Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Tuula Gustafsson halusi tehdä jotain suurta elämässään, ja muutti raunioituneen kylän suosituksi matkailukohteeksi – tältä Mathildedal näyttää nyt
SUOSITTELEMME:
Tiesitkö, että Helsingin paraatipaikalla surisee mehiläistarha? Huippuravintolan katolla on kiehtova maailma
SUOSITTELEMME:
Avec on ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten oma media – näin se sinua palvelee
Olut
Jokin näistä on Suomen paras olut 2022
Katuruoka
Lahdessa järjestetään European Street Food Awards -kilpailutapahtuma syyskuussa
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden baarimestari -kisan finalistit
Tarjoilu
Natasha Henriksson haluaa olla Suomen paras tarjoilija: ”Ei ole kyse siitä, että saan myytyä paljon”
Kilpailut
Suomen kokkihuippuja arvioitiin omilla työpaikoillaan – tältä näytti uudistunut Vuoden kokki -semifinaali
Kilpailut
Kuvat: Suomi ja Viro ottivat yhteen kokkimaaottelussa
Ravintolat
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Kilpailut
Suomen parhaat nuoret ammattiosaajat kisaavat Taitaja-tapahtumassa Porissa tällä viikolla
FBSK
Cocktail SM 2022: Kuka on Suomen paras? Baarimestarien SM-karsinnat tulevat, resepti pitää lähettää viimeistään 12.5.
Kilpailut
Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -semifinalistit ovat selvillä
Kilpailut
Gastro-viikko! Avec on paikalla Gastro-messuilla keskiviikosta perjantaihin
Alkoholiton
Suomen edustaja mocktailien MM-kisoissa on Jan Lindgren! Tässä resepti, jolla voitettiin Suomen-karsinta
Kilpailut
Suomen 50 parasta ravintolaa 2022 -äänestys on käynnissä huhtikuun ajan
Ravintolat
Vuoden ravintola 2022 on Nolla!
Bocuse d'Or
Suomi meni jatkoon! Johan Kurkela odottaa Bocuse d’Or -loppukilpailua: ”Nyt vaan kahta kauheammin Lyonia kohti”
Bocuse d'Or
Johan Kurkelalla on torstaina iso päivä – tältä Suomen kokkitoivon tilanne näyttää luottomiehen silmin
Bocuse d'Or
Suomalainen huippuosaaminen televisioon Tähtikokkien Bocuse d’Or -uutuussarjassa
Kilpailut
Tallinnassa marraskuussa järjestettävä Amber Prize on tapahtuma-alan kohtaamispaikka ja Euroopan suurin alan verkostoitumisalusta
Kilpailut
Vuoden Tarjoilija 2021 Henna Kolehmainen: Mentaalinen harjoittelu on tärkeintä
Kilpailut
Kim Päivästön yllättävä oivallus johti Vuoden Kokki -voittoon: vähemmän treeniä
Kilpailut
Johan Kurkela jahtaa himoittua titteliä – ilahtui Bocuse d’Or -karsinnan raaka-aineista
Kehittyminen
Näin kehität paineensietoasi! Parhaat vinkit kokeille ja muillekin
Verkostoituminen
Laura Suutari otti riskin ja se kannatti – baarimestarille verkostot ovat kullanarvoisia
Olut
Suomen Paras Olut 2021 on Olarin Panimon Runaway NEIPA
Kilpailut
FBSK:n Greta Grönholm on alkoholittomien cocktailien maailmanmestari
Vaikuttaja
Keittiömestari Ulla Liukkonen yllätettiin alan upeimmalla huomionosoituksella – ”Pari päivää meni ihan pyörryksissä”
Olut
Suomen paras olut: tässä voittajat 2011–2020 ja niiden tarinat
Olut
Näin Laitilan Kukko-olut nousi mahtibrändiksi – bisneksen ohjenuorana hyvä omatunto
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Luetuimmat
Tapahtumaruokailu
|
Rest in peace, nakkimuki! HJK astuu Michelin-kokki Kim Mikkolan aikakauteen
Yökerhot
|
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: ”Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Terassi
|
Hietalahden, Töölön ja Mantan toriterassit käyttöön Helsingissä, Hietsun kirppis tekee paluun
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Ravintolat
|
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Uusimmat
Reseptit
|
Mahtavia reseptejä kesään: pehtoorin salaatti, vihervoimainen jäätelö, lehtikaalicollins…
Samuli Viljanen
|
Baarimestari Samuli Viljanen syttyy uusista panimotuotteista ja asiakkaiden kanssa tarinoinnista
Vaikuttaja
|
Erikoishaastattelussa ex-ministeri Emma Kari: Eettisen ruuan tuottamisen pitää olla halvempaa
Viini
|
Sauvignon blancilla on köppöinen maine – uskalla suositella sitä, teet asiakkaalle palveluksen
In English
|
Hello, Suomi! Working in Finland: Malaysia-born chef Boo Niinivaara talks surprises, challenges, people