Jo vuodesta 2003

Kilpailu kehittää, ja aina on niitä, jotka haluavat olla parhaita siinä, mitä tekevät. PRO-palkinnot nostavat esiin suomalaisten keittiöiden ja ravintola-alan osaajat.

Ammattiylpeys ja pyrkimys parempaan suoritukseen vievät alaa eteenpäin. Missiomme on lisätä alan arvostusta ja tuoda parrasvaloihin parhaita ammattilaisia: suurkeittiöiden virtuooseja, ravintoloiden monitaitureita, uuden kehittäjiä, yrittäjiä, konkareita ja tulokkaita.

Ehdokkaat PRO-palkintojen saajiksi valitaan kansanäänestyksellä. PRO-palkinnon saajia voivat ehdottaa kaikki: työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esihenkilöt ja asiakkaat. Lopullisen voittajan valitsee meritoitunut horeca-alan ammattilaisista koostuva tuomaristo. Myös median edustajat valitsevat oman voittajansa.

8.10.2023

Ehdottaminen
päättyy

Ehdokkaat
ja perustelut
pääsevät esiraadin
syyniin.
 

29.11.2023

Finalistit
julki

Kommentoi
ja kannusta
suosikkiasi
kohti voittoa.
 

26.1.2024

Tuomaristo
kokoontuu

Tuomarit
tekevät
päätökset
voittajista.
 

29.1.2024

Palkintojenjako
PRO-gaalassa 

Voittajia
juhlitaan
Oopperatalossa
Helsingissä.
 

PRO-kilpailu huipentuu vuosittain upeaan, juhlalliseen PRO-gaalaan. Gaalassa niin finalistit kuin yhteistyökumppanit pääsevät verkostoitumaan muiden alan ihmisten kanssa.

OSTA LIPUT!

PRO-palkintoja on jaettu vuodesta 2003. Alusta saakka on palkittu ravintolan asiakaspalvelija, ravintolan keittiöpäällikkö tai -mestari, ravintolan kokki, baarimestari ja yrittäjä. Uudempia sarjoja ovat Vastuullisuus, Innovaatio ja Tulokas. Sarjoja uudistetaan aika ajoin.

PRO-palkinnoista vastaa yli puoli vuosisataa horeca-alan omana mediana ilmestynyt Aromi-lehti, jota kustantaa Omnipress oy. Omnipress kuuluu Mediakonserni Keskisuomalaiseen. PRO-kilpailun kumppanit ovat avainasemassa kilpailun ja gaalan toteutumisessa ja alan arvostuksen nostamisessa.

PRO-palkintoja ovat saaneet vuosien varrella monet tutut, pitkään alalla vaikuttaneet nimet. Katso kaikki voittajat vuosien varrelta.

Jaa tämä artikkeli

Osallistu >

Pääkumppanit


TILAA LEHTI

Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

Tilaa Aromi
Shaker
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

Tilaa Shaker