Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Ravintola-ammattilaisten PRO-haku käy kuumana – kolme suomalaista huipputekijää kertoo palkinnon merkityksestä
SUOSITTELEMME:
Valmentava johtaminen valjastaa vahvuudet käyttöön työpaikalla: Jari Saarenpään parhaat neuvot
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Viini
Mitkä punaviinit ravintolan viinilistalle? Sommelier Samuil Angelov neuvoo
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Uusi ravintola
|
Kuvat: Maria ja Hans Välimäki avaavat ravintolan Kalle-klubin kulmille ja hakevat baarisynergiaa: ”Olemme auki kahteen yöllä”
Kilpailut
|
Ravintola-ammattilaisten PRO-haku käy kuumana – kolme suomalaista huipputekijää kertoo palkinnon merkityksestä
Hinnoittelu
|
Tallinna lyö pian Helsingin ravintolakaupunkina, sanoo Kim Mikkola: “Suomessa kaikki pyrkivät keskihintaan”
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Nimitykset
|
Suomen kokkimaajoukkueen uusi toiminnanjohtaja on Jenni Bergström
Tapahtumatuotanto
|
Kalle Keskisen Loud n’ Live -tapahtumayritys hakeutuu saneeraukseen
Ammattikeittiö
|
Hilkka Torven monikulttuurisessa ammattikeittiössä on 10 eri kansallisuutta, ja ongelmiakin on – perehdytys on ratkaisevaa, hän neuvoo
Robotiikka
|
Kokkaa, tarjoilee ja siivoaa – robotit yleistyvät ammattikeittiöissä
Bistrot
|
Bocuse d’Orissa menestyneen unkarilaiskokin bistro on Budapestin herkullisin