Tapahtumaruokailu

Ravintolakonserni Noho Partners perustaa tapahtumiin ja elämyksiin keskittyvän Noho Eventsin, Maria Koivula johtajaksi

Ravintolakonserni Noho Partners perustaa tapahtumiin ja elämyksiin keskittyvän liiketoimintayksikön. Uuden Noho Events -yksikön johtajaksi ja yhtiön johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Maria Koivula.

”Tapahtumiin keskittyvät ravintolatoiminnot ovat hyvin toteutettuina erittäin kannattavaa liiketoimintaa. Näemme tässä markkinassa kiinnostavia ja kasvavia kehityssuuntia, joissa uskomme pärjäävämme samoilla kilpailueduilla kuin perinteisessäkin ravintolatoiminnassa; asiakaslähtöisellä ja yrittäjämäisellä toimintamallilla yhdistettynä ison toimijan mittakaavahyötyihin”, Noho Partners -konsernin toimitusjohtaja Aku Vikström kertoo.

”Olen todella tyytyväinen, että olemme saaneet yhden alan kovimmista tekijöistä kehittämään ja kasvattamaan tätä liiketoimintaa. Tunnen Marian tavan johtaa ihmisiä pehmeällä ja numeroita kovalla otteella, joten odotan paljon tulevalta yhteistyöltämme.”

Uuden Noho Eventsin johtaja Maria Koivula aloittaa työssään 1. marraskuuta. Hänellä on kattava kokemus ravintola-alan asiantuntija- ja johtotehtävistä muun muassa Palace Kämp Groupista, Center-Inn oy:stä ja Royal-ravintoloista. Viimeksi Koivula on työskennellyt Kanresta oy:n toimitusjohtajana vuosina 2017–2022.

”Tapahtuma-ala ja sen mukana ravintolatoiminnot kehittyvät ihmisten hakiessa yhä laadukkaampia elämyksiä ja kohtaamisia. Vanhat toimintamallit haastetaan ja tapahtumien järjestäjät näkevät ravintolatoiminnot yhä useammin keskeisessä roolissa asiakaskokemuksen ja brändin rakentamisessa. Tapahtumajärjestäjät etsivät yhä useammin strategista kumppania kehittämään yhdessä kokonaisuutta ja tuottamaan ensiluokkaisia ravintolapalveluita. Haluamme olla tämän kehityksen kärjessä ja luomassa toimialalle työpaikan, jonne alan kovimmat tapahtumien tekijät ja nuoret kyvyt haluavat mukaan nykyisten ammattilaistemme rinnalle”, Maria Koivula sanoo.


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento