Tulokas 2024

 • Netra Gnawali

  Restaurant General Manager (ravintolapäällikkö) Taco Bell Flamingo, Restel, Vantaa

  Netra Gnawali on henkilöstöjohtamisen rautainen ammattilainen, jonka vahvuuksiin lukeutuu myös liiketoimintaosaaminen. Hän on ratkaisukeskeinen päällikkö, joka on aina tiiminsä tukena ja tarttuu rohkeasti monikulttuurisen tiimin johtamisen haasteisiin. Työn ohessa Gnawali opiskelee astrofysiikkaa Helsingin yliopistossa. Viime vuonna hänet palkittiin ketjun sisällä Taco Bell Finland Best Manager -tittelillä.

  ”Olisin hyvä valinta PRO-voittajaksi, koska suhtaudun työhöni intohimoisesti, minulla on laaja kokemus, vahva työmoraali ja erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olen nopea oppimaan ja hyvä tiimipelaaja. Olen hyvä hyödyntämään työntekijöiden vahvuuksia, ja vahva johtajuus ja ihmissuhdetaidot auttavat luomaan myönteisen työilmapiirin ja kohottamaan työtyytyväisyyttä.”

 • Lotta Kärmeniemi

  Tarjoilija, Grill it! Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo

  Tärkeintä Lotta Kärmeniemen työssä on onnistua tekemään arjesta juhlaa. Hän viihtyy työssä, jossa pääsee myös onnellistamaan ihmisiä. Onnellistaminen voi tarkoittaa vaikka persoonallisesti kirjoitettua korttia ja suklaalevyä päivänsankarille. Hänestä on ihanaa nähdä, miten oma hymy tarttuu. Kärmeniemi on ihastunut matkailu- ja ravintola-alaan ja aikoo kouluttautua alalle voidakseen edetä urallaan.

  ”Olisin hyvä valinta tulokas-sarjan PRO-voittajaksi, koska olen edennyt nopeasti aamiaistarjoilusta à la carteen. Olen luonnollinen asiakaspalvelussa ja ala sopii minulle kuin nenä päähän. Saan myös asiakkailta ihanaa palautetta. Rakastan oppia uutta, mikä on asiakaspalvelussa tärkeää, sillä jokainen päivä ja jokainen ihminen on erilainen.”

 • Ha Nguyen

  Vuoropäällikkö, La Torrefazione Kamppi, Helsinki

  Tuore vuoropäällikkö Ha Nguyen tunnetaan hyvän olon tuojana. Asiakaspalvelu on kahvilatyössä kaiken a ja o, ja hän arvioi, että työnantajan vahva tuki työntekijöille on siinä tärkein tekijä. Jokainen saa tukea
  omaan kehitykseensä, ja siinä Ha Nguyenilla on myös roolinsa vuoropäällikkönä. Hän on pidetty työkaveri. Tulevaisuudelta hän toivoo lisää ammatillisia haasteita, jotka vähitellen koulivat hänestä alan yrittäjän.

  ”Monessa suhteessa olen jo voittaja. Stipendi toi minut Suomeen opiskelemaan unelmieni alaa. Myös työ La Torrefazionessa on siunaus: saan olla osa upeaa tiimiä. Valinta ilahduttaisi paitsi itseäni, kollegoitani ja perhettäni ja ystäviäni kaukana.”

Jaa tämä artikkeli

Kaikki finalistit

TILAA LEHTI

Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

Tilaa Evento
Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker