Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kattoravintolasta näkee kiitoradalle – Helsinki-Vantaalle avautuu pian iso hotelli- ja tapahtumakompleksi
SUOSITTELEMME:
Helsingissä julkistettiin kesän grillituotteita lumituiskun keskellä – tältä se näytti
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Ravintolat
Vuoden ravintola 2024 on Vår
Ravintolat
Kovia kokenut ravintola Meat District avaa Meet Districtinä, kunhan remontti valmistuu – vetäjiksi Tom Immonen ja Maiju Pasto
Vaikuttaja
Hotelli- ja ravintola-alan suuri uudistaja Satu Tiivola on kuollut
Vaikuttaja
Huippukokki Matti Romppanen on saanut tuta Gordon Ramsayn kiukun
Fine dining
Suomen puhutuimmassa fine dining -paikassa soi suomirap – miten vantaalaislähiössä kasvaneesta kirvesmiehestä tuli Michelin-ravintoloitsija?
Ravintolat
Purkukuntoinen ravintola voi muuttua tuottavaksi – entisöinnin mestari Airi Kallio kertoo, miten
Yrityskaupat
Lapland Hotels ostaa Haikon Kartanon
Fine dining
Uuden Sicapellen 3,5-tuntinen elämys on tarkkaan rakennettu – porvoolaisravintolan suosio veti yrittäjäparin hiljaiseksi
Ravintolat
Riku Stenrosin palaneen Meat District -ravintolan korjaus pitkittyy – tältä yli 200-vuotiaan talon sisällä näyttää nyt
Kahvilat
Rönttösrouva teki muutoksen, ja myynti kasvoi – kahvilan vitriinin pitää olla runsas
Elämykset
Olavi Uusivirta yöpyi hotellissa ja pian hän kuratoi sinne illallisklubeja – pikkukaupungissa elämyksen rakentaminen vaatii vahvaa konseptointia
Michelin-tähdet
Suomen uusi Michelin-ravintola täyttyi heti varauksista – Niko Lehdolta koskettava palkintopuhe
Michelin-tähdet
Tällainen on Suomen uusi Michelin-ravintola Vår – keittiön seinään oli teipattu tähti jo aikaisemmin
Ruokatapahtumat
Avec-reportaasi: Smaku-ruokafestari kukoisti Loviisan wanhat talot -tapahtuman kyljessä
Riskinhallinta
Ravintolansa ja kotinsa tulipalossa menettänyt Riku Stenros toimii shokin keskellä: ”Minua tuijotetaan Porvoossa kuin haamua”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Kattoravintolasta näkee kiitoradalle – Helsinki-Vantaalle avautuu pian iso hotelli- ja tapahtumakompleksi
Väkevät
|
Nollan, yhden, kahden ja kolmen tähden Jaloviina
Ravintola
|
Naantalilainen ravintola kiinnitti tähtikokkeja kesävierailijoiksi: Dani Hänninen, Pinja Paakkonen ja Jonathan Slotte
Kilpailut
|
Suomen huippukokit äänestivät: Eero Vottonen on Kokkien kokki 2023
Katuruoka
|
Moni ruokarekka kurvaa nyt lähiöön: ”Annoksia menee kerralla enemmän”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Hotellit
|
Kattoravintolasta näkee kiitoradalle – Helsinki-Vantaalle avautuu pian iso hotelli- ja tapahtumakompleksi
Ravintola-ala
|
Lappeenrantalaiset tinkivät baarireissuista, ja se näkyy keskustan pubien kassassa – ”Ei tämä valoisalta näytä”
Tapahtumatuotanto
|
Helsingissä julkistettiin kesän grillituotteita lumituiskun keskellä – tältä se näytti
Kilpailut
|
Tässä ovat finalistit: Vuoden kokki ja vuoden tarjoilija 2024
Katkerot
|
Katkero ja miten sitä käytetään: Netflixistä tuttu miksologi Lauren O’Brien kertoo