Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Haarukka ja veitsi yllättivät asiakkaan – ravintolan tunnelmaan vaikuttaa tuhat asiaa
SUOSITTELEMME:
Helsingin suosittu Basbas erottuu muista ravintoloista: "Valinta oli rohkea, mutta jengiä on riittänyt"
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Festarit
Tutkassa Tuska-festivaalin tuottaja Niklas Nuppola: Hienointa on, kun uuden artistin esiintyminen varmistuu
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Teemu Laurellin ja Lennart Sukapään jättiprojekti Teller on vuoden kiinnostavimpia ravintola-avauksia
Grilliruoka
|
Tampereen paras grilli, top 10: tässä Tamperelaisen lukijaäänestyksen tulokset
Innovaatiot
|
Raumalla jääkiekkokatsoja voi tilata istumapaikalleen oluen ja hampurilaisen tekstiviestillä: ”Herättänyt ihastelua”
Samppanja
|
Essi Avellánin kuratoimassa viinibaarissa on ainutlaatuinen juomavalikoima – tavoitteena olla Helsingin paras samppanjabaari
Vaikuttaja
|
Juhani Merimaa ja Mirva Merimaa: Rokkimoguli ja lippukauppias
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Kilpailut
|
Jenni Poola ja Kuro Tomperi voittivat ravintola-alan opiskelijoiden Mestarikoulu-kisan
Grilliruoka
|
Tampereen paras grilli, top 10: tässä Tamperelaisen lukijaäänestyksen tulokset
Kolumni
|
Kolumni: Haarukka ja veitsi yllättivät asiakkaan – ravintolan tunnelmaan vaikuttaa tuhat asiaa
Tuotekehitys
|
Johan Kurkela painaa pitkää päivää ravintola Grönin toisen Michelin-tähden eteen
In English
|
Hello Suomi! From China to Finland: Yiran Chen runs a food truck in Turku