Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
PRO-palkintojen koti on nyt Avecissa! Tutustu uuteen sivustoon
SUOSITTELEMME:
Harvinainen haastattelu yksinoikeudella: Michelin-tarkastaja paljastaa, miten hän operoi ravintoloissa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Ravintolat
Millaista on pyörittää fine dining -ravintolaa Joensuussa? Työuupumus on tuttua Petri Heikkiselle, mutta nyt hän on täynnä energiaa
Baarit
Joensuun parhaat baarit: huippubaarimestari esitteli Avecille kotikaupunkinsa helmet
Tapahtumat
600 000 eurolla kulttuuria – Joensuussa tapahtuu koko unelmavuoden ajan
Teknologia
Tekoäly ja cocktail – Jussi Viljala ja Matti Tedre toteuttivat “pelottavan” yhdistelmän
Ravintolat
Joensuun Local Bistro -ravintolan Marko Turunen: Yrittäjyys on muuttanut käsitystäni alasta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hävikki
|
Baarimestari, varastossasi lymyää kultakaivos – näin saat jämäpullot liikkeelle
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Yökerhot
|
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: “Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Cocktailit
|
Käärijä räjäytti Piña Colada -drinkistä superhitin – katso resepti ja vinkit
Tapahtumaruokailu
|
Ravintolakonserni Noho Partners perustaa tapahtumiin ja elämyksiin keskittyvän Noho Eventsin, Maria Koivula johtajaksi
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Festarit
|
Festarit laajentavat hiihtokeskusten sesonkia kesälle – tässä kesän tärpit
Hävikki
|
Baarimestari, varastossasi lymyää kultakaivos – näin saat jämäpullot liikkeelle
Ravintolat
|
Berthan ja Huberin ravintoloitsijoiden uutuus Tampereella: tältä näyttää Haarla, joka tarjoilee klassikoita
PRO-palkinnot
|
PRO-palkintojen koti on nyt Avecissa! Tutustu uuteen sivustoon
Kilpailut
|
Nämä baarimestarit kilpailevat Suomen mestaruudesta – Tuomas Hämäläinen voitti karsintakisan