkkia, heijastin tai ehkä aineeton lahja? Valitse tapahtumasi giveaway-tuotteet tarkasti
Kilpailut
|
Loihditko sinä Suomen parhaan kahvicocktailin? Ilmoittaudu Coffee Cocktail Champion -kisaan