Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Helsingin Uutisten äänestys: Kaupungin parhaat pizzeriat ovat Senaatintorin Via Tribunali, Oulunkylän Capperi ja Jätkäsaaren Uuno
SUOSITTELEMME:
Avecin ilmainen cocktailkoulu: opi suosituimmat drinkit tosi, tosi hyvin – ilmoittaudu nyt!
Vaikuttaja
Suomen paras baarimestari 2023 Jussi Alatalo aloitti ravintolahommat pizzeriasta
Vaikuttaja
Turkulaisveljesten ravintolasta tuli hitti – “Shokkiäijä” kertoo, miten Malmin Kebabin valtava somesuosio syntyi
Vaikuttaja
Palkittu kokki Fanni Polón kaipaa ravintola-alalle uutta asennetta: “Ylipitkien päivien ihannointi vähenee”
Ravintolat
Sasu Laukkosen Michelin-palkittu ravintola Ora lopettaa
Vaikuttaja
Suomalainen Eric Räty on kokannut ravintolalleen kaksi Michelin-tähteä ruokahullussa Hongkongissa
Vaikuttaja
Suomalaisilla on huono tapa olla pitämättä ääntä itsestään, sanoo uran ulkomailla luonut kokki Pinja Paakkonen
Vaikuttaja
Kättele kaikki töissä, suosittelee Vuoden kokki Jonathan Slotte – ja vältä harhakuvaa työn helppoudesta
Vaikuttaja
Antti Lukkari 1993–2023 – Aromin muistokirjoitus keittiön tähdelle
Asiakaspalvelu
Presidenttejä vuosikymmenet palvelleet hovimestarit Erdal Bedretdin ja Olavi Virtamo jakavat tärkeimmät oppinsa
Vaikuttaja
32-vuotias suomalainen kokki kertoo, miltä työ maailman parhaassa ravintolassa tuntuu – tältä näyttää Noman kulisseissa
Oma ura
Shokki-ilmoitus poiki uuden yrityksen – näin tamperelaisesta baarimikosta tuli makkarantekijä Nakki-Hannu
Vaikuttaja
Bahri Karagümüsille kunniakrouvarin arvonimi – tässä palkitun ravintoloitsijan 3 teesiä
Vaikuttaja
Rakastettu lukiokeittäjä Marjo Niskanen: Minulle kerrotaan välillä hyvinkin yksityisiä asioita
Vaikuttaja
McDonald´sin toimitusjohtaja Olli Johansson: Roskaamisen ja kierrätysongelman ratkomisessa riittää vielä tekemistä
Vaikuttaja
Erikoishaastattelussa ex-ministeri Emma Kari: Eettisen ruuan tuottamisen pitää olla halvempaa
Vaikuttaja
Älä säästä väärissä paikoissa – tapahtumavelho Samuli Pasanen antaa arvokkaat vinkit ja toivoo kulttuurinmuutosta
Tuotekehitys
Nyhtökauran äiti Maija Itkonen keskittyy nyt kanattomaan munaan
Vaikuttaja
Kokki Ina Niiniketo on unelmatyössään – “Hiekkalaatikolla lempileikkini oli ravintola”
Some
“Kun näytät räjähtäneeltä serviisin jälkeen, ota puhelin käteen” – vaikuttaja Kia Arpia kertoo, mikä somessa toimii
Keittiömestarit
“Tällä alalla vietetään nuoruusaika, pidetään jonkin aikaa hauskaa” – Suomen Keittiömestarien uusi pomo Markku Ojala pohtii ratkaisuja työvoimapulaan
Vaikuttaja
Ravintolatykit Toni Feri ja Lauri Kähkönen paljastavat ratkaisut suosionsa takana
Vaikuttaja
Mikko Kosonen taistelee kulttuurialan puolesta: “Olen luvannut, etten vaikene”
Vaikuttaja
Cocktailmestari Moona Janhunen kertoo, mihin baarialalla kannattaa panostaa
Vaikuttaja
Aira on vaikuttava näky – Tommy Myllymäki kertoo miten ravintola on selvinnyt korona-ajasta Ruotsissa
Tulevaisuus
Miltä tulevaisuus näyttää? Avecin juttusarjassa puhuvat NoHon Aku Vikström ja Night People Groupin Antti Raunio
Vaikuttaja
Mari Saarenpää maistelee viskiä päivittäin – rohkaisee muitakin naisia tislaajiksi: ”Kyllä me osaamme, jos haluamme”
Vaikuttaja
Tällainen on pelätty ravintolakriitikko Anna Paljakka
Vaikuttaja
Veijo Votkin: Suurinta ääntä pitävä ei välttämättä ole aina se eettisin toimija
Vaikuttaja
Keittiömestari Ulla Liukkonen yllätettiin alan upeimmalla huomionosoituksella – “Pari päivää meni ihan pyörryksissä”
Vaikuttaja
Juhani Merimaa ja Mirva Merimaa: Rokkimoguli ja lippukauppias
Vaikuttaja
Mikä ravintola-alalla on vaikeinta? Kulttuurin luominen, sanoo Matti Wikberg
Vaikuttaja
Jaakko Sorsa kotiutui Hongkongiin, jossa ei saa menettää kasvojaan: “Meuhkaavasta pomosta ajatellaan, ettei hän osaa kontrolloida tunteitaan”
Vaikuttaja
Näin Tommy Myllymäki nousi Ruotsin suosikkikokiksi
Vaikuttaja
Mikael Backman on ravintola-alan isoin toimitusjohtaja
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille. MESSUHINTA: 49 e / vuosi
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille. MESSUHINTA: 29 e / vuosi
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille. MESSUHINTA: 49 e / vuosi
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Reseptit
|
Ukrainan lohturuoka on borssikeitto, ja sitä tarjoamalla voit näyttää tukesi – tässä resepti isolle porukalle
Yökerhot
|
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: “Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Sisustus
|
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
Pizza
|
Helsingin Uutisten äänestys: Kaupungin parhaat pizzeriat ovat Senaatintorin Via Tribunali, Oulunkylän Capperi ja Jätkäsaaren Uuno
Vaikuttaja
|
Suomen paras baarimestari 2023 Jussi Alatalo aloitti ravintolahommat pizzeriasta
Kilpailut
|
Restonomiopiskelijoiden SM-kisan voitto Laurean ammattikorkeakouluun
Esiintyminen
|
Sormen heristely ja päälle huutaminen – kehonkielen asiantuntija paljastaa, mistä ne kertovat vaalikeskustelussa
Messut
|
Over and out – Avec kiittää FFCR-messujen annista!