Nimitykset

Live Nationin suomalaisten artistien agentuurin vetäjäksi Annika Oksanen

Annika Oksanen on palkittu musiikkialan ammattilainen. KUVA Live Nation Finland

Tapahtumayritys Live Nation Finlandin kotimaisten esiintyjien agentuuria Live Nation Agencya vetää tammikuusta 2024 alkaen Annika Oksanen. Live Nation Agency edustaa esimerkiksi Anna Puuta, Samu Haberia ja Almaa.

”Tämä tuntui oikealta hetkeltä ottaa tämä uusi haaste ja rooli vastaan. Minulla on visioita, miten viemme Live Nationin kotimaan edustusta ja osaamista eteenpäin yhteistyössä artistien ja heidän tiimiensä kanssa. Haluamme rakentaa pitkäjänteisiä artistiuria, ja uskon että tämä onnistuu parhaiten levy-yhtiöiden, managementtien ja liven sujuvassa yhteistyössä”, Annika Oksanen sanoo tiedotteessa. 

Oksanen palkittiin Musiikki & Median Vuoden agenttina vuonna 2021 ja Pohjoismaisten musiikkivientitoimistojen verkon Nomexin Top 20 Under 30 -palkinnolla vuonna 2018.

Kulttuurituotantoa opiskellut Oksanen päätyi alalle Nosturin harjoittelun kautta. Live Nationilla hän on työskennellyt vuodesta 2017 agenttina ja promoottorina. Ennen sitä hän teki töitä musiikkifestivaalien parissa, Tiketillä sekä yhdysvaltalaisartisti Cat Powerin henkilökohtaisena assistenttina.

Live Nation Agencyn agentteina Annika Oksasen lisäksi työskentelevät Elsa De Campos, Valter Filosof, Matti Kaunisvesi, Miska Nipuli ja Jukka Varmo.

Live Nation Finland tuottaa kotimaisten ja ulkomaisten artistien keikkoja, festivaaleja ja muita tapahtumia. Suomalaisia artisteja edustava agentuuri Live Nation Agency kuuluu yhtiön ydinliiketoimintoihin. Live Nation Finland on osa kansainvälistä Live Nation Entertainment -konsernia.

LUE MYÖS: Fullsteam Agencyn uusi pääpromoottori on Aino-Maria Paasivirta – Avec jututti


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento