SUOSITTELEMME: Sauli Kemppainen avaa Helsinkiin uuden ravintolan – avoinna aamusta iltaan
SUOSITTELEMME: Miten Flow'ssa syötiin? Festarin ravintolat kuvina: kekseliäin, näyttävin, pisimmät jonot
SUOSITTELEMME: Avec on ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten oma media – näin se sinua palvelee
Joonas Paananen
Etätyö ulkomailla
Infuusio
Good Ones
Petteri Kilpinen
Joni Hinkkanen
Boo Niinivaara
Janiina Kuosa
Niina Häkkinen
Awa Camara
Vuoden tarjoilija
Chryssa Skodra
Tarja Lounasmeri
Iina Kuustonen
Iina Kuustonen
Taitaja2022
Töihin ravintolaan
Outi Tuomivaara
Helmi Niemelä / LilyLee
CV
Jaakko Sahimaa
Petteri Kilpinen
Aku Varamäki
Ina Niiniketo
Liisa Lindroos
Hanna Markuksela
Aromi 3/2022
Olli Tuominen
Marjo Mäkelä
Stressi
Greta Grönholm
Henri Alén
Ilkka Lääveri
Paineensieto
Inga Anttila
Moona Janhunen
Mari Saarenpää
Emmi Huuskonen
Laura Suutari
Aku Varamäki ja Paula Helle
Kirsi ja Mark Heidt
Tero Laukkanen
Teemu Tommila
Suru ja tunteet työpaikalla
Drinkkejä

  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi
    Shaker
    Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

    Tilaa Shaker
    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento