Evento
SUOSITTELEMME: Suomalaisten hyvä kutina piti paikkansa – tällainen Farangin ja viinibaarien Vasastan Tukholmassa on nykyään
SUOSITTELEMME: Cocktail pullosta tai hanasta vähentää hävikkiä – tässä kesän drinkkitrendit
SUOSITTELEMME: Vastaa Aromin lukijakyselyyn ja voit voittaa upean hotellipaketin ja illallisen
Kilpailut

Tallinnassa marraskuussa järjestettävä Amber Prize on tapahtuma-alan kohtaamispaikka ja Euroopan suurin alan verkostoitumisalusta

Amber Prize on tapahtuma-alan toimijoiden välinen kilpailu.  Voittoa tavoitellaan parhaalla innovaatiolla, näyttävimmällä ja laajimman yleisön tavoittavalla kampanjalla tai erityistä luovuutta osoittavan tapahtuman rakentamisellla.

Vaatimattomuus ei ole tässä kisassa valtti. Jos Amberin haluaa voittaa, on oltava alansa paras. Kolme parasta jokaisesta Amber Prizen 14 kategoriasta pääsee esittämään innovaationsa kisalavalla Tallinnan Kulttuurikattilassa 28.-29.2022. Tapahtumassa kuullaan siis yli 40 tarinaa onnistumisista ja Euroopan parhaista tapahtumaratkaisuista.

Osallistujat saavat näkyvyyttä alan medioissa ja arvokasta palautetta tuomaristolta. Lisäksi Amber on tilaisuus avata uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja nähdä mitä alan kansainvälisellä kentällä tapahtuu.

”Amber on poikkileikkaus toimialan parhaimmistosta”, muotoilee tapahtuman luoja Maria Kirillova.

”Amber on ennen kaikkea vilkkaan keskustelun foorumi, jossa jokaisella osallistujalla on mahdollisuus kuulla alan muiden toimijoiden ja tuomariston mielipiteitä.”

Tallinnan livepäivät ovat kaikille avoimia. Ohjelmassa on kisan lisäksi muun muassa paneelikeskusteluita, haastatteluja sekä live-ohjelmaa.

Lue lisää: www.amberprize.com

Päivitys 24.3.22 klo 13.29: Amber Prizen ajankohta siirtyy toukokuulta marraskuulle.

Avec ja Evento ovat Amber Prizen kumppanimediat Suomessa. Amber Prizen tuomaristoon kuuluu Avecin ja Eventon mediamyynnistä ja asiakkuuksista vastaava johtaja Nina Harlin.

Maria Kirillova. KUVA Amber Prize


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi