Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow'llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
SUOSITTELEMME:
Ravintola-ammattilaisten PRO-haku käy kuumana – kolme suomalaista huipputekijää kertoo palkinnon merkityksestä
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Hävikki
Pikkusilppu paljastuikin aarteeksi – pari arvokasta ammattilaisten hävikkiniksiä baariin
Alkutuotanto
Varo viherpesua! Suklaa ei ole aina vastuullista
Vastuullisuus
Joroisiin aukeavassa ravintolassa mennään tahallaan metsään – Ravintola Siimeksen ytimessä lähiajattelu ja vastuullisuus
Kolumni
Kolumni: Myy minulle ravintolassa parempi omatunto – yhdellä lauseella
Tapahtumatuotanto
Yhdeksän eettistä askelta kohti turvallisempaa ja kestävämpää tapahtuma-alaa
Hävikki
Baarimestari, varastossasi lymyää kultakaivos – näin saat jämäpullot liikkeelle
Take away
Wiskarila-ravintolaa pyörittävä Arttu Wiskari palkittiin korona-ajan avustustyöstä
Pakkaukset
Pakataanko puuhun vai muoviin? Take away -ruuan suuri mullistus
Pakkaukset
Pizzan saa mukaansa muovilaatikossa – tällainen on uutuus, jota Kotipizza kokeilee parhaillaan
Tapahtuma-ala
Juhani, Mirva ja Mikko Merimaa ennustavat: tältä näyttää tapahtuma-alan tulevaisuus
Tapahtumatuotanto
Karkkia, heijastin tai ehkä aineeton lahja? Valitse tapahtumasi giveaway-tuotteet tarkasti
Vastuullisuus
Vettä omaan pulloon, fanituotteet kestävinä… 8 konkreettista vinkkiä vastuullisuudesta tapahtumissa
PRO-palkinnot
PRO-finalistit esittelyssä: Yrittäjä, innovaatio, vastuullisuus
Hinnoittelu
Kahvi on halvempi, jos tilaat sen kauramaidolla – helsinkiläinen ravintola erottuu ratkaisullaan
Vastuullisuus
Punaisesta lihasta luopunut Flow Festival lähes puolitti ruoka-annostensa ilmastovaikutukset
Ravintolat
“Liian erikoinen” ravintola Nokka alkaa vihdoin saada tunnustusta – Ari Ruoho pitää kiinni ideologiastaan
Hävikki
Hävikkicocktail viiden suomalaisen baarin tapaan
Vaikuttaja
McDonald´sin toimitusjohtaja Olli Johansson: Roskaamisen ja kierrätysongelman ratkomisessa riittää vielä tekemistä
Ammattikeittiö
Palvelukeskus tarjoaa 75 000 helsinkiläiselle tänään Itämeren kalaa burgereina ja pihveinä
Ravintolat
Michelin-palkittu turkulainen ravintola Kaskis on aatteellinen, kekseliäs ja tinkimätön: “Taisimme suotta nössöillä”
Vastuullisuus
Maailman parhaan baarimestarin titteliä tavoitteleva Liisa Lindroos aikoo puhua finaalissa Itämeren puolesta
Kahvi
Mikä kahvissa maksaa? Lyhyt selitys hintojen nousulle
Vaikuttaja
Erikoishaastattelussa ex-ministeri Emma Kari: Eettisen ruuan tuottamisen pitää olla halvempaa
Lähiruoka
Tiesitkö, että Helsingin paraatipaikalla surisee mehiläistarha? Huippuravintolan katolla on kiehtova maailma
Vastuullisuus
Tuska on esimerkillinen festari, hehkuttaa Helsingin brändipomo – “He tekevät enemmän kuin olisi kivaa ja pakollista”
Vastuullisuus
Suomen suurimmassa vessassa Himoksella kädet pestään järvivedellä
Tapahtumaruokailu
Flow Festival luopuu punaisesta lihasta – tässä lista festarien kaikista ravintoloista
Työhyvinvointi
Linnanmäen Niina Häkkisen resepti kesätyöläisen kohteluun: Valmenna, osallista ja anna palautetta
Vastuullisuus
Avec vieraili stadionilla, jossa ei myydä lihaa – jalkapallon vegaaninen ammattilaisseura on suunnannäyttäjä
Ansiohaarukka
Ari Ruoho ja Terhi Vitikka palkittiin gastronomien Ansiohaarukalla – ravintola Nokan uniikki toimintamalli kerää kiitokset
Kahvilat
Uusia Fazer-kahviloita pulpahtelee tiuhaan – “Menestyksen kulmakivi on erottautuminen”
Vastuullisuus
Kuinka viestit vastuullisuudesta asiakkaalle? Vihreä merkki kiinnittää huomion ruokalistassa
Vastuullisuus
Mitä vastuullinen baari myy? Ja miten kertoa vastuullisuudesta asiakkaalle – ilman moraaliposeeraamista?
Raaka-aineet
Keittiömestarit ammentavat luonnosta: Aanaarin Heikki Nikula, Grönin Toni Kostian ja Nielun Valtteri Sinkkonen
Vastuullisuus
Nämä ovat asiakkaiden 5 tärkeintä vaatimusta ravintoloiden vastuullisuudesta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Lounasravintolat
|
Suomen paras lounas 2023: tässä äänestyksen parhaat 50 ravintolaa
Vaikuttaja
|
Suomen palkituin sommelier Samuil Angelov: Ravintolatyössä ADHD voi olla valtava voimavara
Vaikuttaja
|
Antti Lukkari 1993–2023 – Aromin muistokirjoitus keittiön tähdelle
Burgerit
|
Suomen paras burgeriravintola on The Van – katso listan top 50
Tapahtumatuotanto
|
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow’llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Vegaaninen
|
Vegaaninen vuusto toimii ravintolassakin, kun sitä käyttää oikein – näin parannat makua ja rakennetta
Tapahtumatuotanto
|
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow’llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: ”Mitä jos unohdan, mitä tai miten tilaan?” – nämä kysymykset mietityttävät lapsia ravintolassa
Vaikuttaja
|
Suomen palkituin sommelier Samuil Angelov: Ravintolatyössä ADHD voi olla valtava voimavara
Kilpailut
|
Suomen edustaja maailman vaativimmassa kokkikilpailussa Bocuse d’Orissa on Ismo Sipeläinen!