Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-Palkinnot
Aromi
Shaker
Evento
SUOSITTELEMME:
Mikko Pakola haastaa Bocuse-konkari Ismo Sipeläisen – toinen edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa
SUOSITTELEMME:
PRO-haku on käynnissä! Nyt etsitään Suomen parhaita keittiö- ja ravintola-ammattilaisia
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Tapahtuma-ala
Tutkassa Nokia-areenan liiketoimintapomo Sami Rumpunen: Hetket tapahtumissa muistetaan
Tutkassa
Tutkassa tapahtumatuottaja Tiina Katainen: Hyppy uuteen ympäristöön
Työhyvinvointi
Tutkassa työyhteisövalmentaja Hanna Tähkäaho: Erilaisuus lisää työhyvinvointia ja tulosta
Tapahtumatuotanto
Tutkassa Tuomaan markkinoiden tuottaja Marianne Saukkonen: ”Parasta on tuottaa kaupunkilaisille iloa”
Tapahtumatuotanto
Jari Kupiainen kehittää kirkon tapahtumia: elektronista musiikkia, dance-messu…
Festarit
Tutkassa promoottori Timo Isomäki: ”Ohjelmisto tekee onnistuneen festarin”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tapahtumatuotanto
|
Tapahtumaslangin ABC: Humppamutteri, fiilismikki ja muut alan tärkeimmät (ja härskeimmät) ammattitermit
Uusi ravintola
|
Tältä näyttää Helsinkiin avautunut hulppea kattoravintola – ravintoloitsija iloitsee muutoksesta: ”Ei olisi onnistunut menneinä vuosina”
Baarit
|
12 erikoista baaria Suomesta – kierrä kaikki!
Tapahtumatuotanto
|
Maailman ensimmäinen event success manager löytyy Suomesta – Chryssa Skodran titteli on räätälöity tapahtuma-alan tarpeisiin
Ravintolaterassi
|
Helsingin uuteen Lyyra-kortteliin Hakaniemeen avataan loppukesästä kattoterassi
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Haluan ajankohtaista tietoa mainonnan mahdollisuuksista
Uusimmat
In English
|
Hello, Suomi! Working in Finland: Australian chef Jarrad Dowd loves mämmi
Kilpailut
|
Mikko Pakola haastaa Bocuse-konkari Ismo Sipeläisen – toinen edustaa Suomea maailman kovimmassa kokkikisassa
Nimitykset
|
Tavastian uusi toimitusjohtaja on Mari Hatakka, joka on esiintynyt legendaarisen klubin lavalla itsekin
Uusi ravintola
|
Tältä näyttää Helsinkiin avautunut hulppea kattoravintola – ravintoloitsija iloitsee muutoksesta: ”Ei olisi onnistunut menneinä vuosina”
FBSK
|
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Syksy on mahdollisuus