Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Skip to content
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat & baarit
Aromi
Shaker
Evento
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Tuula Gustafsson halusi tehdä jotain suurta elämässään, ja muutti raunioituneen kylän suosituksi matkailukohteeksi – tältä Mathildedal näyttää nyt
SUOSITTELEMME:
Tiesitkö, että Helsingin paraatipaikalla surisee mehiläistarha? Huippuravintolan katolla on kiehtova maailma
SUOSITTELEMME:
Avec on ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten oma media – näin se sinua palvelee
Vaikuttaja
Erikoishaastattelussa ex-ministeri Emma Kari: Eettisen ruuan tuottamisen pitää olla halvempaa
Vaikuttaja
Älä säästä väärissä paikoissa – tapahtumavelho Samuli Pasanen antaa arvokkaat vinkit ja toivoo kulttuurinmuutosta
Tuotekehitys
Nyhtökauran äiti Maija Itkonen keskittyy nyt kanattomaan munaan
Vaikuttaja
Kokki Ina Niiniketo on unelmatyössään – ”Hiekkalaatikolla lempileikkini oli ravintola”
Some
”Kun näytät räjähtäneeltä serviisin jälkeen, ota puhelin käteen” – vaikuttaja Kia Arpia kertoo, mikä somessa toimii
Keittiömestarit
”Tällä alalla vietetään nuoruusaika, pidetään jonkin aikaa hauskaa” – Suomen Keittiömestarien uusi pomo Markku Ojala pohtii ratkaisuja työvoimapulaan
Vaikuttaja
Ravintolatykit Toni Feri ja Lauri Kähkönen paljastavat ratkaisut suosionsa takana
Vaikuttaja
Mikko Kosonen taistelee kulttuurialan puolesta: ”Olen luvannut, etten vaikene”
Vaikuttaja
Cocktailmestari Moona Janhunen kertoo, mihin baarialalla kannattaa panostaa
Vaikuttaja
Aira on vaikuttava näky – Tommy Myllymäki kertoo miten ravintola on selvinnyt korona-ajasta Ruotsissa
Tulevaisuus
Miltä tulevaisuus näyttää? Avecin juttusarjassa puhuvat NoHon Aku Vikström ja Night People Groupin Antti Raunio
Vaikuttaja
Mari Saarenpää maistelee viskiä päivittäin – rohkaisee muitakin naisia tislaajiksi: ”Kyllä me osaamme, jos haluamme”
Vaikuttaja
Tällainen on pelätty ravintolakriitikko Anna Paljakka
Vaikuttaja
Veijo Votkin: Suurinta ääntä pitävä ei välttämättä ole aina se eettisin toimija
Vaikuttaja
Keittiömestari Ulla Liukkonen yllätettiin alan upeimmalla huomionosoituksella – ”Pari päivää meni ihan pyörryksissä”
Vaikuttaja
Juhani Merimaa ja Mirva Merimaa: Rokkimoguli ja lippukauppias
Vaikuttaja
Mikä ravintola-alalla on vaikeinta? Kulttuurin luominen, sanoo Matti Wikberg
Vaikuttaja
Jaakko Sorsa kotiutui Hongkongiin, jossa ei saa menettää kasvojaan: ”Meuhkaavasta pomosta ajatellaan, ettei hän osaa kontrolloida tunteitaan”
Vaikuttaja
Näin Tommy Myllymäki nousi Ruotsin suosikkikokiksi
Vaikuttaja
Mikael Backman on ravintola-alan isoin toimitusjohtaja
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Luetuimmat
Tapahtumaruokailu
|
Rest in peace, nakkimuki! HJK astuu Michelin-kokki Kim Mikkolan aikakauteen
Yökerhot
|
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: ”Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Terassi
|
Hietalahden, Töölön ja Mantan toriterassit käyttöön Helsingissä, Hietsun kirppis tekee paluun
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Ravintolat
|
Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Mistä puhutaan nyt?
Tilaa uutiskirjeemme
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Uusimmat
Reseptit
|
Mahtavia reseptejä kesään: pehtoorin salaatti, vihervoimainen jäätelö, lehtikaalicollins…
Samuli Viljanen
|
Baarimestari Samuli Viljanen syttyy uusista panimotuotteista ja asiakkaiden kanssa tarinoinnista
Vaikuttaja
|
Erikoishaastattelussa ex-ministeri Emma Kari: Eettisen ruuan tuottamisen pitää olla halvempaa
Viini
|
Sauvignon blancilla on köppöinen maine – uskalla suositella sitä, teet asiakkaalle palveluksen
In English
|
Hello, Suomi! Working in Finland: Malaysia-born chef Boo Niinivaara talks surprises, challenges, people