Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Sirly Ylläsjärven taistelu tv-ryhmän maksamattomista laskuista ratkesi – lappilaisyrittäjä panostaa nyt täysillä uuteen ravintolaansa
SUOSITTELEMME:
Evento Awards kokoaa tapahtuma-alan huiput yhteen – ”Kilpailutyöt ovat alan formula ykkösiä”
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Vegaaninen
Vegaaninen vuusto toimii ravintolassakin, kun sitä käyttää oikein – näin parannat makua ja rakennetta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa 2023 – katso koko lista
Viini
|
Roseen kausi on nyt – tässä viinituomarin 5 suositusta hellekesään
Osaaminen
|
Mitä tarkoittaa mörkömisa? Erotatko walkkarin ja walkoutin? Ota haltuun ravintolaslangi
Ravintolaterassi
|
Kuvat: Helsingin Senaatintorin 410-paikkainen ravintolaterassi on auki
Väkevät
|
Rommi on “väärinymmärretty juoma”, joka nostaa nyt päätään New Yorkin baareissa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Vaikuttaja
|
Sirly Ylläsjärven taistelu tv-ryhmän maksamattomista laskuista ratkesi – lappilaisyrittäjä panostaa nyt täysillä uuteen ravintolaansa
Markkinat
|
Avec vieraili Ahvenanmaan ja Tallinnan joulumarkkinoilla: perinteitä, historiaa – ja juhannussalko
Työhyvinvointi
|
Kristina Rosenberg rakastaa palvelutyötään – ”Minä olen yksi niistä onnellisista, jotka ovat sellaisen työpaikan löytäneet”
Järjestyksenvalvonta
|
Hyvä portsari on ravintolalle arvokas – 6 asiaa pikkujoulukauden järjestyksenvalvonnasta
Olut
|
Oluttrendit kiertävät kuin muukin muoti – newyorkilainen panimomestari on jo uupunut hazy IPAn ylitarjontaan