Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
7 erinomaista baaria Oulusta – oululainen baarimestari esittelee suosikkinsa
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Tästä tietää olevansa baarin kantis
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Ilmiö
Perinteinen lohturuoka teki paluun – Helsingin trendikadulla on leikkeisiin erikoistunut ravintola
Vegaaninen
Vegaaninen vuusto toimii ravintolassakin, kun sitä käyttää oikein – näin parannat makua ja rakennetta
Ilmiö
Erä minigolfia ennen jälkiruokaa? Ravintola-asiakkaalle halutaan nyt tarjota elämys
Alkutuotanto
Vesi- ja ilmaviljely sisätiloissa voi mullistaa tavan, jolla ruoka päätyy tulevaisuudessa lautaselle
Ilmiö
Millainen on aito poke bowl? Helppo valmistaa, näyttävä ja herkullinen
Ilmiö
Johanna Nelson haluaa uudistaa käsityksemme bageleista – Yeastie Boi on Helsingin kuuman trendin etujoukoissa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolavideo
|
Helsingin keskustaan avautui Ibiza-vaikutteinen yökerho, jonka avauksen budjetti oli miljoona euroa – ”Yli meni”
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Hotellit
|
Kattoravintolasta näkee kiitoradalle – Helsinki-Vantaalle avautuu pian iso hotelli- ja tapahtumakompleksi
Yökerhot
|
Video: Tällainen on uusi yökerho No Name Helsingin keskustassa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Baarit
|
7 erinomaista baaria Oulusta – oululainen baarimestari esittelee suosikkinsa
Ruokakulttuuri
|
Jaakko Kolmosen rahaston 5 000 euron ruokakulttuuripalkinnot Haapalan panimoravintolalle ja Liepuskan Herkkupajalle
Kolumni
|
Kolumni: Tästä tietää olevansa baarin kantis
Hotellit
|
Kattoravintolasta näkee kiitoradalle – Helsinki-Vantaalle avautuu pian iso hotelli- ja tapahtumakompleksi
Ravintola-ala
|
Lappeenrantalaiset tinkivät baarireissuista, ja se näkyy keskustan pubien kassassa – ”Ei tämä valoisalta näytä”