Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Juha ja Oliver Rouhikoski ovat valotekniikan taitureita kahdessa polvessa – "Ministeri tuli helikopterilla sitä katsomaan"
SUOSITTELEMME:
Evento Awards 2024 käynnistyy nyt – kilpailusivusto on auki!
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Talous
MM-jääkiekko toi Tampereelle jättipotin – “Parasta ensiapua kärsineelle majoitus- ja ravitsemustoiminnalle”
Tapahtumatilat
Jokerit unelmoi paluusta Helsinki-halliin: “Ennemmin tai myöhemmin”
Urheilutapahtumat
Näin pelaajat syövät jääkiekon MM-kisoissa Tampereella – Ruotsin joukkueella erityistoive
Tapahtumatuotanto
MM-jääkiekolla ja muilla tapahtumilla tehdään Tampereesta kansainvälisesti tunnettua elämyskaupunkia
Tapahtumaturvallisuus
Pitäisikö häirikölle voida antaa porttikielto katsomoon? Ehdotus jakaa urheilupomoja
Urheilutapahtumat
Rovaniemellä tempaistaan: keskustassa pelataan kaksi jääkiekon ulkoilmaottelua
Urheilutapahtumat
Kansanjuhla, kisakatuja… toiset jääkiekon MM-kisat tuovat Tampereelle paljon tuttua, mutta myös uutta
Urheilutapahtumat
Jääkiekko tarvitsee lisää naispomoja, sanoo TPS:ää ja Turkuhallia uudistava Heidi Aho
Innovaatiot
Raumalla jääkiekkokatsoja voi tilata istumapaikalleen oluen ja hampurilaisen tekstiviestillä: ”Herättänyt ihastelua”
Urheilutapahtumat
Frisbeegolf saa nelipäiväisen talvitapahtuman – Vantaan Fribafiestaa järjestää alan tulokas: “Tämä on intohimohanke”
Urheilutapahtumat
Pikkuseura kasvoi yleisömagneetiksi – kulmakivenä on ajatus, jota Suomessa ei usein toteuteta
Vastuullisuus
Avec vieraili stadionilla, jossa ei myydä lihaa – jalkapallon vegaaninen ammattilaisseura on suunnannäyttäjä
Tapahtumaruokailu
Rest in peace, nakkimuki! HJK astuu Michelin-kokki Kim Mikkolan aikakauteen
Tulevaisuus
Tapahtumatekijät Stuba Nikula ja Heidi Pihlaja, millainen on vuosi 2025? Avecin juttusarja alkaa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tiskillä
|
On tavallista kanta-asiakkuutta – ja sitten on kokki, joka otti tatuoinnit Lenni-Kalle Taipaleen ruoka-ainerajoitteista: “Aika hieno kunnianosoitus”
Turvallisuus
|
Ammattilainen näkee kehonkielestä, milloin väkivalta uhkaa – tapahtumaturvallisuus on varautumista
Ravintolat
|
Suomen 50 parasta ravintolaa 2023 – katso koko lista
Baaritekniikka
|
Baarimestari, ota öljysokeri eli oleo saccharum haltuun – isoja makuja ja selvää säästöä
Tryffelit
|
Tryffeli ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Valotekniikka
|
Juha ja Oliver Rouhikoski ovat valotekniikan taitureita kahdessa polvessa – “Ministeri tuli helikopterilla sitä katsomaan”
Tryffelit
|
Tryffeli ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Baaritekniikka
|
Baarimestari, ota öljysokeri eli oleo saccharum haltuun – isoja makuja ja selvää säästöä
Vaikuttaja
|
Katheryn Kangas on suurkeittiön kapinallinen, ja hänellä on tärkeitä huomioita suomalaisesta kouluruoasta
Ravintolat
|
Kokki Toni Leskinen toi Espanjan kansallisherkun Tampereelle – ja kauppa käy, vaikka kilpailu on kovaa