Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tuomas Hämäläinen voitti baarimestarien SM-kultaa todellisella erikoisuudella
SUOSITTELEMME:
Uusia halleja keskustoihin! Suomen kaupungeissa on huutava puute tiloista, sanoo tapahtumapomo
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Catering
Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi perustivat yhteisen cateringyrityksen: tässä tulee Lucky Tart!
Ravintolat
Fat Ramen sulki kaksi ravintolaa, mutta viimeinen sinnittelee konkurssihakemuksesta huolimatta: ”Muutama kivi on kääntämättä”
PRO-palkinnot
PRO-gaalan elämäntyöpalkinto Kasperi Saarelle
Kolumni
Kolumni: Leikkaa parta ja korosta suomenruotsalaisuuttasi, neuvoi ravintolaguru aloittelevaa yrittäjää
Markkinointi
Ravintolayrittäjä Sirly Ylläsjärven päätä ei palele, paitsi trikoissa tunturin huipulla – ”Tuntui että korvat tippuvat”
Vaikuttaja
Sirly Ylläsjärven taistelu tv-ryhmän maksamattomista laskuista ratkesi – lappilaisyrittäjä panostaa nyt täysillä uuteen ravintolaansa
Yrittäjyys
Uunituore kuopiolainen Pro Restaurants oy hakee huimaa kasvua – tavoitteena 50 miljoonan liikevaihto
Yrittäjyys
Uskallatko toteuttaa unelman ja hypätä yrittäjäksi? 8 kysymystä, joilla voit testata
Kahvilat
Nuorten yrittäjien kahvipaahtimo voitti paahtokilpailun ja avasi Espooseen uuden kahvilan – ”Sen verran uhkarohkeita ollaan”
PRO-palkinnot
PRO-finalistit esittelyssä: Yrittäjä, innovaatio, vastuullisuus
Kasviproteiinit
Vönerin kehittäjä muistelee menestystuotteensa alkuaikoja: Kiersin pizzeriasta toiseen kuin imurikauppias
Ravintolat
Joensuun Local Bistro -ravintolan Marko Turunen: Yrittäjyys on muuttanut käsitystäni alasta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Bocuse d'Or
|
Riski kostautui, ja Suomi oli pudota kokkien MM-kisoista – Ismo Sipeläinen pohtii, mitä oikein tapahtui
Cocktailkoulu
|
Miten tehdään täydellinen Whiskey Sour? Vältä epämiellyttävä tuoksu näin
Ravintolat
|
Tampereen paras ravintola, top 50: Tamperelaisen lukijat äänestivät
Kastikkeet
|
Video: Näin tehdään hollandaise-kastike – Teemu Aura näyttää
PRO-palkinnot
|
Tässä ovat PRO-voittajat 2022! Suomen parhaat ravintola- ja keittiöammattilaiset palkittiin
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Viski
|
Hyvin toteutettu viskitasting lisää ravintolan myyntiä – tässä vinkit maistelun järjestämiseen
Kilpailut
|
Tuomas Hämäläinen voitti baarimestarien SM-kultaa todellisella erikoisuudella
Asiakaspalvelu
|
Mona Bling on tottunut häirintään yökerhoissa: ”Turvallisemman tilan periaatteet ovat tosi tärkeitä”
Alkoholiton
|
Ravintola voisi tehdä isot tienestit muuttamalla muutamaa asiaa alkoholittomien tarjonnassaan
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Nyt on tapahtuma-ammattilaisten aika loistaa