Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Farkkumuna välkkyy – Malmö-areenalla ahertava suomalainen Topi Rinne kertoo, millaista on teknikon työ Euroviisuissa
SUOSITTELEMME:
7 erinomaista baaria Oulusta – oululainen baarimestari esittelee suosikkinsa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Uusi ravintola
Sauli Kemppainen aloittaa uuden ravintolan keittiöpäällikkönä Helsingissä
Fine dining
Suomen puhutuimmassa fine dining -paikassa soi suomirap – miten vantaalaislähiössä kasvaneesta kirvesmiehestä tuli Michelin-ravintoloitsija?
Lähituotanto
Oman tilan kukat viimeistelevät ravintola Grönin annokset – Toni Kostian katsoo yksityiskohtia pidemmälle tulevaisuuteen
Uusi ravintola
Ilkka Lääveri ja Sari Helin esittelevät yhteisen uutuusravintolansa: tällainen on unelmapaikalle auennut Le Ankka
Ravintolat
Parin tunnin ajon päässä Tallinnasta on edullinen ravintolahelmi – Avec vieraili
Ravintolat
Villiyrttivelho Sami Tallberg toteuttaa elämäntehtäväänsä uudessa paikassa: tältä ravintolauutuus näyttää
Ravintolat
Vuoden ravintola 2023 on yhden miehen Mikko Utter
Ravintolat
Jyrki Tsutsusen villi uutuusravintola tarjoaa kanansydäntä ja ruusua Hakaniemessä, jonka hän toivoo olevan ”seuraava Kallio”
Kolumni
Riikka Mantilan kolumni: Lähiruualla on vipuvoimaa
Ravintolat
”Liian erikoinen” ravintola Nokka alkaa vihdoin saada tunnustusta – Ari Ruoho pitää kiinni ideologiastaan
Ruokatapahtumat
Avec-reportaasi: Ahvenanmaan Sadonkorjuutapahtuma veti 15 000 kävijää nauttimaan paikallisista herkuista
Ruokakulttuuri
Turku on Suomen nouseva ruokapääkaupunki, hehkuttaa BBC
Lähiruoka
Tiesitkö, että Helsingin paraatipaikalla surisee mehiläistarha? Huippuravintolan katolla on kiehtova maailma
Suomen Keittiömestarit
Suomen Keittiömestarit huolissaan suomalaisen ruuantuotannon kehityksestä
Lähiruoka
Hyödynnä villiyrtit keittiössä! 7 parasta poimintaa Suomen luonnosta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Suomen odotetuin kahvila avautui, ja sinne vaelletaan jopa lumihangessa
Tapahtumatekniikka
|
Farkkumuna välkkyy – Malmö-areenalla ahertava suomalainen Topi Rinne kertoo, millaista on teknikon työ Euroviisuissa
Jälkiruoat
|
Kaikki gelatosta – näin se eroaa tavallisesta jäätelöstä
Väkevät
|
Konjakki on brandyjen superjulkkis
Pizza
|
Näin roomalainen ja napolilainen pizza eroavat toisistaan
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Ravintolat
|
Helsingin ravintoloille elintärkeä toiminto saatetaan vielä pelastaa, mutta nyt on kiire – tällainen on pakastamon viimeinen oljenkorsi
Tapahtumatekniikka
|
Farkkumuna välkkyy – Malmö-areenalla ahertava suomalainen Topi Rinne kertoo, millaista on teknikon työ Euroviisuissa
Grillikioskit
|
Grillikioskien paras bisnes tehdään aamuyöllä – Asiakas on kuningas, sanoo Jaskan Grillillä työskentelevä 84-vuotias Aliisa Karhumäki
Kilpailut
|
Suomen Alice Laasonen ja Daniel Romi voittivat kokkiopiskelijoiden Pohjoismaiden mestaruuden
Vaikuttaja
|
Työholisti Kim Mustonen viettää lomatkin ravintolakeittiöissä – huippukokki kertoo, mitä on kansainvälisellä urallaan oppinut