MAINOS

Legendaarinen hotelli Vantaa avautuu marraskuussa uudessa kuosissa – kokous- ja tapahtumajärjestäjille luvassa hienot puitteet

Kokous- ja tapahtumajärjestäjille merkittävä asia on se, että kaikki hotellin 14 erikokoista juhla- ja kokous­tilaa uudistetaan katosta lattiaan tekniikkaa myöten. Uudistuksessa modernisoidaan myös yli 100 hengen auditorio, joka soveltuu erinomaisesti korkeatasoisiin tiedotustilaisuuksiin, koulutuksiin ja seminaareihin. Hotellihuoneet ja käytävät saavat uuden raikkaan ilmeen, ja koko ensimmäinen kerros uudistuu vastaanottotiloineen sekä ravintoloineen paremmin asiakkaita ja heidän monipuolisia tarpeitaan palveleviksi. Näin Original Sokos Hotel Vantaa, joka tunnetaan legendaarisena hotelli Vantaana, tarjoaa marraskuusta eteenpäin erinomaiset puitteet niin pienempiin kuin suurempiinkin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Original Sokos Hotel Vantaa Visio
Original Sokos Hotel Vantaa Visio.

”Tilat ovat uudistuksen jälkeen raikkaat ja ennen kaikkea toimivat. Kokousvieraan perustarvehan on toimiva audio- ja videotekniikka, hyvät näytöt, isot videotykit ja toimiva ilmanvaihto. Meiltä löytyy kuudennesta kerroksesta myös luova kokoustila, jonka ikkunoista avautuu hieno näköala uudistetulle aukiolle. Visio on rennompi tila, jossa on helppo inspiroitua niin, että ideat lähtevät lentoon tavanomaista paremmin”, hotellinjohtaja Martin Andergård kertoo.

Original Sokos Hotel Vantaa Auditorio
Original Sokos Hotel Vantaa Auditorio.

Andegård muistuttaa, että kokouspäivissäkin yhtä tärkeää asiasisällön kanssa on mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia tauoilla ja kokouspäivän päätteeksi. ”Hotelli Vantaa tarjoaa siihen rennon ilmapiirin ja otolliset puitteet, sillä täältä ei tarvitse lähteä minnekään. Iltaa ja seurustelua voi jatkaa saman katon alta löytyvissä ravintoloissa äärellä tai vaikkapa Tulisuudelma-ravintolassa huippuartistin keikalla.” Hotellin tapahtumakalenterista löytyykin keikkoja ja teemaviikonloppuja sisäfestivaaleineen. Pikkujoulukausi huipentuu Suomi Rock -festariin joulukuussa.

Original Sokos Hotel Vantaa Visio
Original Sokos Hotel Vantaa Visio.

Andergårdin mukaan tilojen muodonmuutoksen yhteydessä on ollut myös otollinen hetki pureutua palvelutason nostoon. ”Meille ei riitä, että uudistamme vain tilat ja tekniikan. Siksi päätimme terävöittää myös palvelukulttuuriamme. Taso on ollut hyvä jo aiemmin, mutta nostamme rimaa entisestään.”

Original Sokos Hotel Vantaa Mallihuone
Original Sokos Hotel Vantaa Mallihuone.

Original Sokos Hotel Vantaalla onkin pitkä perinne kokous- ja tapahtumahotellina eritoten sijaintinsa vuoksi. ”Sijaintimme Tikkurilan aseman välittömässä läheisyydessä, lähellä lentokenttää ja kehä kolmosta on lyömätön etu. Tikkurila on Vantaan kovimpia kasvukeskittymiä ja sen vetovoimaa lisää palveluiden, liikennejärjestelmien sekä virkistysalueiden jatkuva kehittäminen. Ja mikä parasta, Vantaan kaupunki uudistaa parhaillaan hotellimme etupihan eli edessä olevan Albert Edelfeltin aukion. Lokakuusta eteenpäin se on viihtyisä aukio, josta löytyy niin tilataidetta kuin pyöräparkkeja”, Andergård kiittelee.


Ravintolamaailma uudistuu

Viihtyisä seurusteluravintola Pub Hertas avautuu huhtikuussa 2024. Muut ravintolat, kuten uudistettu Amarillo, legendaarinen Tulisuudelma sekä yökerho Night avautuvat marraskuussa 2024. Luvassa on myös jotain täysin uutta!

Original Sokos Hotel Vantaa

 • 265 hotellihuonetta
 • 14 erikokoista juhla- ja kokoustilaa
 • Yli 100 hengen auditorio
 • 5 ravintolaa

www.sokoshotels.fi/hotellit/vantaa


 • Tilaa Lehti

  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento