Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat finalistit: Vuoden kokki ja vuoden tarjoilija 2024
SUOSITTELEMME:
Helsingissä julkistettiin kesän grillituotteita lumituiskun keskellä – tältä se näytti
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Ravintola-ala
Lappeenrantalaiset tinkivät baarireissuista, ja se näkyy keskustan pubien kassassa – ”Ei tämä valoisalta näytä”
PRO-palkinnot
PRO-gaalan elämäntyöpalkinto Kasperi Saarelle
Palkka
Näin ravintolatöistä maksetaan – miten liksaa saisi lisää? Kysyimme prosenttipalkasta, sunnuntailisistä ja tippauksesta
Työhyvinvointi
Tutkimus: Palkka saisi olla parempi, mutta ravintola-alalla viihdytään silti
Verotus
Ravintoloiden hyvää kehitystä uhkaa kustannusten nousu ja työvoimapula – matkailuala vastustaa alv-nostoa
Palkka
Ravintolakonkari kertoo avoimesti palkastaan – Kari Hiltunen on asettanut työlleen minimihinnan
Ravintola-ala
Asiakas valitti, kun tarjoilija ei puhunut suomea – työvoimapulasta kärsivä ravintola-ala on tukalassa tilanteessa
Kolumni
Satu Koiviston kolumni: ”Nyt kyllä haet”, puuskahti puolisoni – aloitin aikuisiällä kokkiopinnot
FBSK
Greta Grönholm: Nuori, tule töihin ravintola-alalle!
Työharjoittelu
Työharjoittelu ei saa olla pelkkiä hanttihommia – ravintola-alalla harjoittelijat ovat nyt elintärkeitä
Ravintola-ala
Älä ole ensimmäinen vaan nopea kakkonen, neuvoo futuristi Perttu Pölönen – mutta Suomessa päädytään usein hitaaksi vitoseksi
Ravintola-ala
Samasta vai erikseen? -podcastissa keskustellaan ravintola-alan ilmiöistä iloisella otteella
Ravintola-ala
Ravintolaruuan suosio Suomessa on korkealla, mutta kustannusten nousu ajaa yrityksiä ahtaalle
Asiakaspalvelu
Presidenttejä vuosikymmenet palvelleet hovimestarit Erdal Bedretdin ja Olavi Virtamo jakavat tärkeimmät oppinsa
FBSK
Greta Grönholm: Ravintola-alan töissä vain taivas on rajana
Rekrytointi
Sirpa Kilpeläinen ja Nataliia Selivánova auttavat ukrainalaisia työllistymään Suomessa – moni löytänyt horeca-töitä
Koulutus
Mara-alan koulutukseen kaivataan pelillisyyttä, mutta tekemistä riittää
Kilpailut
Ravintola-alan osaajille uusi kilpailu – finaali Levillä syyskuussa
Ammattikeittiö
Pitäisikö ravintola-alalla ottaa taas käyttöön prosenttipalkka? Tekijäpula on valtava ongelma
Koulutus
Helmi Niemelä, 20, rakentaa ravintolauraa: ”Jos on itse halukas oppimaan jatkuvasti uutta, on tällä alalla toimiminen unelmaa”
PRO-gaala
Näin PRO-gaala 2022 eteni – Avec oli paikalla juhlahumussa
Kilpailut
Gastro-viikko! Avec on paikalla Gastro-messuilla keskiviikosta perjantaihin
Ukrainan sota
Avec tukee Viiden Tähden käynnistämää kokkien ja ravintoloitsijoiden vetoomusta Ukrainan puolesta ja sodan lopettamiseksi
Ravintola-ala
Nordea ennakoi ravintoloille parempia aikoja
Tulevaisuus
Miltä Suomen ravintola- ja tapahtuma-ala näyttää 2025? Avecin juttusarjassa ministeri Antti Kurvinen
Rekrytointi
Ravintola-alan työvoimapula ei ole ongelma Emmi Huuskoselle: Tiimi on rekrytoijan valtti
Vaikuttaja
Tällainen on pelätty ravintolakriitikko Anna Paljakka
Alkoholi
Vaikka työhön liittyy läheisesti alkoholia, voisiko itse olla juomatta? Eetu Topo kokeili
Urapolku
Uramuotoilun 4 vinkkiä: näin teet oman näköistäsi uraa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kilpailut
|
Tässä ovat finalistit: Vuoden kokki ja vuoden tarjoilija 2024
Kahvi
|
Näin kävi kasvijuomien top 12 -sokkotestissä! Kaksi tuotetta päästi kahvin maun hyvin läpi
Häirintä
|
Panopuheita ja vähättelyä – kysely: häirintä rehottaa panimo- ja olutalalla
Tapahtumatuotanto
|
Helsingissä julkistettiin kesän grillituotteita lumituiskun keskellä – tältä se näytti
Ravintola
|
Naantalilainen ravintola kiinnitti tähtikokkeja kesävierailijoiksi: Dani Hänninen, Pinja Paakkonen ja Jonathan Slotte
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ravintola-ala
|
Lappeenrantalaiset tinkivät baarireissuista, ja se näkyy keskustan pubien kassassa – ”Ei tämä valoisalta näytä”
Tapahtumatuotanto
|
Helsingissä julkistettiin kesän grillituotteita lumituiskun keskellä – tältä se näytti
Kilpailut
|
Tässä ovat finalistit: Vuoden kokki ja vuoden tarjoilija 2024
Katkerot
|
Katkero ja miten sitä käytetään: Netflixistä tuttu miksologi Lauren O’Brien kertoo
Cheers
|
Working in Finland is very different, says Greek bartender: ”I no longer want to work in Greece”