Ravintolat

Noho Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström jättää tehtävänsä – uusi pesti elintarviketeollisuudessa

Noho Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström jättää tehtävänsä ravintolayhtiön johdossa ja siirtyy Orkla Foods Europe Oy:n toimitusjohtajaksi syyskuuhun mennessä. Siihen asti hän jatkaa roolissaan Noho Partnersin toimitusjohtajana. Nohon hallitus on jo aloittanut Vikströmin seuraajan etsinnän.

”Aku Vikström on yhdessä johtoryhmämme kanssa tehnyt erinomaista työtä ja ollut keskeisessä roolissa synnyttämässä Noho Partnersin tarinaa ensin kahden suuren ravintolayhtiön, Restamaxin ja Royal Ravintoloiden yhdistymisessä ja sen jälkeen johtamalla yhtiön läpi koronapandemian vaikeissa olosuhteissa. Samalla olemme nousseet alamme kannattavimmaksi yhtiöksi ja halutuimmaksi työpaikaksi. Haluan kiittää Akua hänen ihmiskeskeisestä johtajuudestaan vaikeiden vuosien aikana ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen”, sanoo Noho Partnersin hallituksen puheenjohtaja Timo Laine.

Vikström kertoo lähtevänsä Noholta haikein mielin.

”Nordic Hospitality Partners on uniikki yritys, jossa työskentelee ainutlaatuisia ihmisiä. Työelämäni suurin kunnia on ollut saada johtaa näitä ihmisiä erilaisten vaiheiden läpi. Matka on ollut opettavainen ja välillä rankkakin, mutta hyvin palkitseva juurikin ihmisten ansiosta. Jätän haikein mielin yhtiön ja työkaverini, mutta samaan aikaan iloitsen Noho Partnersin valoisista tulevaisuudennäkymistä”, Vikström sanoo.

Aku Vikström ravintola Teatterin edustalla Helsingissä. KUVA Sakari Nupponen

”Yritys on erinomaisessa taloudellisessa kunnossa ja sen tärkeimmät voimavarat, henkilöstö ja ikoniset ravintolabrändit, eivät ole katoamassa mihinkään. Yhtiöllä on sitoutuneet ja vakaat ankkuriomistajat, jotka pitävät huolta yhtiöstä epävakaissakin olosuhteissa. Jäljellä olevan aikani yhtiössä työskentelen sitoutuneesti sen eteen, että seuraajani pääsee jatkamaan tätä tarinaa mahdollisimman hyvistä lähtökohdista”, Vikström jatkaa.


Noho Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni, johon kuuluu noin 300 ravintolaa Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Sveitsissä.

Nohon ravintoloita ja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Palace, Savoy, Elite, Teatteri, Sea Horse, Stefan’s Steakhouse, Löyly, Friends & Brgrs, Campingen, Cock’s & Cows ja Holy Cow.


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi